Napi horoszkóp 2020. augusztus 29. – 2020.08.29. – Egy szenvedélyes szombat

- Hirdetés -

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

A mai nap szuperül alakul számodra. Igazán boldognak és kiegyensúlyozottnak érzed magad. Élvezd a nyár utolsó napjait, most nem kell agyalnod semmin, csak add át magadnak a pihenésnek. Párodról se feledkezz meg, újra feléleszthetitek a szenvedélyt kapcsolatotokban.

Bika (04.21. – 05.21)

A szombat egy különleges nap lehet. Valaki nagy hatással lehet rád, de ez csak akkor jön jól, ha egyedülálló vagy. Ne használd az illetőt arra, hogy féltékennyé tedd párodat, erre semmi szükség. Viszont, ha szingli vagy, akkor itt a lehetőség, hogy változtass ezen.

- Hirdetés -

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Ez a hét nagyon megterhelő volt számodra, de ma már vidáman telhet a nap. De ne maradj otthon a négy fal között, kötelező kimozdulnod. Az időjárás függvénye a strandolás, de bármit is csinálsz, valódi feltöltődést jelent majd számodra.

Rák (06.22. – 07.22.)

Ez a mostani szombat tényleg a kedvedre való lesz. Nyugodt vagy, boldog és mosolyogsz. Ha az idő engedi, menj vízpartra, süttesd a hasad, ússz, most azt csinálhatod, amit nyáron a legjobban szeretsz. Már nincs hátra ebből az évszakból, most kell kihasználnod minden percét.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Szombaton érzékenyebb lehetsz a szokásosnál, de ez nem azt jelenti, hogy el kell bújnod mindenki elől. A mai nap a párodról és a szerelemről szóljon. Rátok fér, hogy együtt töltsetek egy egész napot. Minden perc ajándék, hiszen nem túl gyakran adatik ez meg nektek. A szenvedély visszatér életedbe.

- Hirdetés -

Szűz (08.24. – 09.22.)

Ha egész héten dolgoztál, akkor nincs más hátra, minthogy kikapcsolódj. Ma minden feladatot felejts el, ne takaríts, ne vásárolj be, ugyanis a mai napod csak akkor lehet sikeres, ha azt csinálod, amit szeretsz, amihez kedved van. Ma újra hódolhatsz hobbidnak is.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Szombaton egyenesen kötelező kimozdulnod. Rád fér a kaland, a vidámság. Ki kell használnod a nyár utolsó napjait. Fürödj, szaunázz, ússz. Mindegy, mit csinálsz, a lényeg, hogy élvezd. Estére grillezhetsz is a barátokkal, családdal, ez a nap ma kedvedre való lesz.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Szombaton kellő óvatossággal töltsd az idődet a szabadban. Nagyon könnyen leéghetsz vagy napszúrást kaphatsz, amivel nemcsak a mai napot, de a holnapit is biztosan elszúrod majd. A megelőzés mindig sokkal jobb, mint a baj kezelése, ezt ne feledd.

- Hirdetés -

Nyilas (11.23. – 12.21.)

A szombat bizony a te napod lesz. Ez a hét különösen megerőltető volt számodra, eljött a pihenés ideje. Fogyassz sok folyadékot, a nagy melegben könnyen kiszáradhatsz. Ha van rá lehetőséged, töltsd a napot a vízpart mellett, csak fürödj és lazíts.

Bak (12.22. – 01.20.)

Szombat van és rád fér a pihenés, akár aktívan, akár passzívan. Ne aggodalmaskodj semmin, menj víz közelébe, ott is lehet lazítani. Egy hosszabb úszás kiváló edzés lehet, emellett pedig eltereli figyelmed gondjaidról. Élvezd a mai napot, ráérsz holnap is töprengeni.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Nem volt túl könnyű számodra ez a hét, ezért jól tennéd, ha ma csak pihennél. Ha az időjárás kegyes hozzád, akkor tedd ezt vízpart mellett vagy válassz fedett fürdőhelyet. Este csak a pároddal törődj, megérdemlitek a kényeztetést. Ha nincs párod, akkor pedig irány az éjszaka, otthon nem fogsz megismerni senkit.

Halak (02.20. – 03.20.)

Szombaton érzelmeid felerősödnek, fellángol a szenvedély. Ha párkapcsolatban élsz, akkor a mai nap még közelebb hoz majd párodhoz. Töltsétek együtt az egész napot, még a hálószobából sem kell kimozdulnotok. Ha még keresed az igazit, akkor add meg a lehetőséget arra, hogy ismerkedj. Ha otthon ülsz, ez nem fog megváltozni.

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!