Napi horoszkóp 2021. december 16. – Most ne hozz áldozatokat!

- Hirdetés -

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

napi horoszkop kos Napi horoszkóp 2021. december 16. - Most ne hozz áldozatokat!

Szerencsés embernek érezheted magad, mert nemcsak egyszerű támogatóid vannak a környezetedben, hanem olyanok, akik bizony egyengetik az utad és igyekeznek elhárítani minden utadba kerülő akadályt. Ez tesz téged annyira magabiztossá, hiszen mindig számíthatsz az élet különleges ajándékaira.

Bika (04.21. – 05.21)

napi horoszkop bika Napi horoszkóp 2021. december 16. - Most ne hozz áldozatokat!

Néha nem baj, ha kicsit önző vagy, mert gondolnod kell a saját igényeidre is. Nem lenne túl szerencsés, ha most hoznál áldozatokat másokért. Ez nehezedre is esik, mivel szeretsz segíteni azokon, akik rászorulnak, de ne aggódj, csak ma kell önzőnek lenned. Tedd, amit te szeretnél, megérdemled a kényeztetést és a pihenést, mert vár még rád egy év végi kemény hajtás.

- Hirdetés -

Ikrek (05.22. – 06.21.)

napi horoszkop ikrek Napi horoszkóp 2021. december 16. - Most ne hozz áldozatokat!

Lehetséges, hogy terhedre van már egy régi kapcsolatod, mégsem lenne szerencsés, ha megszakítanál vele minden kapcsolatot. Bár most nem úgy érzed, hogy még helyre lehet hozni a dolgot, de talán tévedsz. Mindenhol vannak hullámvölgyek, csak túl kell élni, ne add fel azonnal!

Rák (06.22. – 07.22.)

napi horoszkop rak Napi horoszkóp 2021. december 16. - Most ne hozz áldozatokat!

Bánt a harmónia hiánya, mégsem vagy hajlandó engedményeket tenni. Pedig valakinek meg kell tenni az első lépést és ezúttal te leszel az. Légy gyakorlatias, akkor máris a megoldás kínálja fel saját magát. Nyíltan meg kell vitatni mindent, de ne vállalj életre-halálra szóló elkötelezettséget.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

napi horoszkop oroszlan Napi horoszkóp 2021. december 16. - Most ne hozz áldozatokat!

Nehezen vezeted le az érzelmi feszültséget és általában azokon, akiken nem kellene. Nem könnyű megtartani a békét, sokkal könnyebb vitába keveredni azzal, akit szeretünk. Ma viszont el kell kerülnöd ezeket a konfliktusokat, hiszen nem az ő hibája, hogy sok stressz ért mostanában. Inkább menj el futni, sétálni! Ha kiszellőzteted a fejed, a béke is megmarad.

- Hirdetés -

Szűz (08.24. – 09.22.)

napi horoszkop szuz Napi horoszkóp 2021. december 16. - Most ne hozz áldozatokat!

A mai nap középpontjában is a rengeteg munka áll és az év végének közeledtével csak rosszabb lesz. Munka mellett gondolnod kell az ünnepi készülődésre, menüre, ajándékokra, már tele a fejed a sok tennivalóval. Ráadásul nem is kapsz olyan feladatot, ami a kedvedre való lenne. Ne aggódj! Ez csak egy átmeneti állapot, holnap már nagyot fordul a kocka.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

napi horoszkop merleg Napi horoszkóp 2021. december 16. - Most ne hozz áldozatokat!

Mindig a saját fejed után mész, teljesen mindegy, hogy a kapcsolataidról, a munkádról vagy a pénzügyeidről van szó. Túlságosan naiv és nagyvonalú vagy és éppen emiatt nem hozol jó döntéseket. Nem szereted, ha kritizálnak, de ma ezt jó szándékkal teszik. Ne sértődj meg, hanem fogadd el a javaslatokat, mert ezek visznek előre.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

napi horoszkop skorpio Napi horoszkóp 2021. december 16. - Most ne hozz áldozatokat!

Általában udvarias és barátságos vagy, de itt meg is állsz, ennél többre nem vagy hajlandó. Nagy ívben teszel mások véleményére és nem érdekel az sem, hogy a javadat akarják. Ma sajnos ilyen napod van, ezen túl kell esni, de meglátod, holnap minden más lesz.

- Hirdetés -

Nyilas (11.23. – 12.21.)

napi horoszkop nyilas Napi horoszkóp 2021. december 16. - Most ne hozz áldozatokat!

Nehezen viseled, hogy nem minden kapcsolatod olyan, mint amilyennek szeretnéd. Számodra ez egy érzelmi próbatétel és a legkisebb véleménykülönbségeket is rosszul viseled. Ne akard szeretteidre erőltetni az akaratod, inkább törekedj a kompromisszumokra. Meglátod, minden sokkal egyszerűbb lesz.

Bak (12.22. – 01.20.)

napi horoszkop bak Napi horoszkóp 2021. december 16. - Most ne hozz áldozatokat!

Ma bizony toleránsnak kell lenned, nem akarj mindent egyszerre. Mindent a maga idejében, így elkerülheted a legnagyobb veszteségeket. Ha új vállalkozásba kezdenél vagy egy utazást tervezgetsz, vágj bele, mert most minden szerencsésen alakul.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

napi horoszkop vizonto Napi horoszkóp 2021. december 16. - Most ne hozz áldozatokat!

Alapvetően is élénk a fantáziád, de ma kifejezetten magával ragad. Ám ez most egy cseppet sem hátrány, ugyanis képzelgésedből sok mindent hasznosíthatsz is. Este pedig egy jó barátod társaságát élvezheted, ami felteszi a pontot a I-re. Ilyen egy fantasztikus napod már régen volt.

Halak (02.20. – 03.20.)

napi horoszkop halak Napi horoszkóp 2021. december 16. - Most ne hozz áldozatokat!

Ha szereted a munkád, ha nem, a mai napot rendkívüli módon élvezni fogod. Végre kiélheted a kreativitásod és minden elképzelésed megvalósíthatod. Azonban kissé érzékeny vagy ma, ami könnyen sértődéshez vezethet. Koncentrálj a pozitív dolgokra, hiszen közeleg a szeretet ünnepe, ami már önmagában boldoggá tesz téged.

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!