Napi horoszkóp 2020. november 2. (2020.11.02.) – Ez a nap nem a tiéd

- Hirdetés -

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Ma kételyeid támadnak valakivel kapcsolatban, azonban még nem jött el az idő, hogy ezt tudasd is vele. Egyelőre vedd fel a figyelő állást, ugyanis az is lehet, hogy nagyot tévedsz. Bizonyosodj meg arról, hogy valóban úgy van, ahogy gondolod. Addig egy lépést se tegyél az ügyben.

Bika (04.21. – 05.21)

Ma nem érzed magad valami fényesen, lehet, hogy valami kerülget téged. Ha éppen dolgozol, akkor inkább menj haza és kúráld ki magad. Minél tovább vársz, annál nehezebben fogsz kimászni a betegségből. Ha nem javul, irány az orvos!

- Hirdetés -

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Ma egy kisebb veszekedés zavarja meg a nyugalmad, amely közted és partnered között alakul ki. Amennyiben biztos vagy benne, hogy te vagy a hibás, ne restellj bocsánatot kérni, különben elrontod az egész napod. Ne csinálj nagy ügyet az egészből, mert nem ér ennyit.

Rák (06.22. – 07.22.)

Ma egy kis pénzügyi nehézség támadhat az életedben, mert valaki tartozik neked és esze ágában sincs megadni azt. Az erőszak természetesen nem vezet sehova, próbáld meg épp ésszel megbeszélni vele a dolgokat. Biztos megvan a megfelelő magyarázata az egészre.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Ma kifejezetten érzelmes hangulatban ébredsz. Hiányoznak a barátaid és ismerőseid, akikkel jó ideje nem volt személyes kapcsolatod. Emeld fel a telefont és szervezz egy találkozót, hisz úgyis már régóta erre vágysz. Miért halogatnád tovább?

- Hirdetés -

Szűz (08.24. – 09.22.)

Ma egy komoly nézeteltérés vonja el a figyelmedet a munkádról, de semmiképp se bonyolódj bele a helyzetbe. Akkor teszel a legjobban, ha teljesen kimaradsz belőle és csak a saját dolgoddal foglalkozol. Később még kamatoztathatod megfigyelő képességed.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Ideje, hogy egy kicsit lazábbra vedd a dolgokat. Túlságosan is rágörcsölsz mindenre és folyamatosan féltékeny vagy. Ez nem tesz jót kapcsolatodnak, mert ezzel csak messzebb taszítod magadtól párodat. Szedd végre össze magad, ideje megbeszélnetek mindent.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Ma rengeteg dolgod van, akkor is, ha dolgozol és akkor is, ha nem. A terveid azonban nem úgy alakulnak, ahogy szeretnéd, mert kollégáid vagy családtagjaid áthúzzák számításaidat. Próbálj velük kompromisszumot kötni, hogy minden feladattal időben végezni tudj.

- Hirdetés -

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Ma egy váratlan esemény történik. Nagy valószínűséggel csalódni fogsz valakiben, akiben eddig száz százalékig megbíztál. Lehet, hogy egy időre a kapcsolatot is meg kellene szakítanod az illetővel, legalább is addig, amíg eldöntöd, mi legyen ezzel az egésszel.

Bak (12.22. – 01.20.)

Ma egy kellemetlen helyzetbe kerülhetsz, ha nem vagy elég felkészült. Sehova ne indulj el készpénz nélkül, mert lehet, hogy nem jó a terminál ott, ahova éppen tartasz. Vagy akár több pénzt kell adnod valamiért, amit már régen kinéztél magadnak, de tudod, az árak gyorsan változnak.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Ma kaphatsz egy üzenetet, ami nagyon elszomorít téged, ugyanis amiben nagyon bíztál, nem valósul meg, legalább is egyelőre. Lehet, hogy egy vendéged mondja le időpontját vagy egy találkozó nem jön össze. Ez nem ronthatja el a napod, szervezz magadnak programot és érezd jól magad.

Halak (02.20. – 03.20.)

Ma meg kell osztanod a figyelmed, mert szükség van rád a munkahelyeden is és otthon is. Ez a patthelyzet akár vitákat is szülhet, de észnél kell lenned, hogy mindent meg tudj oldani. Ugyanakkor a munkád nem lehet fontosabb, mint a családod. Ezt mindig tartsd észben.

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!