VIDEÓ az Árpád hídi halálos gázolásról. A felvételen minden jól látszik…

Megosztás

- Hirdetés -

A felvételeken jól látszik minden!

A rendőrség közzétette a felvételeket.

Ezeken jól látszik, hogy a két BMW és egy Mercedes egymással versenyzik az úton. Az az Árpád hídra érve ez utóbbi halad elől, azonban egy ponton kicsit balra kitér a menetirányából, amire reagálva a sofőr hirtelen jobbra rántja a kormányt, ezzel átszakítva a szalagkorlátot és elgázolva a járdán haladó 26 éves kerékpárost.

A merci a feje tetejére állt és végigcsúszott az úton, majd az egyik BMW bele is rohant.

- Hirdetés -

A Mercedes vezetőjének már 13 előéleti pontja volt a baleset időpontjában. A jogosítványát még nem vonták be, csak figyelmeztették a hatóságok.

A gázoló Mercedes rendszáma RACE-001 volt. Sofőrjéről kiderült, hogy rendszeresen indult gyorsulási versenyeket, sőt az őt ismerő Gyorsulási Szövetség vezetője szerint gyakorlott sofőrnek számít.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -

Via

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!