Napi horoszkóp 2021. december 24. – Hát eljött…

- Hirdetés -

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

napi horoszkop kos Napi horoszkóp 2021. december 24. - Hát eljött...

A legnagyobb boldogság az, ha a család együtt van, főleg most, hogy a koronavírus-járvány idén is tombol. Ha nem is lehetsz együtt mindenkivel Szenteste, telefonon vagy az interneten keresztül kívánhattok egymásnak boldog karácsonyt. A fő, hogy mindenki egészséges legyen, hiszen most ez a legnagyobb ajándék.

Bika (04.21. – 05.21)

napi horoszkop bika Napi horoszkóp 2021. december 24. - Hát eljött...

Szereted, ha minden tökéletes, de lássuk be, nem lehet az mindig minden. Karácsonykor a szeretet a legfontosabb és az, hogy együtt lehess azokkal, akikkel szeretsz. Családod sem azt fogja nézni, hogy csillog-e a lakásod vagy milyen díszek lógnak a fán. A karácsony a szeretetről szól, nem a tökéletességről. A tökéletesség abban rejlik, hogy együtt vagytok.

- Hirdetés -

Ikrek (05.22. – 06.21.)

napi horoszkop ikrek Napi horoszkóp 2021. december 24. - Hát eljött...

Az elmúlt napokban túlvállaltad magad, ezért nem is csoda, ha ma feszült és fáradt vagy. Minden jól alakul majd, inkább aludj tovább reggel vagy dőlj le egy kicsit délután! A legnagyobb ajándék, ha együtt lehetsz szeretteiddel, a többi mellékes, főleg most, hogy a koronavírus ismét megnehezíti a találkozást.

Rák (06.22. – 07.22.)

napi horoszkop rak Napi horoszkóp 2021. december 24. - Hát eljött...

Szenteste van, de még ma, az utolsó pillanatban is segíthetsz valakinek. Bármennyire is szereted őt, most engedd el a kezét és összpontosíts a családodra. Azonban, ha ma egyedül töltöd a szentestét, akkor legyen ez a nyugalom napja, ne keríts nagy feneket semminek. Ha karácsony valamelyik napján összegyűlik a család, az lesz az igazi ünnep.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

napi horoszkop oroszlan Napi horoszkóp 2021. december 24. - Hát eljött...

Szeretnéd, ha minden tökéletes lenne szenteste. A szeretteid azonban nem a tiszta lakásra és ajándékokra vágynak, hanem a társaságodra és szeretetedre. Ne kapkodj, csak nyugodtan! Minden jól alakul és időben elkészülsz majd. Az sem probléma, ha kicsit késik a vacsora, senki nem fogja éhesen csapkodni az asztalt emiatt.

- Hirdetés -

Szűz (08.24. – 09.22.)

napi horoszkop szuz Napi horoszkóp 2021. december 24. - Hát eljött...

Szenteste napján sok a teendő, de te mégsem morogsz emiatt. Élvezed az előkészületeket és már alig várod, hogy szeretteid társaságában lehess. A vírus idén is akadályozhat egy kicsit, de korántsem olyan rossz a helyzet, mint tavaly. Ettől függetlenül vigyázzatok egymásra!

Mérleg (09.23. – 10.23.)

napi horoszkop merleg Napi horoszkóp 2021. december 24. - Hát eljött...

Szenteste napján álmodozással töltöd a napot, ez pedig nem akadályoz téged semmiben. Közben azért jár a kezed, fát díszítesz, sütsz, főzöl, ajándékot csomagolsz. Álmaid könnyebben válnak valóra, mint eddig bármikor, ezért igazán megéri álmodoznod. Ez a mai nap egy valóra vált álom, élvezd!

Skorpió (10.24. – 11.22.)

napi horoszkop skorpio Napi horoszkóp 2021. december 24. - Hát eljött...

Szenteste is megtalálod a módját annak, hogyan végezhetsz mindennel időben, mielőtt még bárki megérkezne. Ha vannak gyermekeid, akkor a nagyszülők szívesen segítenek neked, míg feldíszíted a fát és befejezed az ünnepi menüt. A többi miatt nem kell aggódnod, mert minden megy majd a maga útján.

- Hirdetés -

Nyilas (11.23. – 12.21.)

napi horoszkop nyilas Napi horoszkóp 2021. december 24. - Hát eljött...

Szenteste te vagy az, aki koordinálja a karácsonyi készülődést és annak utolsó simításait. Rengeteg ötleted van, hogy mit hogyan kellene csinálni, még akkor is, ha nem igazán vagy karácsonyi hangulatban. Estére azonban ez megváltozik és minden a helyére kerül.

Bak (12.22. – 01.20.)

napi horoszkop bak Napi horoszkóp 2021. december 24. - Hát eljött...

Elérkezett Szenteste napja és bár lehet, hogy sok a teendőd, mégis hagynod kel időt a pihenésre. Ha máshogy nem megy, akkor reggel maradj egy kicsit tovább az ágyban. Ma este nem is szeretnél mást, mint együtt lenni szeretteiddel, ami a koronavírus-járvány miatt az idén sem egyszerű. Ha máshogy nem megy, hívd fel őket, a hangodnak is örülni fognak.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

napi horoszkop vizonto Napi horoszkóp 2021. december 24. - Hát eljött...

Mint minden évben, most is máshogy alakul a karácsony. Sajnos az idén is nagy szerepe van ebben a koronavírus-járványnak is, hisz nem biztos, hogy mindenki szemtől szemben láthatja szeretteit. De te szerencsés vagy és a hangulatod is ünnepi. Ne hagyd, hogy bármi is elrontsa ezt!

Halak (02.20. – 03.20.)

napi horoszkop halak Napi horoszkóp 2021. december 24. - Hát eljött...

Nem biztos, hogy ma megkapod azt az ajándékot, amire vágytál, de ami késik nem múlik. Ne légy türelmetlen! Tudod, a karácsony a szeretetről szól, nem pedig az ajándékokról és azok méretéről. Arról már nem is beszélve, hogy az a legnagyobb boldogság, ha most, a járvány sem akadályoz benneteket abban, hogy együtt töltsétek a Szentestét.

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!