Napi horoszkóp 2020. szeptember 29. – 2020.09.29. – Ma fordul a kocka

- Hirdetés -

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Kedden előfordulhat, hogy valakitől meg kell válnod. Az ismerősök, barátok jönnek-mennek az életben, de emiatt nem kell szomorúnak lenned. Hálás lehetsz, hogy megismerted az illetőt, de neki most tovább kell lépnie, ami azzal jár, hogy el kell búcsúznotok egymástól.

Bika (04.21. – 05.21)

Kedden új szakaszba lép az életbe, most már fellélegezhetsz. Persze gondjaid még korántsem oldódtak meg, ugyanakkor már elindultál a változás irányába, ez pedig nyugtatóan hat rád. Lassan visszatér a jó kedved és ismét felhőtlen napok elé nézhetsz.

- Hirdetés -

Ikrek (05.22. – 06.21.)

A hét második napján sajnos vitákra is számítanod kell, de ettől függetlenül érzed a változást. Tegyél meg mindent azért, hogy elkerüld a konfliktusokat, hidd el, hálás leszel érte magadnak. Ma a nyugalmad és a higgadtságod kerül teszt alá. Követned kell a ne szólj szám, nem fáj fejem elvét és akkor semmi baj nem lesz.

Rák (06.22. – 07.22.)

A kedd nem lesz túl egyszerű számodra, ugyanis nem tudsz előre tervezni. Valami mindig áthúzza számításaidat. Sajnos feleslegesen bosszankodsz emiatt, mert nem csak magadat húzod fel ezzel is. Igyekezz rugalmas lenne, mert te nem az az ember vagy, akit ilyen apró dolgok meggátolnak bármiben is.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Kedden már nagyon kikívánkoznak belőled a szavak, de még nincs itt az ideje, hogy megoszd másokkal, ami nyomaszt téged. Tudsz titkot tartani és mindig megbízhatnak benned, csak erre gondolj és semmi másra. Számolj tízig mielőtt bármit is mondanál, ellenkező esetben ugyanis kikotyoghatsz valami olyat, amit nagyon nem kellene.

- Hirdetés -

Szűz (08.24. – 09.22.)

Kedden bizony fülig érhet a szád, ugyanis nemsokára október, ami a te hónapod lesz. Már érzed a változás a szelét, ami azt jelenti, hogy kilábalhatsz a nehézségekből, amik az elmúlt időszakban megkeserítették életedet. Végre fellélegezhetsz és úgy élheted az életed, ahogy mindig is akartad.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Kedden nem igazán találod a helyed, ami szomorúsággal tölthet el, pedig erre semmi okod. Érezhető változások következnek be az életedben. Végre kihasználhatod a lehetőségeket és nem kell azon agyalnod, hogy jól döntesz-e, mert most olyan, hogy rossz döntés nem létezik.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Különleges nap lehet számodra a kedd, már csak azért is, mert remek a hangulatod. Bizakodóan tekintesz a jövőbe, amire megvan az okod is. Úgy érzed, életed sínen van és semmi nem téríthet el céljaid megvalósításától. Haladj tovább magabiztosan, most nem hozhatsz rossz döntéseket.

- Hirdetés -

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Bármilyen megbeszélni valód van ma, akkor ne halogasd, mert eredményeket érhetsz el. Mindegy, hogy munkahelyi tárgyalásról vagy családi gondok megbeszéléséről van szó, ma mindenkivel megtalálod a közös hangot. Továbbá kifejezetten türelmes van, ami elősegíti a kommunikációt.

Bak (12.22. – 01.20.)

Kedden hatalmas kő esik le a szívedről, ugyanis minden a múlté lesz, ami az elmúlt időszakban nyomasztott. Inspirációt sem kell keresned, ma megtalál magától. Mindössze nyitottnak és elfogadónak kell lenned, ettől sokkal egyszerűbb dolgod lesz.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Kedden szükséged lesz a türelmedre és a kedvességedre. Csak úgy érthetsz meg másokat, ha kellően nyitott és figyelmes vagy. A duzzogás és idegeskedés ma nem segít rajtad, csakis a pozitív megközelítés vihet előre. Maradj nyugodt és a jó kedved is visszatér a nap végére.

Halak (02.20. – 03.20.)

Kedden különleges találkozásban lehet részed és ezért meg sem kell mozdulnod. Pusztán nyitottnak kell lenned és ez azt jelenti, hogy a füledet és a szemedet is jól nyisd ki. Ha még nem találkoztál életed szerelmével, akkor a mai nap ez is megtörténhet. Minden információ fontos lesz, még akkor is, ha csak később tudod a hasznukat venni.

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!