Napi horoszkóp 2022. december 12. – Az idő fogy…

Megosztás

- Hirdetés -

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon és mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, már számodra sem titok, mi történik veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

napi horoszkop kos Napi horoszkóp 2022. december 12. - Az idő fogy...

Hétfőn rengeteg feladat vár rád és nemcsak a munkahelyeden. Vészesen fogy az idő karácsonyig, már alig két hét van hátra. Kétségbeesés helyett azonban készíts egy pontos tervet, írj bevásárlólistát, így semmi nem marad ki. Ezzel megkönnyíted a dolgod és már csak a beszerzésre kell koncentrálnod.

Bika (04.21. – 05.21)

napi horoszkop bika Napi horoszkóp 2022. december 12. - Az idő fogy...

Anyagi helyzeted miatt egy kicsit pánikba esel, ami nem is meglepő, hiszen közel a karácsony és ilyenkor megnőnek a kiadások is. Lehet, hogy hozzá kell nyúlnod az aranytartalékhoz, de ez nem jelenti azt, hogy a zsebed nagyon megcsappanna. Ha okosan vásárolsz, akkor a kecske is jóllakik és a káposzta is megmarad.

- Hirdetés -

Ikrek (05.22. – 06.21.)

napi horoszkop ikrek Napi horoszkóp 2022. december 12. - Az idő fogy...

Jókedvűen ébredsz, magabiztos és ellenállhatatlan vagy. Környezeted minden javaslatodat elfogadja, így ez egy nyugodt munkanapnak ígérkezik. Azonban ne feledkezz meg a karácsonyi előkészületekről sem! Persze nem kell még ma vásárolni rohanni, elég, ha összeírod a listát, hogy semmi ne maradjon ki.

Rák (06.22. – 07.22.)

napi horoszkop rak Napi horoszkóp 2022. december 12. - Az idő fogy...

Ha éppen szabadságon vagy, teljes gőzzel készülődhetsz az ünnepekre. Tedd, ami boldoggá tesz! Például csinálhatsz néhány próbasütést-főzést, ha valami újat szeretnél az ünnepi asztalra tenni vagy feldíszítheted otthonod. Ha pedig mindezt nem egyedül csinálod, a vidámság is garantált lesz.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

napi horoszkop oroszlan Napi horoszkóp 2022. december 12. - Az idő fogy...

Hétfőn jó a hangulatod, a közelgő karácsony már most meghitté teszi a felkészülés időszakát. Ha teheted, a barátaiddal ma látogass el egy karácsonyi vásárba, kóstold meg az idei forralt bort, talán néhány apró ajándékot is beszerezhetsz. Holnap akár minden mást megvehetsz, de ma még engedd el magad!

- Hirdetés -

Szűz (08.24. – 09.22.)

napi horoszkop szuz Napi horoszkóp 2022. december 12. - Az idő fogy...

Hétfőn sok lesz a munka még akkor is, ha szabadságon vagy. Az ünnepek előtt mindig nő a feladatok száma, de szerencsére nem vagy egyedül, bőven akad segítséged. Ne restellj kérni, mert a készülődés együtt sokkal könnyebb és szórakoztatóbb, mint egyedül kapkodni. Nem igaz?

Mérleg (09.23. – 10.23.)

napi horoszkop merleg Napi horoszkóp 2022. december 12. - Az idő fogy...

Már most ünnepi hangulatban vagy, legszívesebben feldíszítenéd a karácsonyfát is. Sokan meg is teszik már ilyenkor, miért ne tehetnéd te is? Ha így érzed jól magad, hozz előrébb néhány feladatot! Például süthetnél mézeskalácsot vagy kekszet, ami jobban eláll és így tovább. Csak rajtad múlik, senki nem fog hegyibeszédet tartani azért, mert a karácsony szerelmese vagy.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

napi horoszkop skorpio Napi horoszkóp 2022. december 12. - Az idő fogy...

Ha a héten szabadságon vagy, nagyon szerencsésnek érezheted magad. Most már közel a karácsony, az ünnepek előtt pedig fel kell készülni a tömegre. Bár sokan hagyják az utolsó pillanatra az ajándékvásárlást, te nem vagy ilyen. Sűrű napok elé nézel, de annál könnyebb dolgod lesz majd az ünnep hetében.

- Hirdetés -

Nyilas (11.23. – 12.21.)

napi horoszkop nyilas Napi horoszkóp 2022. december 12. - Az idő fogy...

Ha eddig még nem volt időd feldíszíteni otthonodat, megtervezni a menüt vagy ajándékokat beszerezni, ma lesz rá alkalmad. Mindenhol nagy a tömeg, de ebben a két hétben ez biztosan így is marad. Ha dolgozol sem vagy elkésve, mindent sikerül majd beszerezni, nem kell aggódnod.

Bak (12.22. – 01.20.)

napi horoszkop bak Napi horoszkóp 2022. december 12. - Az idő fogy...

Hétfőn munka után kiválóan alkalmas az idő arra, hogy még karácsony előtt találkozz a barátaiddal. Talán shoppingolhattok is együtt vagy beülhettek valahova enni, inni egy jót, mert nemsokára egyre csak sűrűsödnek a teendők, amiket ezúttal nem halogathatsz. Élvezd ki a mai napot, mert pihenni még sokára fogsz tudni!

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

napi horoszkop vizonto Napi horoszkóp 2022. december 12. - Az idő fogy...

Megkezdődött karácsonyi hajtás, tornyosulnak a felhők a fejed felett. Különösen igaz ez, ha még semmilyen előkészületre nem volt lehetőséged. Fontos számodra a munka, de az elkövetkezendő néhány napban az ünnepekre is gondolnod kell. Most már nincs mire várni, cselekedni kell!

Halak (02.20. – 03.20.)

napi horoszkop halak Napi horoszkóp 2022. december 12. - Az idő fogy...

Most már számítanod kell arra, hogy a boltok tele lesznek, rengetegen fognak vásárolni, mert mindjárt itt a karácsony. Ha szabadságon vagy, egyszerű dolgod lesz, mert te osztod be az idődet, munka után viszont kevesebb lehetőséged és időd marad. Ettől függetlenül aggodalomra semmi ok, hiszen nem a nulláról indulsz.

- Hirdetés -

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!