Napi horoszkóp 2020. november 3. (2020.11.03.) – Feszült kedd

- Hirdetés -

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

A mai napon a közvetítő szerepében kell tetszelegned, ugyanis két olyan ember közé kerülsz, akik éppen nincsenek jóban. Ezt a helyzetet pedig azonnal meg kell oldani, mert ez senkinek sem jó. Főleg neked, aki mindkettejükkel jó kapcsolatot ápolsz. Szervezz egy közös vacsorát, egy semleges terep alkalmas lehet a békülésre.

Bika (04.21. – 05.21)

Kedden lehet, hogy egy kicsit bánkódni fogsz, mert egy terved nem úgy valósul meg, ahogy azt szeretted volna. Ne feledd, a körülmények folyamatosan változnak, így elgondolásaidat is ezekhez kell igazítanod. Ezzel pedig máris egyenesbe kerülhetsz.

- Hirdetés -

Ikrek (05.22. – 06.21.)

A hét második napján egy hír vagy esemény hatására egy kicsit elkeseredsz. Nem kell azonban feladni a vágyaidat, mert a kiválasztott személy egyáltalán nem közömbös irántad. Légy egy kicsit türelemmel, neki is vannak lezárandó dolgai és, ha ezekkel végez, akkor eljön a te időd.

Rák (06.22. – 07.22.)

Ma egy rivális tűnhet fel az életedben, aki szerinted veszélyezteti a munkádat vagy a magánéleti pozíciódat. Első gondolatod az lesz, hogy megpróbálj valamit tenni ez ellen, de inkább örülnöd kellene a kialakult versenyhelyzetnek, ugyanis ez kihozhatja belőled a legjobbat.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Nem mindig az új a legjobb. Kedden meg is bizonyosodhatsz erről, mivel zavart és problémát kelt majd valami jelenlegi életedben. Ezúttal jobban teszed, ha ragaszkodsz a régi, bevált módszerekhez, akkor nem érhet csalódás.

- Hirdetés -

Szűz (08.24. – 09.22.)

Ma óvatosnak kell lenned és meg kell gondolnod, kinek mit mondasz és hogyan. Lehet, hogy te viccnek szánsz valamit, más azonban nem így gondolja majd. Azt pedig te sem szeretnéd, ha valaki megsértődne rád úgy, hogy neked eszed ágában sem volt bántani őt. Elmondhatsz az illetőnek úgyis mindent, hogy kihagyod belőle a tréfát.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Kedden valakivel nagyon mély beszélgetésbe keveredsz, ugyanis tisztáznotok kell a kettőtök közötti helyzetet. Jól meg kell gondolnod, hogy kollégád megfelelő társ lenne-e az életben is vagy sem. Nem jó összekeverni a munkát és a magánéletet, mert nem tudhatod, milyen következményei lehetnek. Ma tiszta vizet önthettek a pohárba, de fontos, hogy mindvégig nyugodt maradj.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Kedden egy barátod fantasztikus híreket oszt meg veled. Az események bár nem veled történnek, mégis boldoggá tesz az ő sikere. Nem irigykedsz rá, mert rengeteget dolgozott azért, hogy most eljusson céljai megvalósításához. Hívd meg őt egy ünnepi vacsorára, örülni fog neki, hogy osztozol örömében.

- Hirdetés -

Nyilas (11.23. – 12.21.)

A hét második napján újult erővel veted bele magad a munkába, mert nagyon közel vagy ahhoz, hogy elérd a célod. Ha szükséges, akkor kérj segítséget, mert más megláthatja azt, amit te nem. Olyan csapatban dolgozol, amely mindig összetart, használd ki ezt. Nagyobb eredményeket érhettek el közösen.

Bak (12.22. – 01.20.)

Ma két hozzád közel álló személy összeszólalkozhat. Ne foglalj azonnal állást valamelyikőjük mellett, mert valószínűleg nem tudod az előzményeket. Külön-külön hallgasd meg őket és próbáljatok közös nevezőre jutni. Szükség lesz a megértésre és a türelemre, de menni fog.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Ma nagyon előítéletes leszel valakivel szemben, pedig amúgy nem vagy ilyen. Igyekezz korán hazaérni és egy kis sporttal vagy takarítással levezetni a feszültséget, különben azokon fog csattani, akiket szeretsz. Beszélj párodnak az illetőről, akiben nem bízol, jó tanáccsal láthat el téged vele kapcsolatban.

Halak (02.20. – 03.20.)

Kedden nagy az esélye annak, hogy nem értesz egyet valakivel, de nem kell rögtön egymás torkának ugranotok. Gondold végig a helyzetet egyedül és nyugodt körülmények között, ugyanis nem ér annyit az egész, hogy hatalmas veszekedés legyen belőle. Inkább próbáljatok közösen megoldást találni a kialakult helyzetre.

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!