Napi horoszkóp 2020. szeptember 12. – 2020.09.12. – A változás napja

- Hirdetés -

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Szombatra visszanyered minden energiádat, felvidít a hétvége tudata. Nehéz héten vagy túl és rád fér a lazítás. Mindenképpen válassz aktív kikapcsolódást, holnap kipihenhetsz mindent. Talán nehezen veszed rá magad a mozgásra, de később hálás leszel érte magadnak. Hidd el, ez ma a legjobb döntés.

Bika (04.21. – 05.21)

Örömteli nap lesz számodra a szombat, érzed a változást. A mai napon légy minél többet a szabadban, kirándulj a barátokkal vagy a családoddal, ma bepótolhatsz egy kicsit abból, amiből nyáron kimaradtál. Még az időjárás sem lehet akadály számodra, csodás hétvége elé nézel.

- Hirdetés -

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Nagyon kemény és fárasztó hét van mögötted, pedig szinte csak jó dolgok történtek veled. Akkor tennél a legjobban, ha a szombatot lazítással töltenéd. Mindegy, hogy passzív vagy aktív kikapcsolódás mellett döntesz, ezt most a kedved határozza meg. Ha nincs kedved kimozdulni, egy kis kertészkedés is üdítően hathat rád.

Rák (06.22. – 07.22.)

Már alig vártad, hogy hétvége legyen és végre eljött. Lelkes vagy és minden feszültséged elillant. Ma tégy bármit, amit szeretnél, a lényeg, hogy boldoggá tegyen. Töltsd a napot a szabadban, kirándulj, a kora őszi idő jó hatással lesz rád, teljesen fel fogsz töltődni.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Szombaton nagyon figyelned kell arra, hogy kinek és mit mondasz. Persze fontos, hogy őszinte légy, de a hangnem egyáltalán nem mindegy. Nem akarsz megbántani senkit, éppen ezért fogalmazz finoman, mert ellenkező esetben visszavághatnak neked és heves vita kerekedhet.

- Hirdetés -

Szűz (08.24. – 09.22.)

A szombat a hét legjobb napja lesz, mert visszatér a jó kedved és nagyon beszédes leszel. Ma mindent megbeszélhetsz a pároddal, nyíltan felvállalod érzéseidet, amit egyrészt értékelni, másrészt viszonozni is fog. Egy fantasztikusan romantikus hétvégében lehet részed, csak hagyd magad sodródni az árral.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Szombaton egy kicsit feszült vagy, így igyekszel valahogy levezetni ezt, például takarítással, kertészkedéssel vagy sporttal. Azért ne töltsd az egész napot lakásod rendbetételével, legalább délután lazíts egy kicsit. Semmi feszültség nem lesz benned, mert a délelőtt során a takarítás alatt kiadod magadból. Az estéd csodásan alakul a párod társaságában.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Szombaton kitűnően érzed magad, még akkor is, ha dolgoznod kell. Sokkal pozitívabban állsz a dolgokhoz, mint a héten bármikor. Válassz aktív kikapcsolódást mára, ha teheted, az egész napot töltsd a friss levegőn. Estére jóleső fáradságot érzel majd és nagyon jól fogsz aludni.

- Hirdetés -

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Megérzéseid sosem csalnak, ismét itt a változás szele, amitől egy kicsit nyugtalan vagy. Bíznod kell magadban, eddig is boldogultál a körülményektől függetlenül is, ez pedig most sem lesz másként. Minden jól alakul, engedd be az újdonságot az életedbe, nincs mitől tartanod.

Bak (12.22. – 01.20.)

A szombati változás nagy örömöt hoz az életedbe. Mindenkivel könnyedén megérteted magad, ami azért is furcsa, mert a héten nehéz dolgod volt ugyanezzel. Élvezed a beszélgetést, a társaságot, bárkivel találkozol. Ha szép az idő éppen ezért ne ülj otthon, inkább hívd fel a barátaidat és menjetek el valahova. Így lesz teljes a mai nap.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Szombaton bárkivel megbeszélhetsz bármit, nyugodt és kiegyensúlyozott maradsz. Élj e lehetőséggel, mert ritkán van ilyen. Minden terved, ötleted meghallgatásra talál és a többiek egyet is értenek veled. Ez a nap jó hangulatban telik és végre magabiztos leszel.

Halak (02.20. – 03.20.)

A változás téged mindig feldob, ma igazán friss vagy és jó kedvű. A szombatot töltsd a szabadban, mert sok a plusz energiád van, így mozogj nagyon sokat. Csak így kerülheted el, hogy túltengő energiád miatt kitörjön belőled a feszültség. Egy szuper nap lesz, de tenned kell érte.

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!