Napi horoszkóp 2020. november 8. (2020.11.08.) – Végre egy nyugodt vasárnap

- Hirdetés -

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

A mai nap a lustálkodásé. Kikelni sincs kedved az ágyból, de nincs is rá szükség. Menjetek el a családdal vagy a pároddal ebédelni, ne te légy ma a konyhatündér. A nap hátralévő részében pedig azt csinálhatjátok, amihez csak kedvetek van, de a szabályokat ne feledjétek.

Bika (04.21. – 05.21)

A héten nagyon kevés időt tölthettél családoddal, a mai nap azonban bepótolhatod a mulasztást. Nagyon boldoggá teszed ezzel szeretteidet, sőt még szüleidet vagy nagyszüleidet is lesz időd meglátogatni. Ha sokat vagy emberek között, akkor légy körültekintő, vigyázz a családod egészségére. Az estét pedig kettesben töltheted szerelmeddel. Nem is lehetne jobb lezárása a mai napnak.

- Hirdetés -

Ikrek (05.22. – 06.21.)

A munkád minden idődet elveszi a szeretteidtől. Ma azonban vasárnap van, így szenteld nekik a napot. El is mehettek valahova, semmi nem akadályozhat meg benneteket abban, hogy együtt legyetek. Ha kimozdultok, ne feledjétek maszkot, most már mindenhol szükség van rá. Ha otthon maradtok, akkor pedig egy közös főzés vagy filmnézés is fantasztikus időtöltés lehet számotokra.

Rák (06.22. – 07.22.)

Ma kivételesen semmi dolgod sincs, még a főzéssel sem kell foglalkoznod, ugyanis párod programot szervezett nektek, így levette válladról a házimunka terhét. Nagyon örülsz ennek, hisz régen voltatok már csak kettesben. Még egy romantikus vacsora is része lehet a napnak, te pedig miért is utasítanád ezt vissza.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Mostanában nagyon feszült voltál, ma azonban kiengedheted a fáradt gőzt. Egy közös program a barátaiddal teljesen alkalmas erre. Ne felejtsd otthon a maszkot, mert már a szabadtéri rendezvényeken is kötelező. Úgyis rengeteg megbeszélnivalótok van, mert régen találkoztatok. Egy közös vacsora pedig kiváló lezárása lehet a napnak.

- Hirdetés -

Szűz (08.24. – 09.22.)

Vasárnap semmihez nincs kedved, ami nem is csoda egy ilyen húzós hét után. Délelőtt lustálkodj csak nyugodtan, délután pedig majd meglátod mihez lesz kedved. Ha párod vagy családod otthon van, akkor el is mehettek valahova, de ne felejtsétek el, hogy a maszkra mindenhol szükség van.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Fordulatos vasárnap vár rád. Egy olyan ember keresi majd a társaságod, akire még csak nem is számítottál. Nagyon légy óvatos, mert korántsem biztos, hogy úgy közeledik hozzád, ahogy azt te szeretnéd. Párod jó tanácsot adhat az ügyben, hiszen ő kívülről látja az eseményeket. Gondold meg, mi lesz a következő lépésed.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

A vasárnap sem lesz egy unalmas nap. Családod vagy éppen párod meglephet téged valamivel, amire nem számítottál. Nagyon boldoggá tesz majd a mai nap, mert végre azokkal töltheted, akiket nagyon szeretsz. Még egy romantikus estére is lehetőséged lesz a pároddal, szükségetek van arra, hogy egy kicsit kettesben legyetek.

- Hirdetés -

Nyilas (11.23. – 12.21.)

A vasárnap a pihenésé, nem is kell ma tenned semmit. Neked is szükséged van a pihenésre. Muszáj is lenne, hogy így tegyél, hisz nagyon hosszú és fárasztó hét elé nézel. Családod is otthon van ma, akár egy otthoni közös program is pihentető lehet számodra.

Bak (12.22. – 01.20.)

A vasárnapi pihenés nem mindenkinek jár ki, mert munkája nem tűr halasztást. A lényeg, hogy ne te légy ma ez az ember, mert haragra gerjesztheted vele párodat. Alig találkoztok a munkád miatt, legalább ma tedd félre azt. Menjetek el valahova együtt és kapcsoljatok ki. Ezzel tudathatod vele, hogy mennyire szereted és neked is hiányzik.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

A vasárnap számodra mindig a családé. Ne hagyd, hogy munkaügyben zaklassanak, arra ott vannak a hétköznapok. Ebéd után még egy rövid kirándulást is beiktathattok. Este pedig kettesben maradsz szerelmeddel, amivel nagyon boldoggá teheted, hisz hiányzol neki.

Halak (02.20. – 03.20.)

Ma van egy kis dolgod kora reggel, de ezt könnyen elintézheted, még mielőtt párod felébred. Így az egész napot együtt tölthetitek. Szükségetek van egy romantikus napra, mert a hétköznapok erre teljesen alkalmatlanok.

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!