Napi horoszkóp 2021. december 4. – Felejthetetlen szombat

- Hirdetés -

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

napi horoszkop kos Napi horoszkóp 2021. december 4. - Felejthetetlen szombat

Szombat van, de akad még egy kevés munka, amit el kell végezned. Gyorsan elkészülhetsz vele, ezután pedig már csak a családod vagy a barátaid lesznek a középpontban. Hideg van ugyan, de ennek ellenére tervezhettek egy közös, kinti programot is. A csípős idő erősíti az immunrendszert, de arra vigyázz, hogy ne fázz meg.

Bika (04.21. – 05.21)

napi horoszkop bika Napi horoszkóp 2021. december 4. - Felejthetetlen szombat

Végre szombat van és ezért jól tennéd, ha csakis a lazításra, szórakozásra koncentrálnál. Barátaid vagy párod sem ellenkeznek majd, mindenki nehéz napokon van túl. Csak sodródj az árral, nem kell félned semmitől, ez a hétvége egyszerűen csodálatos lesz.

- Hirdetés -

Ikrek (05.22. – 06.21.)

napi horoszkop ikrek Napi horoszkóp 2021. december 4. - Felejthetetlen szombat

Szombaton talán nem kell dolgoznod, így a barátaiddal vagy szeretteiddel töltheted az egész napot. Ha mégis munkába kell állnod, az estéd akkor is szabad lesz. Minden úgy alakul, ahogy szeretnéd, sőt még egy különleges program is vár rád.

Rák (06.22. – 07.22.)

napi horoszkop rak Napi horoszkóp 2021. december 4. - Felejthetetlen szombat

Feszült hangulatban ébredsz, pedig nincs miért aggódnod. Mindent elvégeztél a héten, amit szerettél volna, így szombaton szabad a pálya, azt teheted, amihez kedved van. A vírus ugyan beárnyékol néhány dolgot, de emiatt nem kell elszalasztanod egyetlen alkalmat sem arra, amikor szórakozhatsz.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

napi horoszkop oroszlan Napi horoszkóp 2021. december 4. - Felejthetetlen szombat

Szombat ellenére egy kicsit nyugtalan és szétszórt leszel. Ám mégsem kell csalódnod, olyan napod lesz, amit sosem felejtesz el. Bár az idő nem túl kedvező, nem szabad egész nap a szobában ülnöd, hagyd, hogy a többiek felejthetetlen élménnyel gazdagítsanak.

- Hirdetés -

Szűz (08.24. – 09.22.)

napi horoszkop szuz Napi horoszkóp 2021. december 4. - Felejthetetlen szombat

Ha a szombat számodra általában munkanap, most az egyszer azonban kivételt tehetnél, nem fogod megbánni. Szíved választottja vagy barátaid biztosítanak számodra egy olyan programot, amiben nem csalódsz és amiből energiát meríthetsz az év végi hajtáshoz.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

napi horoszkop merleg Napi horoszkóp 2021. december 4. - Felejthetetlen szombat

Annak ellenére, hogy szombat van talán dolgoznod kell egy kicsit, de gyorsan túleshetsz rajta. Komoly terveid a mai napra, amiket meg is valósíthatsz. Párod és családod boldog lesz, hogy velük leszel, hisz a munka sok idődet emészti fel. Élvezd az életet, ez a két nap csak tiéd lesz.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

napi horoszkop skorpio Napi horoszkóp 2021. december 4. - Felejthetetlen szombat

Szombat van és te igazán élvezed a napot, amikor semmi dolgod. Pároddal vagy barátaiddal azt tehetitek, amihez csak kedvetek van. Ritka az ilyen nap, használd ki minden pillanatát. Menjetek, sétáljatok vagy kiránduljatok a szabadban, jót fog tenni a friss levegő és nem utolsó sorban eloszlatja kétségeidet, kitisztítja fejedet.

- Hirdetés -

Nyilas (11.23. – 12.21.)

napi horoszkop nyilas Napi horoszkóp 2021. december 4. - Felejthetetlen szombat

Nagyon jól indul számodra a nap. A hétvégi program megkezdődik, minden a tervek szerint alakul. Barátaid vagy családtagjaid alig várták, hogy találkozzanak veled és együtt töltsetek legalább egy egész napot. A közelgő ünnepek közelebb hoznak titeket egymáshoz, mint eddig bármikor.

Bak (12.22. – 01.20.)

napi horoszkop bak Napi horoszkóp 2021. december 4. - Felejthetetlen szombat

A szombat kétségtelenül a szerencsés találkozások napja lesz. Minden ember okkal lép be az életedbe, nincsenek véletlenek. Kezeld okosan a helyzetet, ugyanis a későbbiekben hasznot húzhatsz majd belőle. Már csak a megfelelő alkalmat kell kivárnod.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

napi horoszkop vizonto Napi horoszkóp 2021. december 4. - Felejthetetlen szombat

Szombaton a heti feszültség oldódni látszik. Párod is sokkal kedvesebb hozzád, mint az elmúlt napokban. Mindketten belátjátok, hogy nincs értelme a vitáknak, hiszen szeretitek egymást és hasznosabban is eltölthetitek a hétvégét. Együtt már az ünnepről is álmodozhattok, amik persze nem maradnak csak álmod. Valóra válnak elképzeléseitek.

Halak (02.20. – 03.20.)

napi horoszkop halak Napi horoszkóp 2021. december 4. - Felejthetetlen szombat

Ha szombaton dolgoznod kell, türelmed ugyan próbára tehetik ma a kollégáid, de még így sem lesz okod panaszra. Nagyon rugalmas vagy és egyáltalán nem érdekel, hogy mit művelnek körülötted. Te csak végezd a munkád a megszokott módon, így még idejében hazaérhetsz és megtervezheted a vasárnapot.

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!