Napi horoszkóp 2020. augusztus 20. – 2020.08.20. – Csütörtöki ünnepnap

- Hirdetés -

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Csütörtökön figyelj oda arra, hogy kinek, mit mondasz. Apróságokon is felhúzhatod magad, de neked tudnod kell kezelni a helyzetet. Ma ünnep van, ne rontsd el a hangulatot, inkább szervezz közös programot a családoddal vagy a barátaiddal. Sőt, megkóstolhatod a legújabb országtortát is.

Bika (04.21. – 05.21)

Csütörtökön jót tenne neked egy kis környezetváltozás. Beszélj össze a pároddal és barátaiddal, keljetek útra. Ebédeljetek meg valahol közösen, majd ízleljétek meg az országtortát, nem fogjátok megbánni. Az estét viszont töltsd a pároddal kettesben.

- Hirdetés -

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Csütörtökön ünnep van és lustálkodnál egy kicsit. Miért ne? Akár a délelőttöt is átaludhatod, de a délutánt már töltsd ébren. Este nézzétek meg a tűzijátékot, kóstoljátok meg az ország tortáját. Kiváló napot zárhatsz, ha a családod vagy a barátaid is csatlakoznak hozzád és a párodhoz.

Rák (06.22. – 07.22.)

A csütörtök kedvedre való nap lesz. Nem kell csinálnod semmit, ha nem akarsz, de ha elhívnak valahova, ne utasítsd vissza az ajánlatot. Strandolj, kirándulj, este nézd meg a tűzijátékot és ne felejtsd el, már az új országtorta is kóstolható. Egy tökéletes nap lehet a mai, ha nem vagy passzív.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Boldog és békés csütörtök elé nézel. Kifejezetten jól jön most ez a munkaszüneti nap. Ma te választhatsz programot, legyen az bármi. Jól fog jönni a feltöltődés és plusz energia. Főleg akkor, ha holnap dolgoznod kell. Ha nem, akkor folytassátok ezt az utat, a jövő hetet pozitívan kezdhetitek majd.

- Hirdetés -

Szűz (08.24. – 09.22.)

Az egész napot lustálkodással szeretnéd tölteni. Ha a párod mozgalmasabb programra vágyik, hagyd, hogy azt tegyen, amit akar. Te is dönthetsz úgy, hogy vele tartasz, de ha mégsem szeretnél, nyugodtan mondd el neki, nem fog megsértődni. Az este úgyis a tiétek lesz.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Ma mozdulj ki a lakásból, legalábbis délután. Kirándulj, töltsd a napot a szeretteiddel. Piknikezzetek, sétáljatok, kiránduljatok, ez mind-mind összehoz titeket. Este pedig vacsorázzatok meg valahol, ne add főzésre a fejed.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

A csütörtök rólad és párodról szól. Töltsétek együtt a napot, akár összebújva, akár kimozdulva a lakásból. Egy közös sütés-főzés is feldobhatja a napod, ahogy egy mozi vagy kirándulás is. Ha este van lehetőségetek, nézzétek meg a helyi tűzijátékot és kóstoljátok meg az ország tortáját.

- Hirdetés -

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Ma eszedbe se jusson a munkán rágódni, ráérsz ezzel holnap vagy a jövő héten foglalkozni. Mozdulj ki otthonról, menj el kirándulni! Párod vagy a barátaid is szívesen csatlakoznak hozzád. Jót fog tenni a közös program mindenkinek. Ne felejtsétek el megkóstolni az ország tortáját!

Bak (12.22. – 01.20.)

Csütörtökön egy különleges emberrel hozhat össze a sors. Nem kell feltétlenül új szerelemre gondolni, lehet, hogy egy igaz barátot ismersz meg az illető személyében. Légy nyitott, mert ezen az ünnepnapon bármi megtörténhet veled.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

A mai nap a meghittség a nyugalom napja lesz. Tégy eleget a párod kérésének és kívánságának. Szenteljétek egymásnak a napot, ő nagyon hálás lesz érte, te pedig tudni fogod, hogy ennél jobb döntést nem is hozhattál volna.

Halak (02.20. – 03.20.)

Az ünnepnapon helyre áll a béke mind a lelkedben, mind pedig a környezetedben is. Beszéld meg a pároddal, mivel töltsétek a napot, ugyanis lehet, hogy te most másra vágysz, mint ő. Ma lehet, hogy nem a te akaratod érvényesül, ami talán nem is baj.

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!