Videó! Kényszerleszállás közben tört ketté a repülőgép – óriási pánik alakult ki

- Hirdetés -

Óriási pánik alakult ki a reptéren, amikor egy Boeing 757-200 típusú teherszállító repülőgépnek kényszerleszállást kellett végrehajtania. Miközben a pilóták manőverezni próbáltak, a gép szó szerint kettétört. Az esetről videófelvétel is készült, látszik hogy hatalmas volt az ijedtség.

repülőgép

A teherszállító repülőgépet a DHL üzemeltette. A Costa Rica-i Juan Santamaria nemzetközi repülőtéren akartak felszállni a géppel, de amint ez megtörtént, a pilóták érezték, hogy valami nincs rendben. Azonnal megkezdték a kényszerleszállást. A problémát valószínűleg a hidraulikus rendszer meghibásodása okozta.

A manőver végrehajtása közben, a Guatemalaba tartó gép letért a futópályáról, majd a törzse kettétört.

A pilótát és a másodpilótát sikerült kimenteni a gépből, senki sem sérült meg. A biztonság kedvéért orvosi megfigyelés alá helyezték őket.

- Hirdetés -

A Boeing egyenlőre nem nyilatkozott az esetről.

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!