Kövér László elárulta mi a különbség az őszödi beszéd és a Borkai-botrány között

- Hirdetés -

Kövér László, házelnök szerint a 20. és 21. századi magyar történelemben nem volt nagyobb kárt okozó személy, mint Gyurcsány Ferenc.

Kövér ma reggel osztotta meg gondolatait a Kossuth Rádió Vasárnapi Újság című műsorában. A házelnök leszögezte, hogy Gyurcsány Ferenc a politikai élet legaljához tartozik, valamint a volt miniszterelnök megbocsáthatatlan és nemzetellenes bűnöket követett el. Ez az oka annak, hogy a házelnök kijelentette, nehéz Gyurcsánynál kártékonyabb figurát találni a huszadik és huszonegyedik századi magyar történelemben.

Kövér László érdekes műfajnak nevezte a politikát, emellett pedig nagyon csodálkozik azon, hogy Borkai Zsolt úgynevezett erkölcsi botlása tulajdonképpen megbocsájthatatlan bűn, míg Gyurcsány nemzetellenes bűneinek sorozata teljesen más lapra tartozik. Szerinte a két embert nem lehet összemérni, ugyanúgy, ahogy a két ügyet sem.

- Hirdetés -

Borkai ugyanis dicsőséget szerzett a magyar nemzetnek olimpiai bajnokként és egy nagyon jól működő, fejlődő és prosperáló várost ad majd át utódjának Győrben. Kövér elmondása szerint nem „egy teljesítmény nélküli, senkiházi nyikhajról” van szó, aki a nemzet érdekeinek szempontjából egy jelentős teljesítményt rombolt le egyetlen botlásával, amit aztán a nyilvánosság elé tártak.

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!