Napi horoszkóp 2021. december 20. – Vészesen fogy az idő

- Hirdetés -

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

napi horoszkop kos Napi horoszkóp 2021. december 20. - Vészesen fogy az idő

Hétfőn jó a hangulatod, a közelgő karácsony meghitté teszi ezt a néhány napot is. Ha teheted, ma látogass el egy karácsonyi vásárba, kóstold meg az idei forralt bort, talán néhány apró ajándékot is beszerezhetsz. Holnap minden mást megvehetsz, de ma még engedd el magad!

Bika (04.21. – 05.21)

napi horoszkop bika Napi horoszkóp 2021. december 20. - Vészesen fogy az idő

Hétfőn sok lesz a munka még akkor is, ha már szabadságon vagy. Ilyenkor mindig nő a feladatok száma, de szerencsére nem vagy egyedül, bőven akad segítséged. Ne restellj kérni, mert a készülődés együtt sokkal könnyebb és szórakoztatóbb, mint egyedül kapkodni. Nem igaz?

- Hirdetés -

Ikrek (05.22. – 06.21.)

napi horoszkop ikrek Napi horoszkóp 2021. december 20. - Vészesen fogy az idő

Hétfőn rengeteg feladat vár rád és nemcsak a munkahelyeden. Vészesen fogy az idő karácsonyig, pénteken már szenteste lesz. Kétségbeesés helyett azonban készíts egy pontos tervet, írj bevásárlólistát, így semmi nem marad ki. Ezzel megkönnyíted a dolgod és már csak a beszerzésre kell koncentrálnod.

Rák (06.22. – 07.22.)

napi horoszkop rak Napi horoszkóp 2021. december 20. - Vészesen fogy az idő

Anyagi helyzeted miatt egy kicsit pánikba esel, ami nem is meglepő, hiszen közel a karácsony és ilyenkor megnőnek a kiadások is. Lehet, hogy hozzá kell nyúlnod az aranytartalékhoz, de ez nem jelenti azt, hogy a zsebed nagyon megcsappanna. Ha okosan vásárolsz, akkor a kecske is jóllakik és a káposzta is megmarad.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

napi horoszkop oroszlan Napi horoszkóp 2021. december 20. - Vészesen fogy az idő

Hétfőn jókedvűen ébredsz, magabiztos és ellenállhatatlan vagy. Környezeted minden javaslatodat elfogadja, így ez egy nyugodt munkanapnak ígérkezik. Azonban ne feledkezz meg a karácsonyi előkészületekről sem! persze nem kell még ma vásárolni rohanni, elég, ha összeírod a listát, hogy semmi ne maradjon ki.

- Hirdetés -

Szűz (08.24. – 09.22.)

napi horoszkop szuz Napi horoszkóp 2021. december 20. - Vészesen fogy az idő

Ha már szabadságon vagy, teljes gőzzel készülődhetsz az ünnepekre. Tedd, ami boldoggá tesz, például csomagold be az ajándékokat, süss bejglit vagy mézeskalácsot! Rögtön dupla adaggal is készíthetsz, mert különben az ünnepekre egy szem sem fog maradni. Ha mindezt nem egyedül csinálod, a vidámság is garantált.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

napi horoszkop merleg Napi horoszkóp 2021. december 20. - Vészesen fogy az idő

Még hétfőn, sőt péntekig még számolnod kell azzal, hogy rengetegen fognak vásárolni, mert mindjárt itt a karácsony. Ha szabadságon vagy, egyszerű dolgod lesz, mert te osztod be az idődet, munka után viszont kevesebb lehetőséged és időd marad. Ettől függetlenül aggodalomra semmi ok, hiszen nem a nulláról indulsz.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

napi horoszkop skorpio Napi horoszkóp 2021. december 20. - Vészesen fogy az idő

Megkezdődött karácsony hete, tornyosulnak a felhők a fejed felett. Különösen igaz ez, ha még semmilyen előkészületre nem volt lehetőséged. Fontos számodra a munka, de az elkövetkezendő néhány napban az ünnepekre is gondolnod kell. Ajándékbeszerzés, menü kitalálása és így tovább. Ne aggódj, minden meglesz időben, de most már nincs mire várni, cselekedni kell.

- Hirdetés -

Nyilas (11.23. – 12.21.)

napi horoszkop nyilas Napi horoszkóp 2021. december 20. - Vészesen fogy az idő

Hétfőn munka után kiválóan alkalmas az idő arra, hogy még karácsony előtt találkozz a barátaiddal. Talán shoppingolhattok is együtt vagy beülhettek valahova enni, inni egy jót, mert holnaptól már sűrűsödnek a teendők, amiket ezúttal nem halogathatsz. Élvezd ki a mai napot, mert pihenni már csak a hétvégén tudsz.

Bak (12.22. – 01.20.)

napi horoszkop bak Napi horoszkóp 2021. december 20. - Vészesen fogy az idő

Ha eddig még nem volt időd megvenni a karácsonyfát, ma lesz rá alkalmad, de mást ne vásárolj! Mindenhol nagy a tömeg, talán holnap több szerencsével jársz. Ha még dolgozol, akkor sem vagy elkésve, mindent sikerül majd beszerezni, de ma eszeveszett költekezésbe kezdenél, amit bizony hamar meg is bánnál.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

napi horoszkop vizonto Napi horoszkóp 2021. december 20. - Vészesen fogy az idő

Ha a héten már szabadságon vagy, nagyon szerencsés vagy, de a párodnak mehetnékje támad. Néhány nappal az ünnepek előtt azonban fel kell készülnötök a tömegre, hiszen sokan hagyják az utolsó pillanatra az ajándékvásárlást. Ha már mindent beszereztetek, akkor kerüljétek el a bevásárlóközpontokat, a karácsonyi menü alapanyagit megkaphatjátok kisebb boltokban is.

Halak (02.20. – 03.20.)

napi horoszkop halak Napi horoszkóp 2021. december 20. - Vészesen fogy az idő

Még csak hétfő van, de te már most ünnepi hangulatban vagy, legszívesebben feldíszítenéd a karácsonyfát is. Nem is muszáj halogatnod, hisz egy-két nap ide vagy oda nem számít. Munka után akár a sütögetésnek is nekiláthattok a családdal, hiszen a mézeskalácsnak kell néhány nap ahhoz, hogy puha legyen.

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!