Napi horoszkóp 2021. december 28. – Tervezz, de ne szaladj előre!

- Hirdetés -

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

napi horoszkop kos Napi horoszkóp 2021. december 28. - Tervezz, de ne szaladj előre!

Ha a két ünnep között nem kell dolgoznod, akkor a legjobb ötlet a barátokkal tölteni a keddet. Különösen igaz ez akkor, ha a karácsony a családi látogatásokról szólt. Szükséged van a kikapcsolódásra, a lazításra és persze a baráti beszélgetésekre. Munka után is meglesz erre a lehetőséged, ne hagyd ki!

Bika (04.21. – 05.21)

napi horoszkop bika Napi horoszkóp 2021. december 28. - Tervezz, de ne szaladj előre!

Kedden hajlamos lehetsz a jövődről álmodozni, de ez ne vegye el az egész napod. Tervezhetsz ugyan egy kicsit előre, de ne merülj el a gondolataidban, mert munka közben ez egyáltalán nem előnyös. Koncentrálj a feladataidra és majd otthon elmerenghetsz majd.

- Hirdetés -

Ikrek (05.22. – 06.21.)

napi horoszkop ikrek Napi horoszkóp 2021. december 28. - Tervezz, de ne szaladj előre!

A karácsony ráébresztett arra, hogy érdemesebb a jelenben élni, mint rágódni a múlton, amely megváltoztathatatlan. Már nagyon készülsz a szilveszterre, hiszen idén nagyobb a lehetőségek tárháza, mint tavaly. Bár a kormány bármelyik pillanatban változtathat ezen, te ne add fel a terveidet, hiszen a barátaid és szeretteid ugyanúgy veled köszönhetik az újévet.

Rák (06.22. – 07.22.)

napi horoszkop rak Napi horoszkóp 2021. december 28. - Tervezz, de ne szaladj előre!

Kedden érdemes lenne amolyan év végi számvetést készítened. Le is írhatod, úgy könnyebben átlátod, hogy mi minden történt veled idén. Milyen célokat tűztél ki egy évvel ezelőtt? Mit tudtál ezekből megvalósítani? Lesz olyan, amiért bizony büszke lehetsz magadra!

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

napi horoszkop oroszlan Napi horoszkóp 2021. december 28. - Tervezz, de ne szaladj előre!

Kedden ugyan munkanap van, de ne akarj mindent egy nap alatt lezavarni! A két ünnep között is sok a munka, de van még egy kis idő ebből az évből. Ha ügyesen beosztod az idődet, akkor nem csúszol ki a határidőből sem. A szilvesztert már tervezgetheted, hiszen nincs annyira megkötve a kezed, mint tavaly.

- Hirdetés -

Szűz (08.24. – 09.22.)

napi horoszkop szuz Napi horoszkóp 2021. december 28. - Tervezz, de ne szaladj előre!

Kedden ismét egy újabb munkanap vár rád, de ettől függetlenül igyekezz több időt tölteni a friss levegőn is. Bár hideg van, de ez nem lehet akadály. A karácsonyi habzsolás után szentelj egy kis figyelmet a szervezetedre is! Fogyassz könnyű ételeket, egészséges italokat és tartsd a mértéket!

Mérleg (09.23. – 10.23.)

napi horoszkop merleg Napi horoszkóp 2021. december 28. - Tervezz, de ne szaladj előre!

Kedden rendkívül felszabadultnak érzed magad. Megéri a barátokkal közös programot tervezned, persze, ha nem kell dolgozni menned. Egy váratlan és meglepő találkozást is hozhat a mai nap. Egy olyan személy léphet be az életedbe, aki bizony nagyon sokáig, talán örökre benne is marad.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

napi horoszkop skorpio Napi horoszkóp 2021. december 28. - Tervezz, de ne szaladj előre!

Kedden szerencsés vagy, ha szabadnapos vagy, esetleg a szabadságodat töltöd. Kedvedre választhatsz programot, ami igazán kikapcsol és szórakoztat. Ám, ha dolgozol, ez nem állja meg a helyét, de nem kell egész nap a munkahelyeden rostokolnod. Hosszú még a nap, amibe sok minden belefér, nem gondolod?

- Hirdetés -

Nyilas (11.23. – 12.21.)

napi horoszkop nyilas Napi horoszkóp 2021. december 28. - Tervezz, de ne szaladj előre!

Már ma azon töröd a fejed, hogy vajon idén milyen lesz az év utolsó napja? Tavaly elfelejthettük a nagy bulikat, de valószínűleg idén is jobban jársz, ha szűk családi és/vagy baráti körben köszöntöd az újévet. A szervezésnek már ma nekiláthatsz, de ne feledkezz meg arról, hogy munkanap van!

Bak (12.22. – 01.20.)

napi horoszkop bak Napi horoszkóp 2021. december 28. - Tervezz, de ne szaladj előre!

Kedden tedd félre a szigort, légy könnyed és laza! Mikor engedted meg magadnak utoljára, hogy olyan önfeledten szórakozz és nevess? Talán fel nem is emlékszel rá. A karácsony is sok előkészülettel járt, amit szinte egyedül csináltál. Itt az ideje, hogy te kerülj a középpontba.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

napi horoszkop vizonto Napi horoszkóp 2021. december 28. - Tervezz, de ne szaladj előre!

Ha kedden nem dolgozol, akkor azt teheted, amit a szíved diktál. Humorod páratlan és ezt a többiek is értékelik, de csak akkor, ha nem léped át a határokat. Nem mindenki vevő a humorodra, vigyázz, ne sérts meg senkit! Jobb a békesség.

Halak (02.20. – 03.20.)

napi horoszkop halak Napi horoszkóp 2021. december 28. - Tervezz, de ne szaladj előre!

Az idei év sem volt könnyű számodra, ezért nem árt, ha készítesz egy számvetést róla. Mit akartál elérni? Sikerült-e megvalósítani azt? És így tovább… A vírus idén is sok mindennek keresztbe tett, de emiatt nem kell elkeseredned. Ami késik, nem múlik.

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!