Napi horoszkóp 2021. október 13. – Fokozódnak az indulatok

- Hirdetés -

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

napi horoszkop kos Napi horoszkóp 2021. október 13. - Fokozódnak az indulatok

Sajnos ez a nap nem neked kedvez, ugyanis veszekedésre késztet a csillagok állása. Ám, ha közvetlen és logikus leszel, elkerülheted a nagyobb vitákat, különben minden terved semmivé válik. Lehet, hogy bánsz néhány dolgot, de nézd kívülről a kapcsolatod, sok mindent megláthatsz, amit eddig nem.

Bika (04.21. – 05.21)

napi horoszkop bika Napi horoszkóp 2021. október 13. - Fokozódnak az indulatok

Szerdán több lesz a vita, mint sz elmúlt hónapokban bármikor. Összeveszhetsz pároddal vagy egy kollégáddal, de ez nem fér bele az életviteledbe. Te nem vagy ilyen kötözködős, mégsem bírsz ki egy napot sem vita nélkül. Talán azt is tudod, miért van ez, de ha nem, akkor mihamarabb ki kell derítened, különben mindennek vége köztetek.

- Hirdetés -

Ikrek (05.22. – 06.21.)

napi horoszkop ikrek Napi horoszkóp 2021. október 13. - Fokozódnak az indulatok

A mai napot bizony a párkapcsolati viták jellemzik, sőt, még a szakítás gondolata is megfogalmazódhat benned. Ne hallgass most senkire, csakis a megérzéseidre, mert aki igazán szeret, kitart melletted a végsőkig. Mivel te is épp ilyen vagy, keress megoldást a problémára! Ugye, te sem gondolod komolyan, hogy véget vetsz ennek?

Rák (06.22. – 07.22.)

napi horoszkop rak Napi horoszkóp 2021. október 13. - Fokozódnak az indulatok

Szerdán szerencsés helyzetben leszel, mert téged elkerülnek a vitás helyzetek. Ma mindenkivel kedves és megértő leszel még akkor is, ha az illető kiállhatatlan. Ezzel pedig megleped környezeted és elismerő szavakat is begyűjthetsz. Minden vágyad teljesül, ha így folytatod.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

napi horoszkop oroszlan Napi horoszkóp 2021. október 13. - Fokozódnak az indulatok

Rendkívül furcsa helyzetbe kerülhetsz szerdán, mert két tűz között őrlődsz. Lehet ez egy viszony vagy két barát segélykérő tekintete, ezúttal nem húzhatod ki magad a döntés alól. Nehéz lesz a választás, de azért nem lehetetlen. Mérlegelj és akkor a jó döntést hozod meg!

- Hirdetés -

Szűz (08.24. – 09.22.)

napi horoszkop szuz Napi horoszkóp 2021. október 13. - Fokozódnak az indulatok

Szerdán nehéz döntést kell hoznod, ugyanis választanod kell a család és a munka között. Nem biztos, hogy még ma képes leszel elhatározni magad, hiszen mindkettő fontos számodra. Írj egy pro-kontra listát, ha semmiképp nem megy, de azért mélyen belül érzed, mi a helyes választás.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

napi horoszkop merleg Napi horoszkóp 2021. október 13. - Fokozódnak az indulatok

Munkahelyeden nagy nyomás nehezedik rád, így nem hazaérve nem is vágysz másra, mint egy zuhanyra és alvásra. Pedig, ha van párod, van ennél jobb módja is a lazításnak. Masszírozzátok meg egymást, a többit már nem kell ecsetelnünk, ugye? Szingliként pedig megismerhetsz valakit, akivel hamar komolyra fordulnak a dolgok.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

napi horoszkop skorpio Napi horoszkóp 2021. október 13. - Fokozódnak az indulatok

Ma egy kicsit felületes leszel, hiszen agyad, gondolataid előrébb járnak a tetteidnél. Bármi pattan ki a fejedből, jegyezd le, mert ezeket megvalósítva nagy bevételre tehetsz szert. Ötletességed kifizetődő, csak a megfelelő helyen kell lenned a megfelelő időben.

- Hirdetés -

Nyilas (11.23. – 12.21.)

napi horoszkop nyilas Napi horoszkóp 2021. október 13. - Fokozódnak az indulatok

Szerelmi téren túl magasra teszed a léced. Talán ez azért van, mert félsz megbízni az emberekben, hiszen sok csalódás ért már. Viszont, ha nem nyitsz, akkor ne is számíts rá, hogy igaz szerelemre vagy barátra találj. Nehéz dolog ez, de hidd el, megéri a kockázatot!

Bak (12.22. – 01.20.)

napi horoszkop bak Napi horoszkóp 2021. október 13. - Fokozódnak az indulatok

Bár megérzéseid sosem csalnak, mégis jó lenne, ha az eszedre is hallgatnál néha. Az ösztöneid sokszor kihúztak már a pácból, de ezúttal az eszed lesz az, ami segít rajtad. Minden jól alakul, csak ne görcsölj rá a dolgokra!

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

napi horoszkop vizonto Napi horoszkóp 2021. október 13. - Fokozódnak az indulatok

Kitartásod előtt le a kalappal, mert, ha valamit elhatározol, azt véghez is viszed. Ma te leszel mások szószólója, te leszel az a személy, aki mindenkinek segít és mindenkit meghallgat. Az elismerések mellett új barátokra is szert teszel, arról már nem is beszélve, hogy jó tett helyébe jót várj!

Halak (02.20. – 03.20.)

napi horoszkop halak Napi horoszkóp 2021. október 13. - Fokozódnak az indulatok

Néha elszalad veled a ló és teszel arra, meddig ér a takaród. Nos, pénzügyeid soha nem fognak javulni, ha felelőtlenül költekezel. Bár nagy szükség lesz a hidegvéredre, de emellett az apró részletek mellett sem mehetsz el. Felkészülten nem érhet baj akkor sem, ha nagy problémába ütközöl.

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!