Putyin kész bevetni az atomrakétákat!

- Hirdetés -

Az orosz államfő vasárnap délután riadókészültséget rendelt el a nukleáris erők számára.

Putyin a legmagasabb készültségbe helyezte az orosz atomrakétákat. Az orosz elnök azzal magyarázza a szükségállapotot, hogy a NATO vezetői „agresszív kijelentéseket tettek”. A Nyugat erős szankciókat vezetett be Oroszországgal szemben. Több ország is keményen bírálja az orosz államfőt.

aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRl 1 Putyin kész bevetni az atomrakétákat!

A híreket több forrás is megerősítette, így a BBC és a Sky News is. Putyin azt az utasítást adta Szergej Sojgu védelmi miniszternek, hogy:

„Helyezzék az orosz stratégiai atomrakéta-erőket a legmagasabb szintű készültségbe.”

Russia 16 1024x576 1 Putyin kész bevetni az atomrakétákat!

Putyin többször is figyelmeztette az országokat, hogy ne avatkozzanak bele az orosz-ukrán konfliktusba, mert az „soha nem látott következményekhez vezethet.”

- Hirdetés -
vlagyimir putyin beszed 515237 Putyin kész bevetni az atomrakétákat!

Egyes információk szerint a riasztási státuszt csak ijesztegetésként használja Putyin. Tény, hogy így sokkal könnyebben és gyorsabban bevethetők, de ez nem jelenti azt, hogy használnák is őket.

Russian Missile road convoy Putyin kész bevetni az atomrakétákat!

Az oroszok rendelkeznek a legnagyobb nukleáris fegyverkészlettel a világon. Azt azonban az orosz elnök is tudja, hogy a NATO is rendelkezik annyival, hogy elpusztítsa Oroszországot.

EvAX9pDXEAEA77i Putyin kész bevetni az atomrakétákat!

Linda Thomas-Greenfield, az Egyesült Államok ENSZ-nagykövete „elfogadhatatlannak” nevezte Putyin ezen lépését.

Nem látok bele az oroszok fejébe – Putyin fejébe vagy az orosz érvelésbe, úgyhogy ez még kiderül, lássuk meg, mi sül ki ebből

- Hirdetés -
AP21060669362790 e1632377438624 Putyin kész bevetni az atomrakétákat!

A NATO pontosan ettől a helyzettől tartott. Ezt elkerülendő sem küldött csapatokat Ukrajna megsegítésére. A fenyegetés oka egyébként az is lehet, hogy Putyin offenzívája nem a tervek szerint alakulnak. 4 napja tart, de még egyetlen ukrán város sincs orosz kézen.

B13 1 Putyin kész bevetni az atomrakétákat!

A NATO elutasítja Putyin módszereit.

Újra és újra látjuk, hogy ezt teszi, ez Putyin elnök módszere, és mi kiállunk ellene.

Dmitrio Kuleba ukrán külügyminiszter szerint amennyiben az oroszok nukleáris fegyvert vetnek be, az az egész világ számára katasztrófát jelent.

- Hirdetés -
Vladimir Putin Russia NATO nucle Putyin kész bevetni az atomrakétákat!

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!