Napi horoszkóp 2021. október 25. – Kritikus hétfő

- Hirdetés -

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

napi horoszkop kos Napi horoszkóp 2021. október 25. - Kritikus hétfő

Hétfőn erős késztetést érzel arra, hogy feladd eddigi munkádat. Egyelőre azonban csak próbáld ki, amit szeretnél, mert lehet, hogy nem a neked valóba fognál bele. Ha egy hobbiról van szó, akkor viszont ne habozz, újdonságokra fel. Később ez lehet a legfőbb szabadidős tevékenységed.

Bika (04.21. – 05.21)

napi horoszkop bika Napi horoszkóp 2021. október 25. - Kritikus hétfő

Ma valakivel nézeteltérésbe keveredsz. Mindegy, hogy egy családtagodról van szó vagy egy kollégádról, hagyj magatoknak egy kis időt. A nap végére közös nevezőre juthattok, csak meg kell nyugodnotok, különben egy hatalmas vita kerekedhet a reggeli összeszólalkozásból.

- Hirdetés -

Ikrek (05.22. – 06.21.)

napi horoszkop ikrek Napi horoszkóp 2021. október 25. - Kritikus hétfő

A hét első napján valakivel könnyen összeveszhetsz, mert egyáltalán nem egyezik a véleményetek bizonyos dolgokban. Mielőtt azonban nagyobb vita lenne belőle, vegyél egy mély levegőt és gondolkodj el rajta, hogy megéri-e, hogy elrontsd a következő napok hangulatát is. A válasz úgyis az lesz, hogy nem.

Rák (06.22. – 07.22.)

napi horoszkop rak Napi horoszkóp 2021. október 25. - Kritikus hétfő

Hétfőn valaki nehéz döntés elé állíthat, méghozzá azért, mert az illető komoly bajban van. Hallgasd meg, mi a probléma, addig semmiképp se dönts abban, hogy segítesz-e rajta. De légy óvatos, mert te is belekeveredhetsz, ha nem vagy elég figyelmes.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

napi horoszkop oroszlan Napi horoszkóp 2021. október 25. - Kritikus hétfő

Okozhat neked némi feszültséged, hogy ma egyáltalán nem tudod befogni a szád. Nem mindenki bírja a kritikát, amit akár úgyis tudtára lehet adni az illetőnek, hogy ne sértsd meg. Igyekezz kíméletes lenni, így megőrizheted a nyugodt hangulatot kollégáid körében.

- Hirdetés -

Szűz (08.24. – 09.22.)

napi horoszkop szuz Napi horoszkóp 2021. október 25. - Kritikus hétfő

Hétfőn valakitől egy érzelmes telefonhívás érkezik, de sajnos az illető nagyon maga alatt van. Beszélj meg vele egy időpontot, amikor találkozhattok. Hallgasd meg őt türelmesen, próbáld megvigasztalni, de tanácsot semmiképp se adj neki, ugyanis még nem árul el minden részletet a dologról.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

napi horoszkop merleg Napi horoszkóp 2021. október 25. - Kritikus hétfő

A mai napon egy kifejezetten érdekes információcserének leszel fültanúja. Azonban nem szabad mindent készpénznek venned, hisz a rossz nyelvek sok mindent beszélnek. Emellett valakinek feltett szándéka, hogy eltérítsen esti romantikus kalandodtól, de ne hagyd, hogy ez sikerüljön neki. Egy kiváló lehetőséget kínál neked az illető, de ne feledd, nem minden arany, ami fénylik.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

napi horoszkop skorpio Napi horoszkóp 2021. október 25. - Kritikus hétfő

Hétfőn az egyik ismerősödről vagy családtagodról olyan dolgok derülnek ki, amelyeket álmaidban sem gondoltál volna soha. Egy váratlan helyzet nyitja majd fel a szemed, egy teljesen új képet festve az illetőről. Mielőtt azonban bármiben is döntenél, vedd számba a történteket és derítsd ki, mi az igazság.

- Hirdetés -

Nyilas (11.23. – 12.21.)

napi horoszkop nyilas Napi horoszkóp 2021. október 25. - Kritikus hétfő

A hét első napján csalódni fogsz valakiben, akiben eddig teljesen megbíztál és csodáltál. Túlságosan naiv vagy, hamar bizalmat adsz mindenkinek. De jó pap is holtig tanul, itt az ideje, hogy változtass ezen a szokásodon, így a jövőben elkerülheted, hogy bárki hátba szúrjon téged.

Bak (12.22. – 01.20.)

napi horoszkop bak Napi horoszkóp 2021. október 25. - Kritikus hétfő

Hétfőn kétely költözik a lelkedbe valamivel vagy valakivel kapcsolatban. Ne hamarkodj el semmit, előbb informálódj és bizonyosodj meg a dolgokról. Lehet, hogy valójában szó sincs semmi ilyenről, csak valaki ármánykodásának áldozata vagy, esetleg egy egyszerű félreértés történt.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

napi horoszkop vizonto Napi horoszkóp 2021. október 25. - Kritikus hétfő

Ma újfajta kapcsolatba léphetsz egy régi ismerősöddel. Rájöttök, hogy közös az érdeklődési körötök, de ez még nem elég ahhoz, hogy intim kapcsolatba kerüljetek. Ismerd meg jobban az illetőt, hisz régóta nem álltatok egymáshoz ilyen közel, sok minden változott azóta. Különösen akkor légy óvatos, ha pénzügyi vonzata is van az új elköteleződésnek.

Halak (02.20. – 03.20.)

napi horoszkop halak Napi horoszkóp 2021. október 25. - Kritikus hétfő

Nagyon figyelj oda arra, hogy kivel osztod meg intim titkaidat, na és persze arra is, hogy kinek a füle hallatára teszed ezt. Valaki a környezetedben ugyanis egyáltalán nem megbízható. A dolgok épp az ellentettjükre fordulnának, ha nem a megfelelő embernek beszélsz róluk.

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!