Napi horoszkóp 2020. augusztus 13. – 2020.08.13. – Fura egy nap a mai

- Hirdetés -

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Csütörtökön nincs kedved dolgozni, egész nap a párodon jár az eszed. Tervezz egy közös programot estére, de aztán koncentrálj a munkádra. Ez nem az a nap, amikor hibázhatsz. Pozitív kisugárzásod mindenkinek feltűnik majd, de a főnököd nem veheti észre, hogy gondolatban teljesen máshol jársz.

Bika (04.21. – 05.21)

Csütörtökön rendkívül fontos, hogy odafigyelj másokra, meghallgasd a többieket anélkül, hogy közbeszólnál. Empatikusnak kell lenned mindenkivel, sőt, tanácsot is adhatsz, ha úgy ítéled meg. A lényeg, hogy csak óvatosan, felforgatnod semmiképp sem szabad mások életét.

- Hirdetés -

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Nyugodt napnak indul a mai. Úgy érzed, minden rendben van, elégedett vagy mindennel. Lehetsz egy kicsit engedékeny magaddal, dicsérd meg magad egy sütivel, egy pohár borral vagy akár egy új ruhával. Vacsorát is inkább csak rendelj, nem érdemes a konyhában robotolnod.

Rák (06.22. – 07.22.)

Csütörtökön lassúnak és nehézkesnek érzed magad. Talán nem is baj, hogy nem vagy felpörögve. A mai nap tökéletes arra, hogy megvizsgáld anyagi helyzeted. Lehet, hogy most még nem is látod igazán pozitívnak, de hidd el, ez csak egy átmeneti állapot. Hamarosan rendkívüli lehetőségeid adódnak.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Csütörtökön, ha lehetőséged van rá, akkor töltsd a mai napot vagy legalább a délutánt a gyerekeiddel. Ha neked még nincs gyermeked, akkor érdemes valamelyik közeli hozzátartozó vagy barát gyermekével játszanod. A gyerekek most jó hatással lehetnek rád, illetve fel is ébresztik a benned szunnyadó gyermeket. Ma nagyon sokat tanulhatsz tőlük.

- Hirdetés -

Szűz (08.24. – 09.22.)

Csütörtökön egy kicsit feszültnek érezheted magad. Nem igazán találod a közös hangot sem a családoddal, sem pedig a kollégáiddal. Ha semmi életbe vágó mondanivalód nincs, akkor inkább kerüld a beszélgetéseket. Tedd át őket holnapra vagy hívd vissza őket később.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

A mai napod tervezhető és könnyen kiszámítható lesz. Te csak tedd a dolgodat a magad ritmusában, ne törődj mással, csak, hogy elvégezd mindazt, amit mára kitűztél magad elé. Este elégedetten dőlhetsz hátra, még egy pohár bort vagy egy kisebb ajándékot is megérdemelsz.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Csütörtökön ismét a pénz körül forognak a gondolataid. Két lehetőség van. Az egyik az a probléma, hogy kevés van belőle a másik pedig az, hogy nem tudod, mit kezdj vele. Adj magadnak elég időt, akkor biztosan jól fogsz dönteni. Minden lehetőséget figyelembe kell venned, úgy nem érhet veszteség.

- Hirdetés -

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Csütörtökön könnyen előfordulhat, hogy valaki kioktat téged. Ne vedd a szívedre, bármit is mond neked, inkább csak engedd el a füled mellett. A mai napot meg valahogy ki kell bírni, néha bizony van ilyen. A péntek sokkal jobban telik majd.

Bak (12.22. – 01.20.)

Ma hajlamos lehetsz elúszni az idővel, pedig különösen fontos lenne, hogy a feladataidra koncentrálj. Ne engedd, hogy bármi vagy bárki elvonja a figyelmed. Napközben feledkezz meg az e-mailjeidről és kapcsold ki a telefonod is. Ellenkező esetben ki van zárva, hogy ne hibázz.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

A mai nap nagyszerű és örömteli lesz számodra. Kivételesen örömödet leled a munkádban is. Kreatívnak és magabiztosnak érzed magad. Pozitív kisugárzásodnak köszönhetően az is előfordulhat, hogy ma valaki közeledni próbál hozzád. A többi már rajtad múlik.

Halak (02.20. – 03.20.)

Derűs és pozitív ma a hangulatod. Mindenkivel megtalálod a közös hangot és kiváló tempóval haladsz a munkáddal. Ma még azokhoz a feladatokhoz is kellő türelmed van, amiket máskor inkább átpasszolnál másnak. Használd ki a remek lehetőséget!

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!