Napi horoszkóp 2020. szeptember 9. – 2020.09.09. – Érzékeny nap a mai

- Hirdetés -

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Szerdán érzékenyebb lehetsz a szokásosnál, éppen ezért ez a nap nem a tiéd lesz. Őrizd meg a nyugalmad, hiszen te sem akarsz kiakadni kollégáid előtt. Nem lesz egyszerű dolgod, de hidd el, holnapra összeszeded magad és sokkal jobb kedved lesz.

Bika (04.21. – 05.21)

Szerdán ne vásárolj! Ez most komoly. Olyan dolgokat vehetsz, amire egyáltalán nincs szükséged, később pedig, meg is fogod bánni, hogy elszórtad minden pénzed. Még nagyon a hónap eleje van, lehet, hogy fizetést sem kaptál. Spórolj egy kicsit, mert nem lehet tudni, mit hoz a következő néhány hónap.

- Hirdetés -

Ikrek (05.22. – 06.21.)

A mai napod nem lesz túl könnyű. Általában rendkívül fegyelmezett vagy, de ma nehezedre esik megőrizni a nyugalmadat. Igyekezz egy szót sem szólni, minden egyes mondatot engedj el a füled mellett, nem éri meg vitába bonyolódni. Ellenkező esetben olyan szavak hagyhatják el a szádat, amiket később meg fogsz bánni.

Rák (06.22. – 07.22.)

Szerdán könnyen családi vitákba bonyolódhatsz, de józanul kell gondolkodnod. Ha megoldható, napold el a helyzet rendbe hozatalát, mert időre van szükséged ahhoz, hogy tisztán láss. A mai nap alkalmas erre, mert nem vagy kompromisszum képes.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Szerdán legyél nagyon óvatos a közlekedésben és a munkahelyeden is. Kissé feszült lehetsz, de mégis türelmesnek kell lenned, ami ilyenkor nagyon nehéz. Haladj lassan, de biztosan, el fogod érni a célod, most semmi helye a kapkodásnak.

- Hirdetés -

Szűz (08.24. – 09.22.)

Az időjárás napról napra változik, az egyik nap megfagyunk, a másikon pedig nyári hőség van, ez pedig megterheli szervezetedet. Nagyon vigyázz magadra, mert könnyedén megfázhatsz és most nagyon nem hiányzik, hogy ágynak ess. Öltözz rétegesen és egyél sok gyümölcsöt.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Szerdán igyekezz visszafogott lenni, ne kritizálj. Inkább tartsd meg magadnak a véleményed, a megjegyzéseket. Egyrészt nem is gondolnád komolyan, másrészt holnap kérhetnél mindenkitől bocsánatot, akit megsértettél. Ezt te sem akarod, ugye?

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Szerdán, ha lehet inkább hagyd otthon a pénztárcádat, bankkártyádat, mert eszeveszett költekezésbe kezdhetsz. A szeptemberi kiadásokat jól át kell gondolnod, különben a hónap végére egy forintod sem marad. Túl korai lenne eltapsolnod a fizetésed.

- Hirdetés -

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Szerdán valaki túlságosan is kritikus lesz veled szemben. Ne sértődj meg azon, amit mondanak neked, inkább higgadtan fogadd a kritikát. Ez is egy próbatétel, amit meg kell ugranod. Leszűrheted a tanulságot, a többit engedd el.

Bak (12.22. – 01.20.)

Szerdán minden megfontoltságodra és higgadtságodra szükség lesz, mert sok mindent át kell gondolnod. Leginkább a jövődet. Mihez akarsz kezdeni az én hátralévő részében? Min kellene változtatnod? Vagy éppen mi az, amit most már el kell engedned? Ezek fontos kérdések és tisztában is kéne lenned a válaszokkal. Ez a mai nap feladata.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Szerdán több feladat is van, aminek pontot kell tenned a végére. Nincs miért halogatnod a dolgokat, a megoldás ott van a kezedben. Mindez egy kis feszültséggel fog járni, de megéri, mert végre befejezettnek tekintheted a rég halogatott dolgaidat.

Halak (02.20. – 03.20.)

Szerdán kifejezetten fontos lesz, hogy higgadt maradj, mert ezen a napon csak így léphetsz előre és haladhatsz feladataiddal. A környezetedben összecsapnak a hullámok, de téged nem érint, ha tartod magad a nyugodtsághoz. Csak így lehet jó és szerencsés napod.

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!