Napi horoszkóp 2022. december 10. – Kritikus szombat

Megosztás

- Hirdetés -

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon és mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, már számodra sem titok, mi történik veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

napi horoszkop kos Napi horoszkóp 2022. december 10. - Kritikus szombat

Nagyon jól jön neked ez a két pihenőnap, mert amellett, hogy elfáradtál a héten, más tennivaló is van bőven. Gondolkodhatsz, tervezhetsz, ezáltal átláthatóvá válik minden. Ma rendkívül csábító leszel, így elcsavarhatod párod fejét, de szingliként is nagy hódításban lehet részed, ha kidugod otthonról az orrodat.

Bika (04.21. – 05.21)

napi horoszkop bika Napi horoszkóp 2022. december 10. - Kritikus szombat

Szombaton lesz valaki, aki próbára teszi a türelmed és pengeélen táncol. Frusztrált vagy, ezért nehezen viseled a dolgot, de vedd úgy, hogy ez is csak egy kihívás, amit teljesíteni kell. Visszavágásról szó sem lehet, mert az nem rád vall, de van egy eszköz a kezedben, amivel egy pillanat alatt elhallgattathatod az illetőt. Ugyanis tudsz róla valami olyat, amire egyáltalán nem lehet büszke.

- Hirdetés -

Ikrek (05.22. – 06.21.)

napi horoszkop ikrek Napi horoszkóp 2022. december 10. - Kritikus szombat

Van valaki az életedben, akivel kapcsolatban csak negatív érzéseid vannak, pedig az illető egy fűszálat nem tett keresztbe neked. Ösztönösen tartod magad távol tőle, mégis valami húz felé. Megmagyarázhatatlan dolog ez, de légy nyitott, mert kellemes meglepetés fog érni!

Rák (06.22. – 07.22.)

napi horoszkop rak Napi horoszkóp 2022. december 10. - Kritikus szombat

Túl sok tennivalód akad szombaton, ezért úgy érzed, semmivel nem haladsz. Ne bosszankodj, mert most nem tehetsz ennél többet, te kihoztad magadból, amit csak lehetett! Sok ellenállásba ütközöl, de ne törődj vele! Lassíts le, pihenj, mert görcsölni nem érdemes. Jövő héten újult erővel és még nagyobb szorgalommal eléred majd a kívánt eredményt.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

napi horoszkop oroszlan Napi horoszkóp 2022. december 10. - Kritikus szombat

Szombaton dühös leszel a környezetedre, de leginkább magadra, mert olyan helyzet adódik, amiben bizony hibát vétesz. Azonban semmi értelme ostorozni magad, inkább köszörüld ki a csorbát és hozd ki a legtöbbet magadból! Nem szabad kifutnod az időből, ezért, ha kell, kezd a nulláról, de ne add fel!

- Hirdetés -

Szűz (08.24. – 09.22.)

napi horoszkop szuz Napi horoszkóp 2022. december 10. - Kritikus szombat

Izgalommal nézel a szombat elé, ugyanis végre kiszakadhatsz az unalmas és monoton hétköznapokból. Olyan programban vehetsz részt, aminek során kieresztheted a fáradt gőzt, a felgyülemlett feszültséget és egy pillanatra elfelejtheted a sok ünnepi tennivalót is. Nagy szükséged van a feltöltődésre, időnként meg kell színesíteni az életet. A munka megvár, ma csak a lazításra koncentrálj!

Mérleg (09.23. – 10.23.)

napi horoszkop merleg Napi horoszkóp 2022. december 10. - Kritikus szombat

Egy hozzád közel álló személy túlságosan kritikus veled szemben, emiatt pedig dühös és csalódott vagy egyszerre. Nézz tükörbe! Tényleg igaza van vagy te reagálod túl a dolgot? Az illető nem akar rosszat neked, ezt tartsd szem előtt! Szavait építő kritikának szánja, ami a jövőben is nagy hasznodra lesz.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

napi horoszkop skorpio Napi horoszkóp 2022. december 10. - Kritikus szombat

Szombaton szoros kapcsolatba kerülsz valakivel, de környezeted vészjelzést ad le az illetővel kapcsolatban. Vajon kinek higgy? Bízol a megérzéseidben vagy a többiekre hallgatsz? Mivel nem tudod, miért éreznek így iránta, ne ítélj elhamarkodottan! Légy óvatos, mert, ha igazuk bebizonyosodik, nagyot fogsz koppani!

- Hirdetés -

Nyilas (11.23. – 12.21.)

napi horoszkop nyilas Napi horoszkóp 2022. december 10. - Kritikus szombat

Nehezen viseled a rengeteg negatív energiát, ami körülvesz téged. Szombaton is feszélyez ez a helyzet, de rájössz, környezeted okozza mindezt. Igyekezz megmutatni nekik a dolgok pozitív oldalát, mert csak így érhettek el sikereket. A győztes te leszel és a többiek is hálásak lesznek neked a segítségért.

Bak (12.22. – 01.20.)

napi horoszkop bak Napi horoszkóp 2022. december 10. - Kritikus szombat

Szombaton nagyobb összeghez juthatsz, lehet, hogy az év végi prémium érkezik meg a számládra. Mivel hajlamos vagy a túlköltekezésre, inkább beszélj valakivel, aki ismeri a befektetési lehetőségeket! Nem bánod meg, ha nem csúszik ki a pénz a kezed közül, ráadásul kamatozni is fog. Sokat jelent, ha ez az összeg legalább egy ideig biztonságban marad.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

napi horoszkop vizonto Napi horoszkóp 2022. december 10. - Kritikus szombat

Van valami, amit nem akarsz megosztani senkivel, pedig rendkívüli módon nyomja a szíved. Ahhoz azonban, hogy könnyíts magadon, el kell mondanod valakinek. Azt pontosan tudod, kiben bízol meg. Mindenkinek akadnak rosszakarói, nehogy rossz kézbe kerüljön az információ. Akárki is az illető, fordulj hozzá bizalommal!

Halak (02.20. – 03.20.)

napi horoszkop halak Napi horoszkóp 2022. december 10. - Kritikus szombat

Rendkívül bizonytalan vagy terveidet illetően, fogalmad sincs, merre indulj tovább. Szeretnél olyan úton járni, ami a legkevesebb idő alatt visz el a célhoz. Ne aggódj, lesz valaki, aki segítő kezet nyújt és jó tanáccsal lát el. Hamarosan átszakítod a célszalagot, de ne görcsölj rá, mert akkor nem lesz belőle semmi!

- Hirdetés -

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!