Napi horoszkóp 2020. szeptember 23. – 2020.09.23. – Szerencsés szerda

- Hirdetés -

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Szerdán előfordulhat, hogy valakiről nem tudod milyen véleményt alkoss. Kétféle érzés van benned. Az egyik szerint izgalmas tűnik, a másik viszont irritálónak találja. Adj esélyt az illetőnek, de mindenképpen várd meg, míg ő maga kezdeményez beszélgetést.

Bika (04.21. – 05.21)

Szerdán úgy érzed, semmi nem történik veled, az életed unalmas. Nem tudsz róla, de háttérben bizony nagyon is zajlanak az események. Természetes, hogy vágysz a változatosságra, hiszen nem lehet csak a pizsamát és a munkaruhát váltogatni. Tégy valamit, ami szokatlan tőled, de ne ess át a ló túloldalára.

- Hirdetés -

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Szerdán kifejezetten egy szuper napra számíthatsz. A szerencse melléd áll, a kedvező tendencia folytatódik, de minden egyes lehetőséget alaposan át kell rágnod. Minden a kezedre játszik, de ettől függetlenül óvatosnak kell lenned.

Rák (06.22. – 07.22.)

Szerdán olyan információ birtokába juthatsz, ami egyáltalán nem dobja fel a hangulatod. A változás közvetlenül érint téged, de a kezdeti csalódás korántsem jelenti azt, hogy negatív dolgokra számíthatsz. Barátkozz meg a gondolattal, hidd el, nem jössz ki rosszul a változásból. Optimizmussal mindent elérhetsz.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

A szerda meglepetést tartogat számodra, ugyanis olyan ember lesz a segítségedre, akitől végképp nem vártad volna ezt. Az illetőnek nincs hátsó szándéka, így nyugodtan elfogadhatod a segítséget. Ez meg is fogja könnyíteni a napot, persze ne felejtsd el megköszönni az önzetlen támogatást.

- Hirdetés -

Szűz (08.24. – 09.22.)

Nem a mai nap lesz számodra a hét csúcspontja. Kollégáid vagy családtagjaid kifejezetten jól érzik magukat a bőrükben, így jó lenne, ha te is átvennéd jó kedvüket. Örülj velük együtt, különben a negatív érzések hatalmukba kerítenek, ez pedig sem neked, sem a környezetednek nem tenne jót.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

A mai nap legnagyobb nyertese bizony te leszel. Minden úgy alakul, ahogy azt szeretnéd, de a szerencse a hét hátralévő részében is támogat téged. Most kell kihasználnod a kínálkozó lehetőségeket, most kell élned velük, mert, ha elszalasztod, többet soha nem lesz ilyen.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Ideje lenne eldöntened, mik a terveid a jövőre nézve. Ha szívesen munkahelyet váltanál, akkor nincs miért halogatnod a dolgot, azonnal küldj szét önéletrajzokat és persze előbb találd ki, mihez lenne kedved. Ha ugyanebben a munkakörben szeretnél elhelyezkedni, akkor nem fogsz előre lépni, hónapok múlva is ugyanott leszel, ahol most.

- Hirdetés -

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Szerdán minden megbeszélést és tárgyalást sikerre vihetsz, mivel rendkívül határozott és magabiztos vagy. Mindenképpen ki kell mondanod, amit gondolsz, mert kiválóan képviselheted az álláspontodat és érdekeidet. Ne oktass ki senkit, mert az csak hátráltat a munkában, inkább légy segítőkész, ha valakinek szüksége van rá.

Bak (12.22. – 01.20.)

Szerdán nem biztos, hogy szerencsésnek érzed magad, mert előtérbe kerülnek a családi gondok. Úgy érzed, képtelen vagy megoldani a problémákat. Ez így van, ha csak dühöngsz és vitatkozol a többiekkel. Hallgass végig nyugodtan mindenkit és hidd el, megtalálod a probléma forrását és a megoldást is.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

A szerda kifejezetten jó nap lesz számodra. Itt az idő, hogy a tettek mezejére lépj. Gondold át, mit szeretnél elérni a jövőben, tervezd meg az év hátralévő részét, ugyanis csak kész tervekkel juthatsz előre. Már nincs mire várnod, most elkezdheted a megvalósítást.

Halak (02.20. – 03.20.)

Ma nem te vagy éppen a legszerencsésebb, de így sem lehet okod panaszra, ugyanis végre tisztán és reálisan láthatsz mindent. Mivel józanul tudsz gondolkodni erősödik a problémamegoldó képességed és jelenleg nincs is más, amire szükséged lenne.

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!