Hétfőtől hatalmas razzia kezdődik az országban – Mutatjuk, mire kell odafigyelni

- Hirdetés -

A holnapi naptól, szeptember 16-tól egészen szeptember 22-ig fokozott közúti ellenőrzés tart a rendőrség az egész ország területén.

rendorseg Hétfőtől hatalmas razzia kezdődik az országban - Mutatjuk, mire kell odafigyelni

A rendőrség közleményében azt írta, hogy az Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózata (TISPOL) éves ellenőrzési terve alapján szeptember 16. és 22. között tartják a „Figyelemmel az útra” elnevezésű ellenőrzést.

5444a7d56cb9f Hétfőtől hatalmas razzia kezdődik az országban - Mutatjuk, mire kell odafigyelni

A kampány során ellenőrzik a vezetés közbeni mobiltelefon használatot, a chatelést, valamint a közösségi oldalakon való élő bejelentkezéseket és szelfizéseket is.

- Hirdetés -
Hétfőtől hatalmas razzia kezdődik az országban - Mutatjuk, mire kell odafigyelni

A rendőrség célja az akcióval az, hogy megelőzzék a figyelmetlenségből bekövetkező baleseteket. Kiemelten kérik az autósokat arra is, hogy ne csak az ellenőrzés idejére, hanem azon kívül is tartsák be a közlekedési szabályokat, és tartózkodjanak minden figyelem elvonó tevékenységtől menet közben.

image 9 Hétfőtől hatalmas razzia kezdődik az országban - Mutatjuk, mire kell odafigyelni

Komoly büntetésre számíthatnak azok, akiket az ellenőrzés keretein belül mobilozáson kapnak vezetés közben.

tn4 rendorok18 Hétfőtől hatalmas razzia kezdődik az országban - Mutatjuk, mire kell odafigyelni
- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!