Napi horoszkóp 2020. október 17. (2020.10.17.) – Egy nehéz szombat

- Hirdetés -

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Szombaton óvatosan kell bánnod a pénzzel, ugyanis a bolygók anyagi veszteséget jeleznek. Ha nem kell dolgoznod, akkor inkább maradj otthon, mert olyan feszült lenne máshol a helyzet, hogy csak így őrizheted meg a nyugalmad. Még valami, az interneten se vásárolj!

Bika (04.21. – 05.21)

Szombaton sokan lehetnek a környezetedben, akik ingerültek, feszültek, ezért inkább ne dolgozz, ha megteheted és ne menj sehova. Átruházhatják rád negatív energiájukat, ami nagy hatással lenne a lelki békédre. Erre a napra jobb tanácsot nem is lehetne adni.

- Hirdetés -

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Szombaton hatalmas a tét, főleg a párkapcsolatodat illetően. Ma még a szakítás esélye is sokkal nagyobb, mint általában, ugyanis könnyedén elveszítheted a türelmedet és megbánthatod a párod. Méghozzá nem is kicsit, az is előfordulhat, hogy soha többé nem akar látni. Ezt azonban szeretettel és tudatossággal elkerülheted.

Rák (06.22. – 07.22.)

Ez a hét rettenetesen fárasztó volt számodra, főleg, ha nem tudtad elkerülni a feszült helyzeteket és vitákat. Éppen ezért rendkívül kimerült lehetsz és csakis az alváshoz van kedved. Viszont, ha minden előbbit elkerültél, akkor akár aktívan is töltheted a ma estét.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Szombaton jó napra számíthatsz, de csak akkor, ha óvatos leszel a közlekedésben. Ha teheted inkább tedd félre az autót és válaszd a tömegközlekedést, hogy elkerüld a veszélyes helyzeteket. Az emberek ma nagyon figyelmetlenek, éppen ezért te nem lehetsz az.

- Hirdetés -

Szűz (08.24. – 09.22.)

Szombaton sok feladat vár rád, de egy alapos tervezéssel semmi baj nem lehet. Át kell gondolnod, mi a legfontosabb és mihez mennyi időre van szükséged. Sok dolgot elintézhetsz, ha pontosan megszervezed a napod. Azt pedig ne feledd, hogy nyugodtan mondhatsz nemet is.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Ez a hét nem volt a legegyszerűbb számodra, így jól tennéd, ha a pihenést választanád a mai napra. Persze, ha szabad a szombatod. Akár lustálkodhatsz is, de azt inkább hagyd meg holnapra, ma töltsd aktívan a napot. Wellness, masszás, kirándulás vagy séta, időtől függetlenül bármit választhatsz.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

A szombat sem telik el feszültség nélkül, ez a hét nagyon nehéz számodra és a vége sem lesz egyszerű. Kivéve, ha van annyi önuralmad, hogy kimaradj mindenből. A mai napot az optimista emberek társaságában töltsd, ők ugyanis jó kedvre derítenek és egy kifejezetten élményekben dús napot garantálnak számodra.

- Hirdetés -

Nyilas (11.23. – 12.21.)

A szombat sem lesz a legegyszerűbb napok egyike, de nem kell pánikba esned. Őrizd meg a nyugalmad, ez a felkészülés időszaka, csak te még nem sejted. Gondolkozz tudatosan és maradj higgadt. Mosolyogj, semmi bajod nem lehet, ha ehhez tartod magad.

Bak (12.22. – 01.20.)

Szombaton is feszült helyzetek követnek lépten-nyomon. A pénztárcádra is nagyon oda kell figyelned, ugyanis könnyedén túlköltekezheted magad, ami nem lenne túl jó így a hónap derekán járva. Számold meg a pénzed és csak annyit költs, amennyit tényleg muszáj. Hidd el, te is belátod majd, hogy ez volt a legjobb, amit tehettél.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Szombaton megérdemled a lazítást, ha nem kell ma is dolgoznod. Sok minden történt a héten, nem is csoda, hogy csendre és nyugalomra vágysz. A párod is szívesen csatlakozik hozzád, mindegy, milyen programot választatok. Remek ötlet a tévézés, olvasás vagy a wellness is.

Halak (02.20. – 03.20.)

Szombaton is nehéz dolgod lesz és a türelmedre is hatalmas szükséged lesz. Toleránsnak kell lenned mindenkivel szemben, mert ez a nap is sok ellentétet hoz. Az élet most teszteli türelmedet, neked pedig helyt kell állnod, hiszen ez csak egy próba, te pedig egy nagy küzdő vagy.

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!