Napi horoszkóp 2022. december 14. – Ne okold magad mindenért!

Megosztás

- Hirdetés -

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon és mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, már számodra sem titok, mi történik veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

napi horoszkop kos Napi horoszkóp 2022. december 14. - Ne okold magad mindenért!

Elég már a monoton hétköznapokból, így végre egy izgalmas napnak nézel elébe. Ma egy olyan programon vehetsz részt, ahol elengedheted magad és ahol egy kicsit sem kell foglalkoznod a munkával. Szükséged van a feltöltődésre, hiszen rendkívül unalmas mindennap munkába menni, aztán haza és folytatni tovább. Ám, ha teszel bele egy kis izgalmat, maradandó élményben lehet részed.

Bika (04.21. – 05.21)

napi horoszkop bika Napi horoszkóp 2022. december 14. - Ne okold magad mindenért!

Ma olyan helyzet adódik, amiben nagy hibát követsz el és emiatt ostorozni kezded magad. Ezzel azonban nem jutsz előre egy lépést sem. Szedd össze magad, koncentrálj és igyekezz kihozni magadból a legtöbbet! A csorba kiküszöbölhető, de csak akkor, ha te is így akarod. Ha kell, kezd a nulláról, most nem futhatsz ki az időből úgy sem!

- Hirdetés -

Ikrek (05.22. – 06.21.)

napi horoszkop ikrek Napi horoszkóp 2022. december 14. - Ne okold magad mindenért!

Valami nagyon fontos számodra, amiért keményen dolgozol. Az eredmény azonban nem akarja megmutatni magát. Bosszankodni nem érdemes, mert te minden tőled telhetőt megteszel. Az ügy sikeréért jelenleg nem tudsz többet hozzáadni. Valószínűleg ott kell tartanod, ahol most vagy. Ne akard sürgetni a dolgokat, mert úgy csak ellenállásba fogsz ütközni!

Rák (06.22. – 07.22.)

napi horoszkop rak Napi horoszkóp 2022. december 14. - Ne okold magad mindenért!

Úgy érzed, a siker, a célszalag átszakítása már a zsebedben van, de ha lazábbra veszed az utolsó lépéseket még távolabb kerülhetsz tőle, mint ahol most vagy. Légy résen, mert egy váratlan fordulat beleköphet a levesedbe! Gyors beavatkozás nélkül pedig mindent elveszíthetsz. Kapcsolj maximális sebességre, mert minden erődre szükség lesz ahhoz, hogy ezt a küldetést végig csináld!

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

napi horoszkop oroszlan Napi horoszkóp 2022. december 14. - Ne okold magad mindenért!

Valaki próbára teszi a türelmedet, az illető igyekszik az agyadra menni. Ne hagyd, hogy kihozzon a béketűrésből, inkább nézd őt levegőnek! Vagy add a tudtára, hogy nem leszel a játékszere, így feleslegesen fecsérli rád az energiáit. Ha kellően határozott vagy, legközelebb kétszer is meggondolja, hogy beléd álljon-e.

- Hirdetés -

Szűz (08.24. – 09.22.)

napi horoszkop szuz Napi horoszkóp 2022. december 14. - Ne okold magad mindenért!

Valakit ösztönösen távol akarsz tartani magadtól, pedig nem is ismered az illetőt. Ne higgy a pletykáknak, inkább ismerd meg őt közelebbről, meglátod, nem is rossz ember! Nem ítélhetsz meg senkit mások szavai alapján. Légy nyitott, így rájössz majd, hogy nem dőlhetsz be mindenféle mendemondának.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

napi horoszkop merleg Napi horoszkóp 2022. december 14. - Ne okold magad mindenért!

Kissé elbizonytalanodsz a terveidet illetően, ugyanis nem tudod, merre indulj tovább. Hogy érhetnéd el minél előbb, a legrövidebb úton a kitűzött célt? Nos, vállalnod kell egy kis kockázatot, hiszen enélkül nem várhatsz eredményt sem. Valaki a segítségedre siet, de nem tudod rá vagy az ösztöneidre hallgass. Szükséged van csendre és nyugalomra és máris megkapod a választ.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

napi horoszkop skorpio Napi horoszkóp 2022. december 14. - Ne okold magad mindenért!

Valami nyomja a lelked, de nem akarod megosztani senkivel. Sokáig azonban nem titkolhatod a dolgot, könnyítened kell magadon. Mondd el valakinek, aki olyan tanácsot ad, ami közelebb visz a megoldáshoz! A javadra fordíthatod az illető minden szavát, csak figyelj rá! Rosszakaróid most pofára esnek, mert eljött az igazság pillanata.

- Hirdetés -

Nyilas (11.23. – 12.21.)

napi horoszkop nyilas Napi horoszkóp 2022. december 14. - Ne okold magad mindenért!

Ebben a hónapban egy nagyobb összeghez jutottál, valószínűleg az év végi bónusz nyomta meg a bankszámládat. Ne kezdj el felelőtlenül költekezni, mert egy hosszabb távú befektetés a javadra válhat. Mérlegelj, hogy mi a fontos, hiszen, ha okosan bánsz a pénzzel, nem fog fájni a fejed az anyagi gondok miatt.

Bak (12.22. – 01.20.)

napi horoszkop bak Napi horoszkóp 2022. december 14. - Ne okold magad mindenért!

Mostanában túl sok negatív energia vesz körül, ami miatt feszélyezve érzed magad. Az ok eddig ismeretlen volt, de most világossá válik minden. Hiába próbálsz előre jutni, a környezeted visszahúz. Nagyobb esélyed nyílik a sikerre, ha egyedül indulsz el az úton. Ugyan magadra leszel utalva, de a végén büszke lehetsz és bebizonyíthatod, hogy mennyi mindenre vagy képes.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

napi horoszkop vizonto Napi horoszkóp 2022. december 14. - Ne okold magad mindenért!

Valakivel közelebb kerültök egymáshoz, a környezeted viszont megkongatja a vészharangot. Óva intenek az illetőtől, ami kissé elbizonytalanít. Nem tudod, nekik vagy a megérzéseidnek higgy. Ha magadra hagyatkozol, adj esélyt a kapcsolatnak, mert mások pesszimizmusa rád is rossz hatással van. Valamiről le is maradhatsz, ha másoknak hiszel, ezt pedig nem akarod. Ha így van megírva, így kell lennie.

Halak (02.20. – 03.20.)

napi horoszkop halak Napi horoszkóp 2022. december 14. - Ne okold magad mindenért!

Valaki ma kritikusan illet téged, te pedig arroganciával fogadod a dolgot. Viszont, ha őszintén a tükörbe nézel, te is tudod, hogy ez nem rosszindulat, hanem építő kritika. Van alapja az illető szavainak, így érdemes lenne tanácsként felfognod azokat. Bosszankodás helyett bizonyítsd be, hogy te is képes vagy a változásra!

- Hirdetés -

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!