Napi horoszkóp 2021. december 27. – Ha elmúlik karácsony…

- Hirdetés -

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

napi horoszkop kos Napi horoszkóp 2021. december 27. - Ha elmúlik karácsony...

Vége az ünnepnek és már jön is a következő kihívás. Újra munkanap van, ami önmagában is nehéz ügy, de lesznek néhányan, akik nem akarnak érteni a szép szóból. Ne fordulj ki önmagadból, ezt most engedd el! Nincs értelme felhúznod magad ilyen dolgokon, a nyugalmad sokkal többet ér.

Bika (04.21. – 05.21)

napi horoszkop bika Napi horoszkóp 2021. december 27. - Ha elmúlik karácsony...

Vége az ünnepnek, pihend ki a fáradalmaidat és engedd ki a gőzt! Persze, ha dolgoznod kell, ne a többieken vezesd le a feszültséget, munka után lesz rá lehetőséged. A szilveszter előtti napok sem egyszerűek, de túl lehet élni.

- Hirdetés -

Ikrek (05.22. – 06.21.)

napi horoszkop ikrek Napi horoszkóp 2021. december 27. - Ha elmúlik karácsony...

Hétfőn arra is marad időd, amire a karácsonyi rohanásban nem. Sokkal nyugodtabb napra számíthatsz, mint az elmúlt héten bármikor és bár ma munkanap van, még ez sem ronthatja el a kedved. Ha szabadságon vagy, akkor szabad a pálya, ha nem, munka után is lesz még időd bármire.

Rák (06.22. – 07.22.)

napi horoszkop rak Napi horoszkóp 2021. december 27. - Ha elmúlik karácsony...

Alig ért véget a karácsony, te máris nagy rohanásban vagy. A két ünnep között azonban érdemes lenne lazábbra venned a dolgokat, hátra dőlni és pihenni. Semmi okod a kapkodásra, mindent a maga idejében, nem igaz?

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

napi horoszkop oroszlan Napi horoszkóp 2021. december 27. - Ha elmúlik karácsony...

Véget ért a karácsony, te pedig nem tudod megoldani mások problémáját és talán nem is akarod. Az ünnep alatt sem vitted túlzásba a pihenést, végre magaddal is kellene foglalkoznod. Bár munkanap van, de ez nem akadályozhat meg, hiszen nem kell egész napot ott töltened.

- Hirdetés -

Szűz (08.24. – 09.22.)

napi horoszkop szuz Napi horoszkóp 2021. december 27. - Ha elmúlik karácsony...

Az ünnep villámgyorsan elrepült, úgy érzed, több időt töltöttél a készülődéssel és a konyhában, mint a szeretteiddel. Ma még bepótolhatsz ebből valamit, különösen akkor, ha nem kell munkába állnod. Ha mégsem úszod meg ezt, akkor kitartást, mert ez a nap is hamar elillan.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

napi horoszkop merleg Napi horoszkóp 2021. december 27. - Ha elmúlik karácsony...

Hétfőn igyekszel úgy intézni a napod, hogy találkozhass egy rég nem látott barátoddal. Mindkettőtök számára öröm lesz ez a találka és bár ma munkanap van, semmi nem tántoríthat el attól, hogy újra együtt legyetek. Ez teszi majd teljessé az ünnepet még akkor is, ha már elmúlt karácsony.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

napi horoszkop skorpio Napi horoszkóp 2021. december 27. - Ha elmúlik karácsony...

Vége a karácsonynak, most már tényleg nincs sok hátra az évből és te valakinek valamit nagyon be akarsz bizonyítani. Ne fecséreld erre az idődet és az energiádat, mert nem fog menni. Halaszd el a dolgot, majd jövőre megharcolhatsz az igazadért, most viszont semmi értelme az árral szemben úsznod.

- Hirdetés -

Nyilas (11.23. – 12.21.)

napi horoszkop nyilas Napi horoszkóp 2021. december 27. - Ha elmúlik karácsony...

Nagy valószínűséggel maradt elég étel és édesség az ünnepről, így ma ne töltsd az időt a konyhában. Ne hagyd, hogy kárba vesszen a sok finomság! Ha dolgoznod kell, nem kell agyalnod az ebéden, csomagolj magadnak a maradékból, így az ünnepi hangulat is megmarad valamennyire.

Bak (12.22. – 01.20.)

napi horoszkop bak Napi horoszkóp 2021. december 27. - Ha elmúlik karácsony...

Hétfőn ne erőltess semmit, egyszerűen csak sodródj az árral. Ha nem dolgozol, szeretteid kiváló programötlettel állhatnak elő, amit nem tudsz és nem is akarsz visszautasítani. Viszont, ha nincs menekvés a munka elől, hagyd zajlani az eseményeket, ma csak egy faág leszel a folyón, de ennél jobban nem is dönthetnél.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

napi horoszkop vizonto Napi horoszkóp 2021. december 27. - Ha elmúlik karácsony...

Megérdemelnéd a pihenést ma is, hiszen az ünnepek alatt sem vitted túlzásba a lazítást. Ám, ha dolgoznod kell, erre esélyed sincs. Biztos, hogy mindenhol sokan lesznek, ezért, ha teheted, ne menj emberek közé. Ha a munkád ezt nem engedi, akkor nagyon vigyázz magadra, mert könnyen betegségbe eshetsz.

Halak (02.20. – 03.20.)

napi horoszkop halak Napi horoszkóp 2021. december 27. - Ha elmúlik karácsony...

Hétfőn felszabadultnak és energikusnak érzed magad. Nyugodtan belevághatsz, amibe csak szeretnél, minden sikerrel zárul majd. Karácsony után, a két ünnep között is húzós a munka, úgyhogy ma szánj időt a pihenésre is. Különösen igaz ez akkor, ha az ünnep aktívan telt.

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!