Már a magyar rendőrök is keresik a Mallorcán eltűnt testvérpárt – Íme a közzétett fotók

- Hirdetés -

Mallorcán két embert sodortak el az óriási hullámok. A viharos idő miatt azonban pontosan nem lehet tudni, hogy valóban a magyar testvérpár volt-e az.

A mallorcai hatóságok nagy erőkkel kutatnak az eltűnt magyar turisták után. A Cala d’Or üdülőhely egyik hoteljéből jelentették, hogy napok óta nem látták két szállóvendégüket. A szálloda a sziget délkeleti részén fekszik, ezért elsődlegesen azon a környéken keresik a testvérpárt.

Cala dOr Már a magyar rendőrök is keresik a Mallorcán eltűnt testvérpárt - Íme a közzétett fotók

A két személynek pénteken kellett volna hazaérkeznie, de mivel ez nem következett be, családjuk a hatóságok segítségét kérte.

- Hirdetés -

Orosz Katalint és Orosz Mihályt eltűntként keresi a magyar rendőrség is.

A szigeten többen is szemtanúi voltak annak, amikor a viharos időben egy óriási hullám magával sodort két embert. Ezután érkezett a bejelentés a spanyol hatóságokhoz. Azt, hogy valóban a két magyar fiatalról van-e szó, eddig hivatalosan senki nem erősítette meg.

A rendőrség tette közzé a következő képeket az eltűnt testvérpárról.

screenshot 2019 10 28 at 6 21 24 Már a magyar rendőrök is keresik a Mallorcán eltűnt testvérpárt - Íme a közzétett fotók
screenshot 2019 10 28 at 6 21 44 Már a magyar rendőrök is keresik a Mallorcán eltűnt testvérpárt - Íme a közzétett fotók
- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!