Napi horoszkóp 2021. december 6. – Feszültséget hoz a Mikulás

- Hirdetés -

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

napi horoszkop kos Napi horoszkóp 2021. december 6. - Feszültséget hoz a Mikulás

Egy biztos, nem ez a hétfő lesz a hét kedvenc napja. Óvatosnak kell lenned akárhol is leszel, akárhova mész. Bármikor történhet egy apró baleset és ezt jobb elkerülni. Fontos, hogy minden lépést jól fontolj meg, csak így lehet sikeres a mai nap.

Bika (04.21. – 05.21)

napi horoszkop bika Napi horoszkóp 2021. december 6. - Feszültséget hoz a Mikulás

A hét első napján mindenen jár az eszed, csak a munkán nem. Okos döntés lenne, ha nem mennél be dolgozni vagy otthonról tevékenykednél. Sok lehetőség vár rád, de ehhez nyugodtan kell döntened és átgondolnod a pénzügyi helyzeted. Most minden egyes lépés fontos, hibának helye nincs.

- Hirdetés -

Ikrek (05.22. – 06.21.)

napi horoszkop ikrek Napi horoszkóp 2021. december 6. - Feszültséget hoz a Mikulás

Hétfőn nem leszel túl könnyű helyzetben. Ha szabadságon vagy, akkor szerencséd van, de ha nem, akkor próbálj kivenni egy napot vagy esetleg dolgozz otthonról. Most nem akarsz társaságban lenni, de ha ez elkerülhetetlen, akkor mosolyt kell erőltetned az arcodra. Ne aggódj, holnap már nyoma sem lesz ennek, de ma még ki kell tartanod.

Rák (06.22. – 07.22.)

napi horoszkop rak Napi horoszkóp 2021. december 6. - Feszültséget hoz a Mikulás

Ma egy kissé feszült leszel, de ezt csak a többiek ingerlékenysége okozza. Próbáljátok oldani a hangulatot, mert így nem lehet dolgozni. Igyekezz olyan emberek között lenni, akik lazák és jókedvűek, mert így gyorsan elrepül ez a rettenetes nap.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

napi horoszkop oroszlan Napi horoszkóp 2021. december 6. - Feszültséget hoz a Mikulás

Ma feszültség vesz téged körül, de nem érted, mi lehet a baj. Jó kedvedet és pozitív hozzáállásodat meg kell őrizned, ugyanis ezzel oldhatod a rossz hangulatot, ami eluralkodik a többieken. Ma te lehetsz az, aki megmentheti a helyzetet, mert ezen a hétfőn mindenki bal lábbal kelt fel.

- Hirdetés -

Szűz (08.24. – 09.22.)

napi horoszkop szuz Napi horoszkóp 2021. december 6. - Feszültséget hoz a Mikulás

Hétfőn elmerülsz a gondolataidban és csak a jövődön jár az eszed. Már alig van hátra ebből az évből és ez a kis idő is villámgyorsan elillan majd. Nem kell pánikolnod, mindent kézben tartasz, csak úgy kell tenned, ahogy eddig. Csak így tovább és mindent megkapsz, amit csak szeretnél.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

napi horoszkop merleg Napi horoszkóp 2021. december 6. - Feszültséget hoz a Mikulás

A mai nap az elővigyázatosságról szól. Vonatkozik ez a közlekedésre és arra is, hogy kinek mit mondasz. Légy óvatos, mert a dolgok könnyen rosszra fordulhatnak. Már nyeregben érzed magad, de elég egyetlen apró hiba és mindennek vége. Ezt te sem akarod, ugye?

Skorpió (10.24. – 11.22.)

napi horoszkop skorpio Napi horoszkóp 2021. december 6. - Feszültséget hoz a Mikulás

Hétfőn kissé feszült lehetsz és könnyen felkaphatod a vizet. Ha lehetséges, minden fontos ügyet halassz holnapra, mert ma mindenbe belebuknál. Sajnos időnként előfordulnak ilyen helyzetek, ezt kell fogadni, mert felesleges árral szemben úsznod.

- Hirdetés -

Nyilas (11.23. – 12.21.)

napi horoszkop nyilas Napi horoszkóp 2021. december 6. - Feszültséget hoz a Mikulás

A hét első napján túlságosan is lobbanékony leszel. Türelmesnek kell lenned, különben párkapcsolatodat is kockáztatod. Ez egy nehéz nap lesz számodra, de mindent túl lehet élni. Jelenleg úgysem tehetsz semmit, kár ezen stresszelned.

Bak (12.22. – 01.20.)

napi horoszkop bak Napi horoszkóp 2021. december 6. - Feszültséget hoz a Mikulás

Hétfőn rengeteg feladat vár rád, ami frusztráló lesz számodra. Ne akarj többet tenni, mint amit lehet és mint amennyit hiba nélkül teljesíteni tudsz. Inkább legyél egy kicsit lassabb, de pontosabb, minthogy elsiess valamit, aztán kezdhesd elölről az egészet.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

napi horoszkop vizonto Napi horoszkóp 2021. december 6. - Feszültséget hoz a Mikulás

A hét első napján igazán szerencsés lehetsz, mert téged nem érintenek a viták és a feszült helyzetek. A környezetedben mindenki meglehetősen ingerlékeny, így jól jön majd a humorod. Arra azért figyelj, hogy ne bánts meg senkit, a humor sokszor fegyver is lehet, ha nem figyelsz eléggé.

Halak (02.20. – 03.20.)

napi horoszkop halak Napi horoszkóp 2021. december 6. - Feszültséget hoz a Mikulás

Hétfőn a család tereli el minden gondolatod. Lehetnek újra felmerülő problémák, de az is előfordulhat, hogy nem tudod, kinek mit vegyél karácsonyra. Bármi is bosszant, higgadt viselkedéssel megoldást találhatsz rá. Ha felkapod a vizet, akkor csak magaddal tolsz ki. Amúgy is van még idő karácsonyig, addig könnyedén kitalálod, mi legyen.

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!