Napi horoszkóp 2020. augusztus 17. – 2020.08.17. – Fordulatos hétfő

- Hirdetés -

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Hétfőn kifejezetten figyelned kell a kimondott szavakra. A diszkréció nem elvárás, hanem egyenesen kötelező. Te is ismered a mondást, miszerint „hallgatni arany”. Nos, ezt ma mindenképpen meg kell fogadnod, különben hatalmas bajba kerülhetsz.

Bika (04.21. – 05.21)

Hétfőn hajlamos lehetsz a folyamatos beszédre. Folyik ki belőled a szó, így könnyen előfordulhat, hogy kifecsegsz valamit, amit egyáltalán nem kellene. A titkokat jobb magadban tartani, hisz ellenkező esetben valaki nagyon megharagudhat rád. Ezt pedig, te sem akarhatod.

- Hirdetés -

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Már a hét első napján csupa bosszantó ember kerül az utadba. Ne keveredj vitába velük, inkább kerüld el őket nagy ívben. Ma ez lehet az egyetlen jó megoldás a nyugalmad megőrzése érdekében. Fontos munkád van, nem hibázhatsz.

Rák (06.22. – 07.22.)

Hétfőn nagyot fordul veled a világ. Az elmúlt hetek és napok titkai ma kikívánkoznak belőled, de vigyázz, kinek mit mondasz. Ugyanakkor ne akaszkodj rá senkire, mert könnyen kihozhatsz bárkit a sodrából.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Hétfőn reggel a családon belül adódhatnak kommunikációs problémáid. Valaki nagyon felidegesíthet téged, ez pedig egész napra képes elterelni a figyelmedet. Tedd félre gondolataidat, mert ma erősen kell koncentrálnod a munkádra. A családi gondokat ma hagyd otthon.

- Hirdetés -

Szűz (08.24. – 09.22.)

Ha lenne valami megbeszélni valód valamelyik családtagoddal vagy kollégáddal, akkor a hétfő napja a legalkalmasabb erre. Mindenki érte fogja szavaidat és kompromisszumra is juthatsz mindenkivel. Komoly sikerrel zárhatod a hét első munkanapját.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

A hétfő nehezen indulhat számodra, de munkahelyedre érve minden megváltozik. Olyan információk birtokába juthatsz, amelyek a jövőben rendkívül hasznosak lehetnek számodra. A türelmedre azonban még szükséged lesz, jelenleg a tökéletes időzítés lesz a legfontosabb.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Fontos híreket kaphatsz a hét első napján, de nem biztos, hogy közvetlenül neked mondja el valaki. Légy ma nagyon óvatos és figyelmes, járj nyitott füllel és szemmel. Könnyen lehet, hogy olyas valami jut a füledbe, amelynek a jövőben hasznát veheted majd.

- Hirdetés -

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Pozitív híreket tartogat számodra a hétfő. Mindenkivel szót értesz, még azzal is, akivel eddig soha. Emellett pedig érdemes odafigyelned kollégáid szavaira is, hisz ők is rendkívül kreatívak. Az estét már a pároddal töltheted, nyugalomban.

Bak (12.22. – 01.20.)

Örömteli lehet számodra a hétfő. Jól érzed magad a bőrödben, a képzeleted pedig csak úgy szárnyal. Könnyen megérteted magad a többiekkel és te is szívesen hallgatod meg mások véleményét. Csapatban jobban haladhatsz előre, használd ki.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Hétfőn karriereddel kapcsolatos híreket kaphatsz, de könnyen előfordulhat, hogy nem fogsz neki örülni. Fontos lenne, hogy ne ragaszkodj mereven az elképzeléseidhez, légy egy kicsit rugalmasabb. Ez a gondolkodásodra éppúgy vonatkozik, mint a tetteidre.

Halak (02.20. – 03.20.)

Hétfőn szó szerint fellégezhetsz. Mindenkivel jól kommunikálsz és nem mellesleg rengeteg kiváló ötleted támad. A változásokkal mindig megküzdesz, ez most sem lesz másképp. Kitartás és türelem szükséges hozzá, de minden egyes pillanat megéri majd.

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!