Napi horoszkóp 2021. november 29. – Nehéz nap a mai

- Hirdetés -

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

napi horoszkop kos Napi horoszkóp 2021. november 29. - Nehéz nap a mai

Hétfőn minden létező energiádat fel kell használnod ahhoz, hogy működésbe lépj. Bár elszántságod határtalan, tenni is kell érte, ha győzedelmeskedni szeretnél. Ne hallgass senki másra, csak magadra és a megérzéseidre, amik egyébként sosem csapnak be téged.

Bika (04.21. – 05.21)

napi horoszkop bika Napi horoszkóp 2021. november 29. - Nehéz nap a mai

Hétfőn ideges és türelmetlen lehetsz, mert úgy érzed, magadra maradtál, senki nem segít neked semmiben. Ma semmi nem a terveid szerint alakul, még párod sem hív fel, hogy vígaszt nyújtson neked. Este elmesélhetsz neki mindent, de légy tapintatos, különben magad ellen hangolod.

- Hirdetés -

Ikrek (05.22. – 06.21.)

napi horoszkop ikrek Napi horoszkóp 2021. november 29. - Nehéz nap a mai

Hétfőn nem vagy a magad ura, mindent úgy csinálsz, mintha valaki dróton rángatna téged. Semmilyen helyzetet, problémát nem vagy képes egyedül megoldani, de azért aggodalomra semmi ok. Ez a hét első munkanapja, nem meglepő, ha vontatottan megy minden. Holnap már könnyebb dolgod lesz.

Rák (06.22. – 07.22.)

napi horoszkop rak Napi horoszkóp 2021. november 29. - Nehéz nap a mai

Hétfőn bizony rendkívül eredményes napot zárhatsz, ugyanis végre beérik a munkád gyümölcse. Fontos, hogy ma mindenkivel jól kommunikálj, mert kellő toleranciával sokat elérhetsz. Többen kérnek tőled tanácsot, ami nem is csoda, hiszen te vagy a legjobb.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

napi horoszkop oroszlan Napi horoszkóp 2021. november 29. - Nehéz nap a mai

Hétfőn nem szívesen vágsz bele a munkába, inkább olyan feladatok mellett teszed le a voksod, amiknek nem kell határidőre elkészülnie. Lassan haladsz, de ez nem baj, ha a végeredmény tökéletesre sikerül. Eljött a megújulás ideje, ezt pedig már te is érzed egy ideje, csak lépned kell.

- Hirdetés -

Szűz (08.24. – 09.22.)

napi horoszkop szuz Napi horoszkóp 2021. november 29. - Nehéz nap a mai

Hétfőn rengeteg ötleted támad, amik aztán új kapukat nyithatnak meg előtted, ha képes vagy kihasználni a helyzetet és felismerni a kínálkozó lehetőségeket. Plusz pénzhez is hozzájuthatsz, de az nagyon fontos, hogy tisztességes maradj. Egyáltalán nem járnál jól, ha végül minden visszafelé sülne el.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

napi horoszkop merleg Napi horoszkóp 2021. november 29. - Nehéz nap a mai

Hétfő van, de te ennek ellenére nagyon keményen és jó kedvvel dolgozol. Mivel nem kapkodsz, alapos munkát tudsz végezni és még a legnehezebb feladat is apróságnak tűnik. Ezzel a teljesítménnyel pedig elnyered kollégáid elismerését és csodálatát.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

napi horoszkop skorpio Napi horoszkóp 2021. november 29. - Nehéz nap a mai

Hétfőn nem vagy éppen a topon, de ennek ellenére mindenki előtt kiegyensúlyozottnak szeretnél tűnni. Most hallgatnod kellene a megérzéseidre, mert sokat segíthetnek rajtad. Könnyebb lesz meghozni a komoly döntéseket is, ha a szíved helyett most az eszedre hallgatsz.

- Hirdetés -

Nyilas (11.23. – 12.21.)

napi horoszkop nyilas Napi horoszkóp 2021. november 29. - Nehéz nap a mai

Hétfőn hatalmába kerít az az érzés, hogy jó lenne túl lenni már az előtted álló időszakon. Sok újdonságot és örömöt szán neked az élet, az pedig egy plusz, hogy rengeteg energiát is kapsz mellé. Sokan támogatnak, amit eddig észre sem vettél. Nagy lépést tehetsz előre, ha jól alakítod a dolgaidat.

Bak (12.22. – 01.20.)

napi horoszkop bak Napi horoszkóp 2021. november 29. - Nehéz nap a mai

Hétfőn kissé unalmas, eseménytelen nap vár rád, ezt azonban egy cseppet sem fogod bánni. Néha az a legjobb, ha nem történik semmi. Néhány felszínes kapcsolatodtól is búcsút vehetsz, de ennél sokkal több fog megerősödni.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

napi horoszkop vizonto Napi horoszkóp 2021. november 29. - Nehéz nap a mai

Hétfőn úgy érzed, valamit tenned kell. Ha hetente néhány alkalommal sportolnál vagy legalább sétálnál, jót tennél szervezeteddel. Ezzel ugyanis kiengedheted a fáradt gőzt és a felgyülemlett feszültséget. Ugyanakkor átgondolhatod a további lépéseidet is, amiknek rendkívül fontos szerepe lesz a jövődet illetően.

Halak (02.20. – 03.20.)

napi horoszkop halak Napi horoszkóp 2021. november 29. - Nehéz nap a mai

Hétfőn könnyen előfordulhat, hogy valaki vagy valakik rossz döntésekre akarnak kényszeríteni. Te azonban résen leszel és még időben feltűnik a turpisság. Nem baj, ha kicsit késel a döntéssel, mert ez lesz a legjobb, amit tehetsz. Rosszakaróid most nagyot koppannak.

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!