Napi horoszkóp 2020. szeptember 20. – 2020.09.20. – Furcsa egy vasárnap

- Hirdetés -

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Vasárnap jó hangulatban vagy és ezt semmi nem ronthatja el. Jó hatással leszel mindenkire, így bármi a terv, a program a hét utolsó napjára, biztosan jól fog elsülni. Az időjárástól függetlenül mehettek a szabadba, nem kell a négy fal között ülnötök egész nap. Ma feltöltődhetsz energiával, amire szükséged is lesz a következő héten.

Bika (04.21. – 05.21)

Végre nem kell a múltaddal foglalkoznod, hiszen lezártál mindent. Innentől már csak előre tekintesz, ez pedig optimistává és lelkessé tesz. Jól érzed magad a bőrödben és ez meglátszik majd a teljesítményeden is. Bízz és remélj, már csak felfelé van!

- Hirdetés -

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Kapcsolataidat sérülés érheti vasárnap, ha nem vagy elég gyengéd és figyelmes. A mai nap egy teszt, ami próbára teszi szerelmi vagy baráti kapcsolataidat. Te légy az engedékenyebb, így senkivel nem veszel össze és egy különösen sikeres napot tudhatsz majd a hátad mögött.

Rák (06.22. – 07.22.)

Örömteli vasárnap elé nézel, hiszen nyugodt és kiegyensúlyozott vagy. Jól tennéd, ha a friss levegőn töltenéd a napot. Az már mellékes, hogy egyedül vagy a szeretteiddel vagy barátokkal, ez a nap feltölt majd energiával, amire a jövő héten nagy szükséged lesz.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Vasárnap lelkes vagy, de a többiek már kevésbé. Ebből lehetnek viták, de te megállíthatod ezeket. Légy finom és tudatos, akkor senkit nem sértesz meg. Meg tudod oldani a helyzetet, de ha semmi kedved belebonyolódni, akkor szerezz magadnak egy jó napot és menj el kirándulni a barátokkal vagy akár egyedül.

- Hirdetés -

Szűz (08.24. – 09.22.)

Túl sok volt a feszültség és a konfliktus a héten, így ma kifejezetten csak nyugalomra és csendre van szükséged. Ne is menj sehova, ne törődj a többiekkel, csak élvezd az egyedüllétét. Ha máshogy nem megy, akkor menj el sétálni vagy aludj egy nagyot, ezek mind segíthetnek rajtad.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Sok mindenen vagy túl a héten, így megérdemled a lazítást. Ez pontosan az a nap, amikor lógathatod a lábadat és lógatnod is kell. Össze kell gyűjtened minden energiádat a jövő hétre, mert nagy szükséged lesz rá. Nem vall rád, hogy nem csinálsz semmit, de ma kötelező.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Ha tegnap nem pihentél, akkor ma ne hagyd ki, mert ingerlékeny leszel a jövő héten. Energikus vagy ugyan, de előbb-utóbb ez az energia el fog fogyni. Ráadásul éppen a jövő héten, amikor fontos feladatok elé nézel. Légy ma a pároddal, tévézzetek, bújjatok össze és felejtsetek el mindent, kapcsoljatok ki.

- Hirdetés -

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Vasárnap még akkor is egyedül érzed magad, ha szeretteid vagy barátaid is ott vannak veled. Ha egyedül akarsz lenni, akkor vonulj félre egy kicsit, de töltsd az egész napot így. Ha pedig mégis ellenkezőleg döntesz, akkor ne okold a többieket azért, mert nem törődnek veled.

Bak (12.22. – 01.20.)

Vasárnap sem lesz mentes a konfliktusoktól, de te megelőzheted ezeket. Rajtad múlik, hogyan kezeled a felmerülő problémákat és helyzeteket. Ha türelmes és rugalmas leszel, akkor elkerülheted a nagyobb vitákat. Ne engedd, hogy bármi elrontsa a hét utolsó napját.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Vasárnap oda kell figyelned arra, hogy kinek mit mondasz és hogyan. Ne bánts meg senkit, mert egyrészt bocsánatot kell kérned, másrészt magyarázkodni sem lenne túl jó. Ha utazol valahova, akkor vigyázz magadra, a közlekedésben is nagy lehet a káosz.

Halak (02.20. – 03.20.)

Vasárnap szokatlanul türelmetlen és ingerlékeny lehetsz. Éppen ezért óvatosan fogalmazz, mert olyan embereket sérthetsz meg, akik nagyon fontosak számodra. Semmi olyat ne tégy, ami végzetes következményekkel járhat.

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!