Napi horoszkóp 2022. augusztus 1. – Légy óvatos!

- Hirdetés -

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon és mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, már számodra sem titok, mi történik veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

napi horoszkop kos Napi horoszkóp 2022. augusztus 1. - Légy óvatos!

Már hétfőn reggel összetűzésbe kerülsz valakivel. Mindegy, hogy egy családtagodról van szó vagy egy kollégádról, hagyj magatoknak egy kis időt! A nap végére közös nevezőre juthattok, csak meg kell nyugodnotok, különben még rátesztek egy lapáttal a feszültségre, abból pedig semmi jó nem sül ki.

Bika (04.21. – 05.21)

napi horoszkop bika Napi horoszkóp 2022. augusztus 1. - Légy óvatos!

A hét első napján valakivel könnyen összeveszhetsz, mert egyáltalán nem egyezik a véleményetek bizonyos dolgokban. Mielőtt azonban nagyobb vita lenne belőle, vegyél egy mély levegőt és gondolkodj el rajta, hogy megéri-e elrontani a következő napok hangulatát is.

- Hirdetés -

Ikrek (05.22. – 06.21.)

napi horoszkop ikrek Napi horoszkóp 2022. augusztus 1. - Légy óvatos!

Hétfőn valaki nehéz döntés elé állíthat, ugyanis az illető komoly bajban van. Hallgasd meg, mi a probléma, addig semmiképp se dönts abban, hogy segítesz-e rajta! De légy óvatos, mert te is belekeveredhetsz az ügybe, ha nem vagy elég figyelmes!

Rák (06.22. – 07.22.)

napi horoszkop rak Napi horoszkóp 2022. augusztus 1. - Légy óvatos!

Nagyon vigyázz, kivel osztod meg intim titkaidat, na és persze arra is, hogy kinek a füle hallatára teszed ezt. Valaki a környezetedben ugyanis egyáltalán nem megbízható. A dolgok épp az ellentettjükre fordulnának, ha nem a megfelelő embernek beszélsz róluk.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

napi horoszkop oroszlan Napi horoszkóp 2022. augusztus 1. - Légy óvatos!

Hétfőn kétely költözik a lelkedbe valamivel vagy valakivel kapcsolatban. Ne hamarkodj el semmit, előbb informálódj és bizonyosodj meg a dolgokról! Lehet, hogy valójában szó sincs semmi ilyenről, csak valaki ármánykodásának áldozata vagy, esetleg egy egyszerű félreértés történt.

- Hirdetés -

Szűz (08.24. – 09.22.)

napi horoszkop szuz Napi horoszkóp 2022. augusztus 1. - Légy óvatos!

Hétfőn újfajta kapcsolatba léphetsz egy régi ismerősöddel. Rájöttök, hogy közös az érdeklődési körötök, de ez még nem elég ahhoz, hogy intim kapcsolatba kerüljetek. Ismerd meg jobban az illetőt, hisz régóta nem álltatok egymáshoz ilyen közel, sok minden változott azóta. Különösen akkor légy óvatos, ha pénzügyi vonzata is van ennek az új elköteleződésnek.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

napi horoszkop merleg Napi horoszkóp 2022. augusztus 1. - Légy óvatos!

Hétfőn erős késztetést érzel arra, hogy feladd eddigi munkádat, esetleg jelenlegi párkapcsolatodat. Egyelőre azonban csak gondolkozz el a következményeken! Nem biztos, hogy jó fejest ugrani az ismeretlenbe. Viszont, ha nincs más választásod, ne habozz, cselekedj azonnal!

Skorpió (10.24. – 11.22.)

napi horoszkop skorpio Napi horoszkóp 2022. augusztus 1. - Légy óvatos!

Okozhat neked némi feszültséget, hogy ma egyáltalán nem tudod befogni a szád. Nem mindenki bírja a kritikát, amit akár úgyis tudtára lehet adni az illetőnek, hogy ne sértsd meg. Igyekezz kíméletes lenni, így megőrizheted a nyugodt hangulatot kollégáid körében.

- Hirdetés -

Nyilas (11.23. – 12.21.)

napi horoszkop nyilas Napi horoszkóp 2022. augusztus 1. - Légy óvatos!

Hétfőn valakitől egy érzelmes telefonhívás érkezik, az illető nagyon maga alatt van. Beszélj meg vele egy időpontot, amikor találkozhattok. Hallgasd meg őt türelmesen, próbáld megvigasztalni, de tanácsot semmiképp se adj neki, ugyanis még nem árul el minden részletet a dologról! Az ördög pedig, mint tudjuk, nem alszik.

Bak (12.22. – 01.20.)

napi horoszkop bak Napi horoszkóp 2022. augusztus 1. - Légy óvatos!

Hétfőn egy kifejezetten érdekes információcserének leszel fültanúja. Azonban nem szabad mindent készpénznek venned, hisz a rossz nyelvek sok mindent beszélnek. Engedj el minden szót a füled mellett, nem jó belekeveredni a pletykákba!

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

napi horoszkop vizonto Napi horoszkóp 2022. augusztus 1. - Légy óvatos!

Hétfőn valakiről olyan dolgok derülnek ki, amelyeket álmaidban sem gondoltál volna soha. Egy váratlan helyzet nyitja majd fel a szemed és egy teljesen új képet fest az illetőről. Mielőtt azonban bármiben is döntenél, vedd számba a történteket és derítsd ki, mi az igazság!

Halak (02.20. – 03.20.)

napi horoszkop halak Napi horoszkóp 2022. augusztus 1. - Légy óvatos!

Hétfőn csalódni fogsz valakiben, akiben eddig megbíztál és akit csodáltál. Túlságosan naiv vagy, hamar bizalmat adsz mindenkinek. De jó pap is holtig tanul, itt az ideje, hogy változtass ezen a szokásodon, így a jövőben elkerülheted, hogy bárki hátba szúrjon téged.

- Hirdetés -

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!