Napi horoszkóp 2022. augusztus 20. – Ünnepi kavalkád

Megosztás

- Hirdetés -

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon és mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, már számodra sem titok, mi történik veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

napi horoszkop kos Napi horoszkóp 2022. augusztus 20. - Ünnepi kavalkád

Az egész napot lustálkodással szeretnéd tölteni? Semmi akadálya, hiszen nemcsak szombat, hanem ünnepnap is van. Ha a párod mozgalmasabb programra vágyik, hagyd, hogy azt tegyen, amit akar! Nyugodtan mondd el neki, ha nem akarsz vele tartani, nem fog megsértődni. Az este úgyis a tiétek lesz.

Bika (04.21. – 05.21)

napi horoszkop bika Napi horoszkóp 2022. augusztus 20. - Ünnepi kavalkád

A szombati ünnepnapon mozdulj ki a lakásból, legalább délután! Kirándulj, töltsd az időt a szeretteiddel. Piknikezzetek, sétáljatok, kiránduljatok, esetleg strandoljatok. Bár az időjárás kétséges, de zárt helyen is lehet lubickolni, nem igaz? Este pedig vacsorázzatok meg valahol, ma kerüld el a konyhát és csak lazíts!

- Hirdetés -

Ikrek (05.22. – 06.21.)

napi horoszkop ikrek Napi horoszkóp 2022. augusztus 20. - Ünnepi kavalkád

Ha úgy akarod, a mai nap csak rólad és párodról szól. Töltsétek együtt a napot, akár összebújva, akár kimozdulva a lakásból! Egy közös sütés-főzés is feldobhatja a napod, ahogy egy mozi vagy kirándulás is. Ha este van lehetőségetek, nézzétek meg a helyi tűzijátékot és kóstoljátok meg az ország tortáját is.

Rák (06.22. – 07.22.)

napi horoszkop rak Napi horoszkóp 2022. augusztus 20. - Ünnepi kavalkád

Ma eszedbe se jusson a munkán rágódni, ráérsz ezzel holnap vagy a jövő héten foglalkozni. Mozdulj ki otthonról, menj el kirándulni! Párod vagy a barátaid is szívesen csatlakoznak hozzád. Jót fog tenni a közös program mindenkinek. Ünnep van, sok a lehetőség és persze ne felejtsétek el megkóstolni az ország tortáját sem!

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

napi horoszkop oroszlan Napi horoszkóp 2022. augusztus 20. - Ünnepi kavalkád

Szombaton egy különleges emberrel hozhat össze a sors. Nem kell feltétlenül új szerelemre gondolni, lehet, hogy egy igaz barátot ismersz meg az illető személyében. Légy nyitott, mert ezen az ünnepnapon bármi megtörténhet veled!

- Hirdetés -

Szűz (08.24. – 09.22.)

napi horoszkop szuz Napi horoszkóp 2022. augusztus 20. - Ünnepi kavalkád

A mai nap a meghittség és a nyugalom napja lehet. Tégy eleget a párod kérésének és kívánságának! Szenteljétek egymásnak a napot, hiszen nemcsak szombat, ünnep is van! Válogathattok a programok közül, bár az időjárás kissé szeszélyes lesz, de nektek ez nem jelenthet akadályt, ugye?

Mérleg (09.23. – 10.23.)

napi horoszkop merleg Napi horoszkóp 2022. augusztus 20. - Ünnepi kavalkád

Az ünnepnapon helyre áll a béke mind a lelkedben, mind pedig a környezetedben is. Beszéld meg a pároddal, mivel töltsétek a napot, ugyanis lehet, hogy te most másra vágysz, mint ő! Ma lehet, hogy nem a te akaratod érvényesül, ami talán nem is baj.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

napi horoszkop skorpio Napi horoszkóp 2022. augusztus 20. - Ünnepi kavalkád

Boldog és békés nap elé nézel. Kifejezetten jól jön most ez a munkaszüneti nap. Ma te választhatsz programot, legyen az bármi. Már rád fért a feltöltődés és a plusz energia is. Főleg akkor, ha holnap dolgoznod kell. Ha nem, akkor viszont folytatódhat a buli, hiszen holnap még csak vasárnap lesz.

- Hirdetés -

Nyilas (11.23. – 12.21.)

napi horoszkop nyilas Napi horoszkóp 2022. augusztus 20. - Ünnepi kavalkád

Szombaton figyelj oda arra, hogy kinek és mit mondasz. Apróságokon is felhúzhatod magad, de tudnod kell kezelni a helyzetet. Ma ünnep van, ne rontsd el a hangulatot, inkább szervezz közös programot a családoddal vagy a barátaiddal! Ha kedved támad sütizni, ne hagyd ki a legújabb országtortát sem!

Bak (12.22. – 01.20.)

napi horoszkop bak Napi horoszkóp 2022. augusztus 20. - Ünnepi kavalkád

Szombaton jót tenne neked egy kis környezetváltozás. Beszélj össze a pároddal és barátaiddal és keljetek útra! Ebédeljetek meg valahol közösen, majd ízleljétek meg az országtortát, nem fogjátok megbánni! Rajtad múlik, hogy alakul az ünnep, használd ki a nap minden percét!

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

napi horoszkop vizonto Napi horoszkóp 2022. augusztus 20. - Ünnepi kavalkád

Szombat van és ünnep, talán lustálkodnál egy kicsit. Miért ne? Akár a délelőttöt is átaludhatod, de a délutánt már töltsd ébren! Sok program vár rád, kedvedre válogathatsz és persze az ország tortáját is meg kell kóstolni, nem igaz? Kiváló napot zárhatsz, főleg, ha a családod és/vagy a barátaid is csatlakoznak hozzád.

Halak (02.20. – 03.20.)

napi horoszkop halak Napi horoszkóp 2022. augusztus 20. - Ünnepi kavalkád

Kedvedre való nap lesz a mai és nemcsak azért, mert szombat, hanem azért is, mert ünnep is. Nem kell csinálnod semmit, ha nem akarsz, de ha elhívnak valahova, ne utasítsd vissza az ajánlatot! Strandolj, kirándulj, este nézd meg a tűzijátékot és ne felejtsd el, már az új országtorta is kóstolható. Egy tökéletes nap lehet a mai, ha a szokásosnál nagyobb aktivitást mutatsz.

- Hirdetés -

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!