Napi horoszkóp 2021. december 3. – Már közel jársz…

- Hirdetés -

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

napi horoszkop kos Napi horoszkóp 2021. december 3. - Már közel jársz...

Imádod a családod, a barátaid és semmi nem okoz számodra olyan nagy örömöt, mint amikor velük lehetsz. Már csak néhány munkaóra és együtt tölthetitek akár az egész hétvégét. Már most fixálhatjátok a karácsonyi programot is, hiszen a járvány sem lehet akadálya annak, hogy együtt legyetek. Régen volt már ilyen szeretetteli hétvége, használd ki!

Bika (04.21. – 05.21)

napi horoszkop bika Napi horoszkóp 2021. december 3. - Már közel jársz...

Hamarosan pénz állhat a házhoz és nemcsak a fizetésed. Talán tizenharmadik havi fizetés vagy év végi bónusz teljessé az ünnepeket, amit már nagyon vársz. Egyelőre azonban csak elméletben gondold át a bevásárlólistát, cselekedni ráérsz akkor is, ha a pénz már a kezedben van.

- Hirdetés -

Ikrek (05.22. – 06.21.)

napi horoszkop ikrek Napi horoszkóp 2021. december 3. - Már közel jársz...

Péntek van, nem meglepő, hogy minden nagyon nehezen megy. Környezeted is csak a kifogásokat keresi, senkinek sincs kedve dolgozni. Ha teheted, munka után nézz körül és szerezz be néhány karácsonyi dekorációt, amivel feldobhatod szeretteid, kollégáid hangulatát és harmonikusabbá teheted a közös készülődést.

Rák (06.22. – 07.22.)

napi horoszkop rak Napi horoszkóp 2021. december 3. - Már közel jársz...

A péntek kimerítő lesz számodra és még a humorodra sem lesz vevő senki. Éppen ezért inkább magadban ötletelj és dolgozz, mert sokkal hatékonyabb lehetsz. Mindent jegyezz le, mert hamarosan kapva kell kapnod az alkalmon és élni a lehetőségekkel. Karácsony közeledtével nagy meglepetésben lesz részed.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

napi horoszkop oroszlan Napi horoszkóp 2021. december 3. - Már közel jársz...

Végre péntek van, de figyelmed egy pillanatra sem lankadhat. Rengeteg a munka és az év végének közeledtével sem lesz kevesebb belőle. Most azonban magadra is időt kell fordítanod, amit eltölthetsz hasznosan is. Ha ötletelsz egy kicsit, jó néhány dekorációt vagy ajándékot is beszerezhetsz az ünnepekre, ami hatalmas terhet vesz le a válladról.

- Hirdetés -

Szűz (08.24. – 09.22.)

napi horoszkop szuz Napi horoszkóp 2021. december 3. - Már közel jársz...

Itt van december, már villámgyorsan közeledik a karácsony. Ha ma munka után belefér az idődbe, vásárolhatsz is egy-két dolgot. Ha nincs konkrét ötleted, nézz körül! Élvezni fogod, mert a vásárlás kikapcsol és rábukkanhatsz olyan kincsekre is, amiket most még fillérekért megvehetsz.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

napi horoszkop merleg Napi horoszkóp 2021. december 3. - Már közel jársz...

A rengeteg munkád miatt alig jut időd a családodra vagy a barátaidra. Mivel ma van a hét utolsó munkanapja, akár túlórázhatsz is, de a hétvégén töröld azt ki az életedből. Nincs szükség arra, hogy a többiek megorroljanak rád, hiszen már az év utolsó hónapjában járunk, zárd le méltón, boldogan ezt az esztendőt!

Skorpió (10.24. – 11.22.)

napi horoszkop skorpio Napi horoszkóp 2021. december 3. - Már közel jársz...

A rengeteg munka és az év végi hajtás minden évben teljesen kikészít. Figyelned kell azonban magadra, mert nem lenne jó, ha lebetegednél. Szedj vitaminokat, egyél sok gyümölcsöt és zöldséget, hogy elkerüld a nagyobb bajt. Egyébként sem szeret az ember orvoshoz menni, főleg most, a koronavírus negyedik hullámában.

- Hirdetés -

Nyilas (11.23. – 12.21.)

napi horoszkop nyilas Napi horoszkóp 2021. december 3. - Már közel jársz...

Pénteken munka után még rengeteg dolgod lehet odahaza, de ne akarj még a mai nap mindennel végezni. Van segítséged bőven, akár legjobb barátod is a rendelkezésedre áll. Együtt pedig még az ünnepi menün és az ajándékokon is törhetitek a fejeteket.

Bak (12.22. – 01.20.)

napi horoszkop bak Napi horoszkóp 2021. december 3. - Már közel jársz...

Pénteken jó híreket kaphatsz a pénzügyeidet illetően. Ha év végi bónuszra számítasz, nem kell csalódnod, de idő előtt elköltened sem. Persze december elején már nőnek a költségek, de elég takarékos vagy ahhoz, hogy a közelgő ünnepek se okozzanak gondot. A hétvégén légy laza, de ma szoros a napirend, amit tartani kell, különben biztos túlórára számíthatsz.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

napi horoszkop vizonto Napi horoszkóp 2021. december 3. - Már közel jársz...

Ma már vidámabban ébredsz, mint a hét többi napján. Ha hamarosan szabadság mész, felhalmozott teendőid gyorsan elfogynak, de ha nem, akkor sincs ok aggodalomra. Lemaradásodat még a hétvégén behozhatod, sőt, még egy kis ünnepi tervezgetésre is marad időd.

Halak (02.20. – 03.20.)

napi horoszkop halak Napi horoszkóp 2021. december 3. - Már közel jársz...

Ma hajlamos vagy mindent borúsan látni. Szinte sehol sem tartasz a karácsonyi ajándékok beszerzését illetően, de nem kell aggódnod, hiszen bőven van még időd. A hétvégén összpontosíthatsz erre, de még csak péntek van, ami munkanapot jelent számodra. Jól kell teljesítened, mert sok múlik ezen. Hajrá!

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!