Napi horoszkóp 2020. október 1. – 2020.10.01. – Feszült csütörtök

- Hirdetés -

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Csütörtökön inkább senkitől ne kérj szívességet, mert ma senki nem tenné önzetlenül, ezt pedig éreztetnék is veled. Ne aggódj, nem miattad van az egész, egyszerűen csak ilyen napjuk van. Inkább te segíts másoknak, de ne beleavatkozz a dolgokba, csak ajánld fel a segítségedet. Ha elfogadják jó, ha nem, akkor csak a magad munkáját végezd el.

Bika (04.21. – 05.21)

Csütörtökön sok lesz a feszültség körülötted, de neked egyáltalán nem kell átvenned ezt a negatív hangulatot. Ha teheted, csak a vidám emberek társaságát keresd, akkor megmaradhat pozitív hangulatod. Ez a nap most senkinek sem egyszerű, talán már fáradtak, ez okozza a feszültséget, hiszen lassan itt a hétvége.

- Hirdetés -

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Csütörtök a feszültségeké, sajnos ez jellemzi majd az egész napod. Ugyanakkor nem kell így lefeküdnöd, mert este már csillapodnak a kedélyek. Tudatosan kell dolgoznod, mert a vírus miatt még mindig nem állt helyre minden a munkahelyeden. Általában visszafogott vagy és tudsz uralkodni magadon, ez válhat ma és a későbbiekben is előnyödre.

Rák (06.22. – 07.22.)

Csütörtökön oda kell figyelned arra, mennyit költesz. Sőt, a legjobb döntés az lenne, ha a napi étkezéseden kívül nem vennél semmit. Te is tudod, hogy képes vagy rá, itt az idő, hogy bizonyítsd is ezt. Magadnak, nem másnak. Ha teheted, még az ebédet is vidd magaddal, akkor sem kell költened és a pénztárcád is otthon hagyhatod, biztos ami biztos.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Csütörtökön minden téren diszkrétnek kell lenned, vagyis vigyáznod kell arra, hogy kinek és mit mondasz. Nem vagy az a kikotyogós fajta, de néha nem bírsz magaddal. Ha pletykálkodni kezdesz, akkor a végén visszájára sülnek el a dolgok. Nem vagy rosszindulatú, éppen ezért tartsd a szád.

- Hirdetés -

Szűz (08.24. – 09.22.)

Csütörtökön túlságosan is érzékeny leszel, hajlamos lehetsz túlreagálni dolgokat. Ne fojtsd magadba az érzéseid, mondj ki mindent, amit gondolsz és érzel. Hangot kell adnod ezeknek, ugyanis ellenkező esetben stresszes és ingerlékeny leszel, úgy fogod érezni, hogy azonnal felrobbansz.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Csütörtökön borúsabban látod a fennálló helyzetet és magadat is, mint amilyen valójában. Arra kell koncentrálnod, amiben jó vagy és tehetséges. Pontosan tudod, hogy túl szigorú vagy magaddal szemben, de ez abszolút nem helytálló. Sokkal jobb vagy, mint azt amúgy gondolod.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Csütörtökön meg kell őrizned higgadtságod már korán reggel a közlekedésben is. Nagyon óvatosnak és figyelmesnek kell lenned, különben könnyen baleset érhet. A baj gyorsan megvan és ráadásul bárhol. Ha teheted, inkább dolgozz otthonról, ha nem, akkor indulj el időben. Ma nagyon vigyázz magadra!

- Hirdetés -

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Csütörtökön nem érzed magad a legjobban, egyszerűen úgy érzed, minden összeesküdött ellened. Sokan fognak beszélni veled, de neked csak a lényegre kell figyelned, a többit engedd el a füled mellett. Ne vedd a szívedre a kritikát, mert másnak is lehet rossz napja, így szavai valójában nem neked szólnak.

Bak (12.22. – 01.20.)

Csütörtökön kifejezetten szerencsés leszel, mert a mai feszültségek nem érintenek téged. De az csak akkor marad így, ha nem is avatkozol bele mások problémáiba, vitáiba. Bár segítőkész vagy, de te jössz ki rosszul a dologból, ha beleütöd az orrod. Csak a saját dolgodra koncentrálj, úgy nem lesz baj.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

A mai napod nem kezdődik túl jól, de túl kell élned, mert estétől már kedvező lehetőségek várnak rád. Ez azt jelenti, hogy a bizonytalan és talán kétségbeejtő helyzetnek végre vége lesz. Senkivel ne veszekedj napközben, mert holnap bocsánatkéréssel kezdheted a napot.

Halak (02.20. – 03.20.)

Csütörtökön valaki nagy hatást gyakorolhat rád, az illető ugyanis rendkívül kedves és előzékeny veled. Tőle még pozitív híreket is kaphatsz, ettől pedig még vonzóbb lesz számodra. Azért csak légy óvatos, mert a munkát nem szabad összekeverni a magánélettel.

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!