Egyszerre 500 rockzenész játszott Kecskeméten – A koncerten készült videók felrobbantották az internetet

- Hirdetés -

A nem mindennapi koncerten, melyet Kecskeméten rendeztek a legfiatalabb tag hat, a legidősebb pedig 69 esztendős volt. Magyarország legnagyobb rockzenekarának fellépéséről látványos klipek is készültek, amelyeket azóta már 24 millióan láttak.

Cityrocks Hungary által szervezett Kecskemétrocks esemény keretein belül 500 rockzenész játszott egyszerre. Magyarország legnagyobb rockzenekara tizenkét dalt játszott el.

Az előadott dalok közül négyről (Depeche Mode – Personal Jesus, Metallica – Enter Sandman, Bikini – Végleg elmegyek, Queen -Joan Jett-LGT medley) videóklip is készült.

- Hirdetés -

Mindössze négy hét alatt mindegyik videót több százezren látták, összességében pedig már több mint 24 millió megtekintetője volt az elkészített videóknak.

„Természetesen nagyon örülünk a videók sikerének, nézettségének. De sokkal inkább büszkék vagyunk arra az ötszáz zenészre, akik végigcsinálták a válogatás procedúráját, megtanulták a számokat, majd pedig a kétórás esőszünet után is teljes odaadással játszották el a dalokat a több ezer nézőnek. Óriási élmény volt számunkra azt a hatalmas „boldogságrezgést” átélni velük a helyszínen, amit a filmjeinkben nem is tudtuk visszaadni, mert az lehetetlen” – nyilatkozta Révész Zsolt, a Cityrocks Hungary kommunikációs vezetője.

„Szeretnénk, ha kezdeményezésünk – amely az élőzene fontosságáról, a kezdő zenészek segítéséről és persze a közönség szórakoztatásáról szól – minél több magyar nagyvárosba eljusson, hisz akkor a már 500 fős nagy zenekarunkhoz az ott élők is csatlakozhatnak majd. Számunkra az élő koncert varázsa a legfontosabb, és azt szeretnénk, ha azt az energiabombát, amit a több száz zenész tud adni, minél többen testközelből is átélhetnék”– tette hozzá Gajda Ferenc, a Cityrocks Hungary főszervezője.

- Hirdetés -

A szervezők már most a következő, 2020-as fellépés megszervezésén dolgoznak. A koncert helyszínét és időpontját decemberben osztják majd meg a közönséggel.

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!