Napi horoszkóp 2020. szeptember 19. – 2020.09.19. – Érzelem dús szombat

Megosztás

- Hirdetés -

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Szombaton már nem leszel feszült, de az érzékenységed kerül előtérbe. Elfáradtál a héten, így a vicceket sem fogadod most jó szívvel, nem vagy humoros kedvedben. Nyugalomra és csendre vágysz, amit mindenki meg fog érteni, ha elmondod. Ez a nap a pihenésről szól, holnap már aktívabb lehetsz.

Bika (04.21. – 05.21)

Legszívesebben egyedül töltenéd a szombatot. Ha ennek semmi akadálya, akkor szerencsés ember vagy, de ha dolgoznod kell vagy szeretteid is otthon vannak, akkor nehezebb dolgod lesz. Mondd el nekik, mit szeretnél, délutánra talán javul majd a hangulatod vagy kipihened magad és eltölthettek együtt is egy kis időt.

- Hirdetés -

Ikrek (05.22. – 06.21.)

A szombatot érdemes lenne a pároddal töltened. Ma válasszon ő programot, tegyél a kedvére, mert egy kissé érzékeny hangulatában van. Fontos számára a figyelmed és a törődésed, amit hamarosan viszonozni fog, hiszen nagy mértékben javul majd a kedve. Ha nincs párod, akkor vadászatra fel, otthon nem fog rád találni a szerelem.

Rák (06.22. – 07.22.)

Szombaton nem leszel a topon, kifejezetten érzelmes hangulatba kerülsz. Ez most egy ilyen nap, tudomásul kell venni és kész. Holnap lesz még jobb is, ma csak azzal az emberrel töltsd a napot, aki nagyon közel áll hozzád. Nem feltétlenül kell, hogy ez a párod legyen, lehet ez a legjobb barátod is.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

A szombat egy kifejezetten jó nap lehet, ha nem idegesítenek fel. Meg kell őrizned a higgadtságodat, inkább menj el sétálni és zárd ki a negatív rezgéseket, gondolatokat. Ne hagyd, hogy bárki elrontsa a napod! Persze ez nagyon nehéz feladat, de tegyél meg mindent, menni fog.

- Hirdetés -

Szűz (08.24. – 09.22.)

Hétvége van, így ha nem dolgozol, eldöntheted, mit akarsz. Persze a házi munkát is be kell pótolni, de ezt meg családoddal, mert megsértődhetnek, hogy nem velük töltöd az időt. Sőt, kérj tőlük segítséget, oszd ki a feladatokat, így mindennel végezhettek és a pihenésre is jut idő.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Szombat van és ha nem dolgozol, miért ne tölthetnéd a szeretteiddel vagy a barátaiddal? Egy közös kirándulás, kávézás, otthoni grillezés vagy fürdőzés jelentheti számotokra az igai kikapcsolódás élményét. A vacsora főzéssel se töltsd az időt, menjetek el egy étterembe, sőt, akár egy bulit is megejthettek, ami méltó lezárása lesz egy amúgy is laza napnak.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Szombaton mindenképpen lazítanod kell, persze csak, ha nem dolgozol. Ha szép az idő, válassz vízpartot, szívd magadba a napsütést és sportolásra, úszásra is alkalmas a víz. Ha nem sikerül, akár munka után is lazíthatsz otthon a kádban, ugyanis egy pihentető fürdővel is elérheted ugyanazt a hatást.

- Hirdetés -

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Szombaton érzékenyebb lehetsz a megszokottnál, így különösen szükséged lesz a szeretteid közelségére. Ha nem is mentek sehova, akkor is találkozzatok, ne csak telefonon beszéljetek. Kifejezetten jó napotok lehet, ebből pedig sok energiát meríthetsz. Már a jelenlétüktől is sokkal jobban fogod érezni magad.

Bak (12.22. – 01.20.)

Szombaton nyugodt körülmények között gondold át jövőbeli terveidet és pénzügyeidet. Ne csak erre a hónapra, hanem az egész idei évre gondolj át mindent. Lehet, hogy a valóságnál rosszabbnak látod most a helyzeted, éppen ennek tisztázása lesz számodra megnyugtató.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Szombaton nagyon kell figyelned, mert veszélybe sodorhatod magad, ha kapkodni kezdesz. A közlekedésben nagyon légy körültekintető, bárhova utazol. Még akkor is, ha csak dolgozni mész, inkább válaszd a tömegközlekedést. Vigyázz magadra!

Halak (02.20. – 03.20.)

Szombaton felszínre törnek az érzelmeid, így a mai napot azokkal töltsd, akiket igazán szeretsz. Látogasd meg szüleidet, ha van rá lehetőséged, csináljatok valamit közösen. Mindegy hova mentek nagyon jól érzitek majd magatokat, a lényeg úgyis az, hogy együtt legyetek.

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!