Napi horoszkóp 2022. december 29. – Adj esélyt magadnak!

- Hirdetés -

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon és mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, már számodra sem titok, mi történik veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

napi horoszkop kos Napi horoszkóp 2022. december 29. - Adj esélyt magadnak!

Kicsit elmerengsz azon, hogy kapcsolataid boldogok vagy boldogtalanok-e. Ne hazudj magadnak, hiszen az nem visz előre! A boldogsághoz az őszinteségen át vezet az út és ha magadnak sem mondasz igazat, akkor kinek? Hamarosan vége az évnek, önts tiszta vizet a pohárba, hogy az újévet már egy teljesen másik módon alakíthasd és élhesd meg annak minden pillanatát!

Bika (04.21. – 05.21)

napi horoszkop bika Napi horoszkóp 2022. december 29. - Adj esélyt magadnak!

Ma kicsit előre tekintesz, olyan képeket látsz magad előtt, amik megmutatják, hol tartasz majd néhány év múlva. Sok minden történhet öt-tíz éven belül, például karrierépítés-váltás, költözés, válás, egymásra találás és még sorolhatnánk. Lehet akár ez egy álom, ami nagyon beszédesnek bizonyul. Bár még nem ismersz magadra, de hamarosan rájössz, hogy ez kell neked.

- Hirdetés -

Ikrek (05.22. – 06.21.)

napi horoszkop ikrek Napi horoszkóp 2022. december 29. - Adj esélyt magadnak!

Néha napján előfordul, hogy külön utakra tévedsz, mert nem akarsz mások terveihez igazodni. Persze előfordul, hogy követőid is lesznek, ám ebben az esetben minden felelősség a tiéd. Tőled kérnek tanácsot, segítséget, te pedig nem mindig érzed magad készen erre. Még újdonság lehet számodra a vezetői szerep, de, ha meg akarsz felelni, ahhoz előbb magadra kell találnod, ráadásul egyedül.

Rák (06.22. – 07.22.)

napi horoszkop rak Napi horoszkóp 2022. december 29. - Adj esélyt magadnak!

Valaki ígért neked valamit, de az illető nem tartja a szavát, tehát, becsapott téged. Ám még mielőtt ítéletet mondanál felette, képzeld magad az ő helyébe! Valami megakadályozta őt abban, hogy adott szavát betartsa. Próbálj meg beszélni vele, mert könnyen lehet, hogy te értettél félre valamit és az ígéret nem egészen úgy szólt, ahogy azt te értelmezted!

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

napi horoszkop oroszlan Napi horoszkóp 2022. december 29. - Adj esélyt magadnak!

Nyakig vagyunk a télben, bár az időjárás inkább tavaszinak tűnik. Ám épp ebben rejlenek a betegségek, hiszen a baktériumok és vírusok élik világukat. Fontos, hogy erősítsd az immunrendszered és a szokásosnál több vitaminnal védd a magad és családod egészségét. Ne feledd, a kipróbált módszerek jobbak, mint a mai modern, divatos, ám de sokkal bizonytalanabb megoldások!

- Hirdetés -

Szűz (08.24. – 09.22.)

napi horoszkop szuz Napi horoszkóp 2022. december 29. - Adj esélyt magadnak!

Kicsit össze vagy zavarodva és ez már a sokadik nap. Valami kavarog benned és hiába tiltakozol ellene, ez egy ilyen időszak. Már csak néhány nap van hátra az évből, talán az óévvel együtt kétségeidet is el kellene engedned. Túl nagy jelentőséget tulajdonítasz dolgoknak, amiknek nem kellene és ez bonyolítja tovább helyzetedet. Tanulj meg búcsút inteni annak, amire valójában nincs is szükséged és engedd be az újat, ami az egekbe emelhet!

Mérleg (09.23. – 10.23.)

napi horoszkop merleg Napi horoszkóp 2022. december 29. - Adj esélyt magadnak!

Nem könnyű dolog, de ezúttal kívülről kellene szemlélned a saját helyzetedet. Úgy tekints magadra, mintha a legjobb barátod lennél. Te mit tanácsolnál neki, ha veled történne az, ami vele? Elsőre nehéznek tűnik, de, ha ebben az esetben tudod a választ, akkor a magad kérdését is megválaszoltad. Ugye, hogy nem is olyan rémes?

Skorpió (10.24. – 11.22.)

napi horoszkop skorpio Napi horoszkóp 2022. december 29. - Adj esélyt magadnak!

Ne cipelj magaddal felesleges terheket, mentsd fel magad végre alóluk! El kell engedned az összes fájdalmat, önvádat, amit eddig nem sikerült. Minden tőled telhetőt megtettél, nem te vagy a hibás, ha valami nem úgy jött össze, ahogy szeretted volna. Mentsd fel magad és kezdj új életet, ami minden korábbi tehertől mentes!

- Hirdetés -

Nyilas (11.23. – 12.21.)

napi horoszkop nyilas Napi horoszkóp 2022. december 29. - Adj esélyt magadnak!

Csütörtökön nem vár rád nagy feladat, csak annyi, hogy kövesd a vágyaidat. Bármit terveztél vagy gondoltál ki mára, biztos lehetsz benne, hogy sikerre viszed a dolgot. Végre kiléphetsz a szürke hétköznapokból és átalakíthatod az életed és saját magad. Akár új karrierről, új külsőről vagy párválasztásról van szó, nem fog csalódás érni, ugyanis nyitott ajtókat döngetsz.

Bak (12.22. – 01.20.)

napi horoszkop bak Napi horoszkóp 2022. december 29. - Adj esélyt magadnak!

Úgy érzed, képtelen vagy egyedül megbirkózni egy feladattal, hogy ezúttal segítség nélkül nem fog menni. Nem kell kétségbe esned, az a személy, akire szükséged van, a közelben van, csak arra vár, hogy megszólítsd őt. Tedd félre a büszkeséged és elismerve az illető szakértelmét, kérj segítséget! Ő szívesen a rendelkezésedre áll és nem fogja az orrod alá dörgölni, hogy hozzá fordultál.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

napi horoszkop vizonto Napi horoszkóp 2022. december 29. - Adj esélyt magadnak!

Teljesen egyértelmű, hogy a két ünnep között nincs kedved dolgozni, inkább egész nap otthon lennél. Bár pihentél karácsonykor, mégis fáradtnak érzed magad. Az idén már nem lesz hosszú hétvége, de hamarosan itt van szilveszter és az újév első napja, amit akár az ágyban is tölthetsz. Tarts ki, már csak két nap!

Halak (02.20. – 03.20.)

napi horoszkop halak Napi horoszkóp 2022. december 29. - Adj esélyt magadnak!

Eljött az idő, hogy papírra vesd terveidet, gondolataid, különösen akkor, ha valakivel egy közös projekten dolgozol. Ha szükségét érzed, megejtheted a régen halogatott beszélgetéseket is, amikkel végre tiszta vizet öntesz a pohárba. Fontos, hogy egyértelműen fogalmazz, mert a hibázás lehetősége most nem állhat fenn.

- Hirdetés -

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!