Napi horoszkóp 2021. december 5. – Pihentető vasárnap

- Hirdetés -

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

napi horoszkop kos Napi horoszkóp 2021. december 5. - Pihentető vasárnap

Vasárnap semmi kedved emberek közé menni, mert meg akarod őrizni nyugalmadat. A karácsonyi ajándékokat azonban már el kell kezdened beszerezni, ha nem akarod az utolsó pillanatra hagyni. Nos, az internet megfelelő eszköz ehhez és még kimozdulnod sem kell. Élj a lehetőséggel, igazi kicsekre lelhetsz.

Bika (04.21. – 05.21)

napi horoszkop bika Napi horoszkóp 2021. december 5. - Pihentető vasárnap

Jól megszokott, hogy karácsony előtt mindenhol nagy a tömeg, de ma ettől még nem kell tartanod. Felmérheted a terepet, később pedig már célirányosan vásárolhatod meg a dekorációt, az ajándékokat vagy néhány alapanyagot, amit lefagyaszthatsz. Ha nincs kedved egyedül menni, akkor emeld fel a telefont, valaki ugyanis nagyon várja, hogy veled lehessen, te pedig pontosan tudod is, ki az.

- Hirdetés -

Ikrek (05.22. – 06.21.)

napi horoszkop ikrek Napi horoszkóp 2021. december 5. - Pihentető vasárnap

Rengeteg ötleted van karácsonyra, az ünnep közeledte már a hangulatodat is feldobja. Mivel ma rendkívül nyugodt vagy, nyakadba is veheted a várost és kedvedre válogathatsz, még a nagy tömeg sem fog zavarni. Legjobb barátod is csatlakozhat hozzád, vele élmény egy ilyen nap.

Rák (06.22. – 07.22.)

napi horoszkop rak Napi horoszkóp 2021. december 5. - Pihentető vasárnap

Vasárnap úgy érzed, mintha a nyugalom szigetén élnél, téged viszont éppen ez aggaszt. Nem megszokott, hogy a többiek ennyire csendben vannak. Nem kell aggódnod, senki sem beteg, pusztán jól elfáradtak a héten. Pihenj velük te is, ez a nap most nem szól másról.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

napi horoszkop oroszlan Napi horoszkóp 2021. december 5. - Pihentető vasárnap

Vasárnap már fel kell készülnöd az év végi hajtásra. Ugyan van még három hét karácsonyig, de az olyan gyorsan eltelik, hogy észre sem veszed. Rengeteg munka, dekorálás és vásárlás vár rád, de az idődet jól beosztva nem kell kapkodnod. Pihend ki magad, mert ez a legfontosabb!

- Hirdetés -

Szűz (08.24. – 09.22.)

napi horoszkop szuz Napi horoszkóp 2021. december 5. - Pihentető vasárnap

Vasárnap csak kedvesedre vagy legjobb barátodra kell koncentrálnod. Bár fáradt vagy, az nem ok arra, hogy elutasítsd őket. Karácsony előtt még kevésbé lesz időd rájuk, használd ki a lehetőségeket! Ne fecséreld az időt, mert minden perc drága.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

napi horoszkop merleg Napi horoszkóp 2021. december 5. - Pihentető vasárnap

Vasárnap sem pihensz, mindig főzöl, mosol vagy takarítasz, hogy behozd a lemaradást, amit hétköznap nem tudsz. Mi lennél, ha ma mégis tennél magasról az egészre és elengednéd magad?? Kell, hogy kiszakadj a hétköznapokból és élvezd az életet, szabadon!!! Hívd fel legjobb barátod, mindenben partner lesz.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

napi horoszkop skorpio Napi horoszkóp 2021. december 5. - Pihentető vasárnap

Bár még visszavan közel három hét, már karácsonyi lázban égsz. Ma még az ajándékok egy részét is beszerezheted, kapkodás és idegeskedés nélkül. Egyébként sem szeretsz mindent az utolsó napokra hagyni, az elmúlt években mégis ez volt a jellemző. Idén azonban minden más lesz, kapj az alkalmon, nem fogod megbánni!

- Hirdetés -

Nyilas (11.23. – 12.21.)

napi horoszkop nyilas Napi horoszkóp 2021. december 5. - Pihentető vasárnap

Romantikus és nyugodt napot tölthetsz ma kedveseddel vagy izgalmas kalandokban lehet részed barátaiddal. Bárhogy döntesz, kellemes lesz a hasznossal. Egymásból meríthettek erőt és persze ötleteket a közelgő ünnepekkel kapcsolatban. Rég volt ilyen laza napod, használd ki!

Bak (12.22. – 01.20.)

napi horoszkop bak Napi horoszkóp 2021. december 5. - Pihentető vasárnap

Vasárnap úgy is dönthetsz, hogy még visszabújsz az ágyba, nincs szükség a korán kelésre. Minden úgy megy, ahogy azt te szeretnéd, így végre megnyugodhatsz. Azonban már nincs sok hátra az ünnepekig, ideje gondolkodnod az ajándékokon vagy azon, mit teszel idén az ünnepi asztalra.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

napi horoszkop vizonto Napi horoszkóp 2021. december 5. - Pihentető vasárnap

Vasárnap rendkívül nyugodt és kiegyensúlyozott vagy. Minden gondolatod már a karácsony körül forog. Szeretteid körében ötletelhettek, kinek és mit vegyetek ajándékba vagy mi legyen az ünnepi menü. A saját dolgodat könnyíted meg ezzel, mert elkerülöd az ünnep körüli, szinte már hagyományőrző vitákat.

Halak (02.20. – 03.20.)

napi horoszkop halak Napi horoszkóp 2021. december 5. - Pihentető vasárnap

Kellemes napot tölthetsz szeretteid körében, ami most nagyon jót fog tenni a lelkednek. Mindenki nyugodt és jó kedvű, így ma összedughatjátok a fejeteket és akár a karácsonyi menüt vagy az ajándékokat is kitalálhatjátok. Már csak a beszerzés marad hátra, de ne halogassátok az utolsó pillanatig, mert annak nagy kapkodás lehet a vége.

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!