Napi horoszkóp 2021. október 29. – Maradj ki a vitákból!

- Hirdetés -

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

napi horoszkop kos Napi horoszkóp 2021. október 29. - Maradj ki a vitákból!

Pénteken viszonylag szerencsésnek érezheted magad, mert kimaradsz minden vitából és kellemetlen helyzetből. Maradj vidám és pozitív, ne foglalkozz senki mással, csak magaddal és a munkáddal! Ezzel talán hathatsz a többiekre is és befejezik az értelmetlen veszekedéseket.

Bika (04.21. – 05.21)

napi horoszkop bika Napi horoszkóp 2021. október 29. - Maradj ki a vitákból!

Ez a péntek valódi rémálom lehet számodra. Olyan, mintha péntek 13 csúszott volna a hónap végére. Légy óvatos és körültekintő, ha lehet, vitába se keveredj senkivel. Hagyj rá mindent mindenkire, csak így élheted túl a mai napot. A hétvége itt van a nyakadon, tarts ki még egy kicsit!

- Hirdetés -

Ikrek (05.22. – 06.21.)

napi horoszkop ikrek Napi horoszkóp 2021. október 29. - Maradj ki a vitákból!

A tegnapi nap sem volt egy leányálom, de ha azt túl tudtad élni, akkor menni fog ez ma is. Érzed a változás szelét, ami azt jelenti, hogy hamarosan új lendületet vehetsz és semmi nem fog hátráltatni. A mai nap nem más, mint egy kihívás, amit nagy türelemmel és kitartással meg tudsz majd ugrani.

Rák (06.22. – 07.22.)

napi horoszkop rak Napi horoszkóp 2021. október 29. - Maradj ki a vitákból!

Ez a péntek bizony nem a te napod lesz. Úgy érzed, semmi nem sikerül, nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy azt előre eltervezted. Lehet, hogy most egy kis lassításra kényszerülsz, de nem marad így sokáig, emiatt nem kell aggódnod. A változás az, ami most állandó az életedben, de nemsokára megy minden, ahogy kell.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

napi horoszkop oroszlan Napi horoszkóp 2021. október 29. - Maradj ki a vitákból!

Pénteken nem leszel a topon, eluralkodik rajtad a fáradtság, de ez csak annak köszönhető, hogy nehéz héten vagy túl. Mindenkinek vannak ilyen napjai, nem kell túlreagálnod a dolgot. Ezt a pénteket csak túl kell élni, aztán tiéd lesz a hétvége, amikor kiengedheted a fáradt gőzt.

- Hirdetés -

Szűz (08.24. – 09.22.)

napi horoszkop szuz Napi horoszkóp 2021. október 29. - Maradj ki a vitákból!

Pénteken nagyon oda kell figyelned arra, kinek és mit mondasz. Véletlenül se ejts ki olyan szavakat a szádon, amiket megbánhatsz vagy megbánthatsz vele valakit. Kicsit borúsan láthatod most a dolgokat, de nem kell aggódnod, hamarosan kisüt majd a nap és minden szebb lesz.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

napi horoszkop merleg Napi horoszkóp 2021. október 29. - Maradj ki a vitákból!

A pénteket nem lesz könnyű túlélni, már fáradt is vagy és úgy érzed, mindenki ellened van. A mai nap egy kihívás, amit teljesíteni kell. Meg tudod csinálni, csak bíznod kell magadban. Az élet néhol elvesz, máshol visszaad és ezt te pontosan tudod.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

napi horoszkop skorpio Napi horoszkóp 2021. október 29. - Maradj ki a vitákból!

Ez a péntek különleges számodra, de nem feltétlenül pozitív szempontból. Nehéz napokon vagy túl és mai sem lesz túl könnyű. Csak a hozzáállásodon múlik, hogy alakul. Ha pozitív tudsz maradni, akkor nem lehet gond. Fel a fejjel, már itt a hétvége.

- Hirdetés -

Nyilas (11.23. – 12.21.)

napi horoszkop nyilas Napi horoszkóp 2021. október 29. - Maradj ki a vitákból!

A péntek nem lesz mentes a konfliktusoktól, főleg a családban. Most rosszul érzed magad, senki nem támogat vagy segít. De csak te érzed így. Ne vedd a szívedre a megjegyzéseket, mert ezek mind-mind építő kritikák, nem bántani akarnak. Ma ugyan nagy lesz a feszültség, holnap viszont mindent tisztán fogsz látni.

Bak (12.22. – 01.20.)

napi horoszkop bak Napi horoszkóp 2021. október 29. - Maradj ki a vitákból!

A pénteki feszültség elkerül téged, de nehezen viseled a környezeted konfliktusait. Mégse avatkozz bele, hagyd, hogy a vitás felek egymás közt rendezzék a problémákat. Ma senki nem kér a segítségedből, ne is erőltesd. Foglalkozz a saját feladataiddal, így lehet egy nyugodt napod.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

napi horoszkop vizonto Napi horoszkóp 2021. október 29. - Maradj ki a vitákból!

Ma feszült lehet a helyzet a munkahelyeden, de te akkor teszel jól, ha semmilyen vitába nem avatkozol bele. Hagyd, hogy mindenki intézze a dolgait, különben sem tartozik rád. Éppen ez a jó, mert neked ma semmin nem kell idegeskedned, csak a saját dolgodra koncentrálnod.

Halak (02.20. – 03.20.)

napi horoszkop halak Napi horoszkóp 2021. október 29. - Maradj ki a vitákból!

Nem a péntek lesz a hét legjobb napja, ez kétségtelen. Éppen ezért semmi szükség rá, hogy beleavatkozz bármilyen vitába. Mindenki intézze maga a dolgait és te csak a rád bízott feladatokkal foglalkozz. Ezt a mai napot túl kell élni, a jövő hét már nem ilyen lesz.

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!