Napi horoszkóp 2021. november 19. – Ami a szíveden, az a szádon

Megosztás

- Hirdetés -

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

napi horoszkop kos Napi horoszkóp 2021. november 19. - Ami a szíveden, az a szádon

Nem sikerülhet minden elsőre, de emiatt nem kell elkeseredni. Lehet, hogy már nem érzel kellő motivációt, de túlságosan fontos ügyről van szó ahhoz, hogy ennyi küzdelem után feladd. Ne fordíts hátat mindennek, emelt fővel menj tovább, tudsz ennél sokkal többet is.

Bika (04.21. – 05.21)

napi horoszkop bika Napi horoszkóp 2021. november 19. - Ami a szíveden, az a szádon

Könnyen előfordulhat, hogy hozzá kell nyúlnod az aranytartalékodhoz, amihez nem szerettél volna. Nem csoda, ha emiatt egy kicsit ingerlékenyebb vagy, mint általában és nem úgy reagálsz bizonyos helyzetekre, mint máskor. Itt az ideje pihenned egy kicsit még akkor is, ha ez az egyszerű feladat most nehéznek bizonyul. Hidd el, utána jobban fogod érezni magad!

- Hirdetés -

Ikrek (05.22. – 06.21.)

napi horoszkop ikrek Napi horoszkóp 2021. november 19. - Ami a szíveden, az a szádon

Bár nem minden fenékig tejfel, nincs okod elégedetlennek lenni az életed miatt. Éppen ott vagy, ahol lenned kell, de ha többet szeretnél, azért bizony áldozatokat kell hoznod. Nem hullik az öledbe minden, eddig elért sikeredet is csak magadnak köszönheted.

Rák (06.22. – 07.22.)

napi horoszkop rak Napi horoszkóp 2021. november 19. - Ami a szíveden, az a szádon

Zűrös hét áll a hátad mögött, ezért semmi másra nem vágysz, minthogy békén hagyjanak. Legszívesebben kifutnál a világból, hogy senkivel ne kelljen beszélned vagy találkoznod. Meg kell találnod a belső békédet, amit csak pihenéssel érhetsz el. Sétálj, olvass, hallgass zenét vagy nézz filmet, a lényeg, hogy teljesen kikapcsolj.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

napi horoszkop oroszlan Napi horoszkóp 2021. november 19. - Ami a szíveden, az a szádon

Sokan irigylik tudásod és tapasztalatod, ráadásul úgy, hogy nem is tesznek semmit annak érdekében, hogy kövessék példádat. Nem dolgoznak csapatban és igyekeznek visszahúzni téged. Ám ezek a törtetők nem szúrhatnak ki veled, mert nem vagytok egy súlycsoportban. Büszke lehetsz arra, amit elértél, ezért csak magadra koncentrálj, minden másra csak legyints egy nagyot.

- Hirdetés -

Szűz (08.24. – 09.22.)

napi horoszkop szuz Napi horoszkóp 2021. november 19. - Ami a szíveden, az a szádon

Kész tervekkel indulsz munkába, de valami nem úgy sül el, ahogy szeretnéd. Persze ettől csalódott leszel, de ne veszítsd el a hited, még nincs minden veszve. Vond le a tanulságokat és lépj tovább, mert nem ragadhatsz le itt, mert akkor semmit nem fogsz elérni abból, amit szeretnél.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

napi horoszkop merleg Napi horoszkóp 2021. november 19. - Ami a szíveden, az a szádon

Maximalista vagy, ez nem kérdés, de nem lehet mindig minden tökéletes. Bár ebből nehezen engedsz, de kénytelen vagy elfogadni ezt. Ma néhány konfliktust is el kell viselned, ugyanis a csapat érdekében fel kell adni néhány tervet és elvet.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

napi horoszkop skorpio Napi horoszkóp 2021. november 19. - Ami a szíveden, az a szádon

Minél gyorsabban szeretnél túl lenni egy feladaton, annál kapkodósabb leszel és annál több hibát véthetsz. Most semmi nem vonhatja el a figyelmed, szükség van a teljes önuralomra és koncentrációra. Ha fejben rendben vagy, minden gyorsan és hatékonyan fog menni.

- Hirdetés -

Nyilas (11.23. – 12.21.)

napi horoszkop nyilas Napi horoszkóp 2021. november 19. - Ami a szíveden, az a szádon

Egy vitában ma te lehetsz a villámhárító, ami általában nem szeretsz. Ez a szerep nem neked való, mégis jól kivágod magad a kellemetlen szituációból. Büszke lehetsz a teljesítményedre, amit egyébként környezeted is elismer. Munka után van ok az ünneplésre, ne hagyd ki!

Bak (12.22. – 01.20.)

napi horoszkop bak Napi horoszkóp 2021. november 19. - Ami a szíveden, az a szádon

Egy helyben toporogsz, nem tudod, merre indulj el. El kell mozdulnod, nem maradhatsz mindig kényelmes pozícióban. El kell döntened, hogyan tovább, már nincs mire várni, mert az idő csak múlik. Ez a legalkalmasabb pillanat, most kell cselekedned. Amit ma megtehetsz, ne halaszd holnapra!

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

napi horoszkop vizonto Napi horoszkóp 2021. november 19. - Ami a szíveden, az a szádon

Van valaki a közvetlen közeledben, aki egy pillanat alatt ki tud akasztani. Tanácsokkal lát el, amikor semmi szükség rá és meg akarja mondani, mit és hogyan csinálj. Mihamarabb vess véget ennek a kínos helyzetnek, mert az illető a fejedre fog nőni. A te életedről van szó, amiről mások nem dönthetnek, csakis te!!!

Halak (02.20. – 03.20.)

napi horoszkop halak Napi horoszkóp 2021. november 19. - Ami a szíveden, az a szádon

Pénteken olyan szavak hagyhatják el a szádat, amiket azonnal meg is bánsz. Egy hozzád közel álló személy meg is sértődik, emiatt pedig rosszul érzed magad. Van mit helyrehozni, hiszen nem szándékosan csúsztak ki ajkadon ezek a szavak és ezt vele is tudatnod kell. Meg fog bocsájtani, de ne halogasd a dolgot, ess túl rajta még ma.

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!