Napi horoszkóp 2020. augusztus 21. – 2020.08.21. – Egy kitűnő péntek

- Hirdetés -

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

A péntek kifejezetten jól alakul számodra, főleg, ha olyan szerencsés vagy, hogy már tegnap megkezdődött számodra a hosszú hétvége. Ha az augusztus 20-át ünnepléssel és egy kis bulizással töltötted, akkor ma csak pihenj, megérdemled. Régen volt már olyan nap, amikor semmit nem csináltál.

Bika (04.21. – 05.21)

Péntek van, hosszú hétvége, persze csak akkor, ha nem munkával kell töltened a mai napot is . Ha otthon vagy, akkor pihenj csak nyugodtan, mert szombat-vasárnap aktív nap vár rád. Ma még főzni se állj neki, inkább rendelj valami finomat és nézd a kedvenc sorozatod vagy aludj, rád fér a pihenés.

- Hirdetés -

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Az államalapítás ünnepének másnapján talán te is másnapos vagy egy kicsit. A tegnapi buli jól sikerülhetett, így ma nincs más dolgod, mint pihenni. Ha mégis dolgoznod kell, akkor ne aggódj, nem lesz nehéz napod és már nyakadon a hétvége.

Rák (06.22. – 07.22.)

Pénteken nincs kedved dolgozni menni. Ha olyan a munkád, akkor nem is kell, de ha mégis, akkor légy türelemmel, a mai nap végével neked is megkezdődik a hétvége. Este bújj ágyba korán, hogy aktívan tölthesd az egész hétvégét. Az időtől függetlenül ugyanis, nem kell a négy fal között gubbasztanod.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Rád férne már pihenés, annak ellenére is, hogy ez a hét egy kicsit rövidebb. Ha dolgoznod kell, mindegy, hogy a munkahelyeden vagy otthon, akkor ne halogasd, csinálj meg mindent, amit csak szeretnél. Csak így lehet teljesen szabad a hétvégéd.

- Hirdetés -

Szűz (08.24. – 09.22.)

A mai nap legjellemzőbb szava a lustaság. Nincs is ezzel semmi baj, ha a munkád engedi, hogy otthon maradj. Ha nem, akkor kicsi lassan telik majd a nap, de ne ess kétségbe, azért nem fogod soha véget nem érőnek érezni. Aztán jöhet a hétvége, ami abszolút a tiéd lesz.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Számodra már tegnap elkezdődött a hosszú hétvége, de neked mégis a munkán jár eszed, mert van egy kis elmaradásod. Ha gondolod, még délelőtt mindent befejezhetsz, így nem kell azon rágódnod a hétvégén, mi lesz majd hétfőn. Dolgozz, aztán két napra felejtsd el a munka minden formáját.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

A mai nap kifejezetten jól indul a számodra, főleg akkor, ha a munka miatt nem kell korán kelned. Egy rendkívül aktív és boldog hétvége elé nézel, de, ha ma még munka vár, akkor mindenképpen koncentrálj arra, hiszen te sem akarsz hibázni, mert akkor minden tervednek lőttek.

- Hirdetés -

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Amikor szabadságon vagy, repül az idő, de minden fantasztikus. Ez alól a mai nap sem kivétel, főleg, hogy tegnap munkaszüneti nap volt. Plusz, ha a munkád engedi, hogy négy napra elfelejts mindent és magaddal foglalkozz. Akár egyedül, akár szeretteiddel, barátaiddal töltenéd a hétvégét, csak rajta! Most semmi nem állíthat meg.

Bak (12.22. – 01.20.)

Pénteken minden a terveid szerint alakul, ha dolgoznod kell, ha nem. Most végre tényleg azt tehetsz, amit akarsz, nincsenek határok. A lényeg, hogy a mai napot egyedül töltsd, a hétvége többi napját a barátaiddal, szeretteiddel. Szükséged van egy nap feltöltődésre, aztán kalandra fel!

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Ma igazán jó napod lesz, leginkább akkor, ha már tegnap sem dolgoztál. Végre lesz időd kipihenni magad, akár aktívan teszed ezt, akár nem. A koronavírus-járvány miatt úgysem érdemes nagy tömegbe menni, inkább szűk körben szórakozz.

Halak (02.20. – 03.20.)

Pénteken azt csinálsz, amit akarsz. Ha dolgoznod kellene, inkább jelents beteget, ma nem menne a munka. Majd jövő héten bepótolod a lemaradást, ne aggódj emiatt. Légy a barátokkal, szeretteiddel vagy akivel csak akarsz, a legfontosabb, hogy jól érezd magad és lazíts.

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!