Mindenkit levett a lábáról a zongorázó beagle. Nem csoda, hogy Buddy Mercury lett a neve

- Hirdetés -

Had mutassuk be nektek Buddy Mercury-t, aki elképesztő tehetsége miatt kapta ezt a nevet. Ő egy mentett beagle, akit egy kisgyermekes család fogadott örökbe, akik imádják a zenét. Nem is csoda, hogy a kutya egyből ráhangolódott a családra.

A családfő sokszor készít videofelvételeket a gyermekéről és a kutyáról, ahogy együtt zenélnek a nappaliban. Nem is olyan régen újabb felvételt készített, amit fel is tett az internetre. A videó futótűzként terjedt a felhasználók körében, és mindenki szívébe belopta magát mind a gyermek, mint pedig a kutya.

Most mondjátok meg, hát nem lehet egyből beleszeretni ebbe a csodálatos tekintetű kis fickóba? Dehogynem, pontosan emiatt szeretett bele a család is, aki magához vette.

- Hirdetés -

Ő itt a család szeme fénye, aki minden alkalmat megragad, csakhogy zenélhessen. A kezében minden pillanatban ott van a kis kék gitárja és játssza rajta a zenéket, na meg táncol rá.

A minap is édesapja felvette, ahogy rázta a popóját a zenére. Annyira belelendült, hogy még a kis széket is leütötte vele. Látszik, hogy ebből a kislányból egy nap egy igazi művész lesz.

Mind ez idő alatt Mercury nyugodtan tekintett kifelé a teraszajtón, nézte a külvilág történéseit. Ekkor úgy viselkedett, mint minden normális kutya.

- Hirdetés -

Kimértsége és unalma nem tartott sokáig, ugyanis rövid időn belül felpattant és szépen odasétált a zongorához.

Mercury egyetlen mozdulattal ráállt két hátsó lábára és a mellsőkkel lépkedni kezdett a billentyűkön.

Hirtelen belekezdett rapszódiájába, mely kissé hisztérikus volt. Ennek ellenére a háttérben táncoló tündérke szeme se rebbent, ugyanúgy riszálta tovább hátsó felét.

- Hirdetés -

Már-már olyan menők voltak együtt, mint a Queen és David Bowie együtt.

Ha te is látni akarod, hogyan produkálta magát Mercury, akkor kattints az alábbi videóra.

A dalos pacsirtaként vonyító Mercury, előadásáért megkapta a jól megérdemelt jutalomfalatot.

A videót már majdnem 4 és fél millió ember tekintette meg, és ez a szám napról napra csak emelkedik és emelkedik.

Több komment is érkezett a videó alá

„Amikor a család annyira zenei beállítottságú, hogy még a kutya is zongorázik és énekel.”

„Vicces, hogy a kislányt nem lepte meg, hogy a kutyája zongorázik és énekel.”

„Még a nyakörve is arról árulkodik, hogy igazi kis művész ez a négy lábon járó tünemény.”

Gazdája segítségével Mercury már rendelkezik saját albummal és weboldallal, amit a következő címen nézhetsz meg: buddymercury.com. Ezen az oldalon Mercury számait is meg lehet hallgatni. A kutyusnak már rengeteg rajongója van, sőt igazi márkanagykövet lett.

Ami Mercury tudását illeti, senki sem tanította zongorázni, egyszer csak fogta magát és odament a zongorához majd játszani kezdett. A család azért örült meg ennek, mert ők is nagyon zenei beállítottságúak.

A gazdi szerint Mercury „szereti szórakoztatni családját és rajongóit”.

„Az előadás véget ért. Köszönöm a figyelmet!”

Ti mit szóltok ehhez a tehetséges kutyushoz?

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!