Napi horoszkóp 2020. november 13. (2020.11.13.) – Nem lesz egy könnyű nap

- Hirdetés -

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Pénteken álmodozó hangulatban leszel, de ez egészen megszokott tőled. Hajlamos vagy elmerülni gondolataidban és elképzeléseidben, de ma ihletet is meríthetsz belőlük. Már nagyon közeleg a karácsony, kreativitásodat is kiélheted, ha készítesz valami szépet, például egy adventi koszorút.

Bika (04.21. – 05.21)

Pénteken úgy járj, mintha tojásokon lépkednél, ugyanis akadhatnak problémák a közlekedésben. Hétvége közeledtével nagyobb a forgalom, a sofőrök türelmetlenebbek, így nagyon kell figyelned. Válassz akár hosszabb útvonalat munkahelyedre, mert azzal elkerülheted a dugókat és baleseteket is.

- Hirdetés -

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Pénteken nehezen viseled, ha valaki meg akarja mondani, mit tegyél. Fontos, hogy megőrizd a nyugalmadat, hiszen te sem akarod veszekedéssel, balhéval zárni a hetet. Ha kiakadsz, könnyen elhagyhatják olyan szavak a szádat, amiket egyáltalán nem kellene kimondanod. Megbánthatsz vele másokat és már nem fogod tudni jóvá tenni.

Rák (06.22. – 07.22.)

Pénteken előtérbe kerülhetnek az anyagi problémák, amelyek ebben a járványhelyzetben még jobban nyomasztanak téged. Nem kell aggódnod, a családod támogat téged, így elmondhatod, mi bánt. Együtt könnyebben találtok megoldást a problémára.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Pénteken inkább a ne szólj szám, nem fáj fejem elvét kövesd. Ellenkező esetben kifecseghetsz olyan dolgokat, amiket nagyon nem kéne. Véleményt se alkoss semmivel kapcsolatban, ma inkább csak figyelj és jegyezd meg, amit mások mondanak. Maradj a háttérben, így teszel a legjobban.

- Hirdetés -

Szűz (08.24. – 09.22.)

Pénteken kerüld a vitás helyzeteket, ne akarj veszekedni senkivel. Ugyanis ma biztosan nem te leszel a győztes. Nem tudod megvédeni igazad, így csak bólogass és hagyj rá mindent mindenkire. Hétfőn már könnyebben kommunikálsz, de az a munkanap fejeződjön be csendben és nyugodtan.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Pénteken akkor teszel a legjobban, ha csendben maradsz. Csak akkor szólalj meg, ha kérdeznek vagy segítséget kérnek tőled, de egyébként csak figyelj a háttérből. Ezt a mai napot csupán túl kell élned, úgyhogy koncentrálj a saját munkádra és semmi másra.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Pénteken feszült lehet a helyzet a munkahelyeden, ami nem is csoda, hiszen mindenki elfárad a hétvégére. Ha teheted, maradj ki a veszekedésekből, csak magadnak teszel szívességet ezzel. Később nem kell magyarázkodnod és bocsánatot kérned senkitől.

- Hirdetés -

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Sértődéssel nem mész semmire, ez pedig nem is lesz másképp. Nem irányíthatsz másokat úgy, ahogy akarsz és nem is befolyásolhatod őket a döntésekben sem. Inkább légy őszinte mindenkihez, azzal sokkal többre mész. Pénteken lehetőséged van szeretettel és megértéssel csodákat művelni.

Bak (12.22. – 01.20.)

Pénteken maradj ki a vitákból és a feszült helyzetekből. Ennél jobb tanácsot nem adhatunk mára. Ma lakatot kell tenned a szádra és csak hallgatni. Hálás leszel érte magadnak, ha később nem kell magyarázkodnod és bocsánatot kérned.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Pénteken időben kell elindulnod mindenhova, hiszen utálsz késni. Ez nem is csoda, mivel pontos és megbízható ember vagy. Úgy érezheted, hogy ma minden ellened van és nem éred el a célod. Nem így van, csak tarts ki még egy kicsit. Csak ez a nap ilyen.

Halak (02.20. – 03.20.)

Feszült nap lesz a mai. Sok akadályba ütközöl, aminek egyáltalán nem örülsz, főleg, ha a héten ez az utolsó munkanapod. Ne idegeskedj! Higgadtan sokkal többre mész. Különben is, ha felhúzod magad, akkor elrontod az egész hétvégéd. Ezt te sem akarod, ugye?

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!