Napi horoszkóp 2022. december 31. – Jó szórakozást!

- Hirdetés -

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon és mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, már számodra sem titok, mi történik veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

napi horoszkop kos Napi horoszkóp 2022. december 31. - Jó szórakozást!

A mai nap a bulizásé, amire mindenképpen rá kell pihenned. Otthon ma ne csinálj semmit, ebédet is úgy rendelj magadnak, a konyhát kerüld el! Aludj egy jót délután, így biztosan bírni fogod egész éjjel. Jó szórakozást!

Bika (04.21. – 05.21)

napi horoszkop bika Napi horoszkóp 2022. december 31. - Jó szórakozást!

Szilveszter napja alapvetően a bulizásé, de te döntesz, hogy szeretnél az új esztendőbe lépni. Már nagyon készülsz az estére, talán a barátaid is nálad készülődnek. Bemelegíthettek egy kis pezsgővel, de a többit hagyjátok az estére, mert különben lehet, hogy otthon maradtok aludni.

- Hirdetés -

Ikrek (05.22. – 06.21.)

napi horoszkop ikrek Napi horoszkóp 2022. december 31. - Jó szórakozást!

Ha nem kell dolgoznod, pihenj egész nap, hogy biztosan kibírd a hosszú éjszakát. Barátaid is áthívhatod magadhoz már késő délután, hogy együtt hangolódjatok az estére. Szenzációs újév köszöntő parti részesei lesztek, olyané, amire az elmúlt években nem volt példa.

Rák (06.22. – 07.22.)

napi horoszkop rak Napi horoszkóp 2022. december 31. - Jó szórakozást!

Már rád fér a szórakozás, méghozzá barátaid társaságában. Nehéz éven vagy túl, a koronavírus miatt pedig két újév köszöntő buli is kimaradt. Akár mehettek egy jó házibuliba vagy nyakatokba is vehetitek a várost, ez már csak rajtatok múlik. Egy kis pezsgő beindíthatja az estét, de túl korán ne ess át a ló túloldalára, mert nem lesz jó vége!

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

napi horoszkop oroszlan Napi horoszkóp 2022. december 31. - Jó szórakozást!

Remélhetőleg az újév hoz valami újat, de ma még nem erre kell koncentrálnod. Szenzációs buli kerekedhet akár otthon is vagy valahol máshol, de mindenképpen a barátaid, szeretteid társaságában. Jókedv, nevetés, szórakozás és sok-sok pezsgő, kell még valami más is? Boldog Új Évet kívánunk!

- Hirdetés -

Szűz (08.24. – 09.22.)

napi horoszkop szuz Napi horoszkóp 2022. december 31. - Jó szórakozást!

Az év utolsó napján nem igazán vagy bulizós kedvedben, ez azonban nem baj, mert ilyenkor szokott a legjobban sikerülni a buli. Ha teheted, a napot töltsd pihenéssel, hogy legyen elég energiád, mert bizony hosszúra nyúlhat ez az éjszaka.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

napi horoszkop merleg Napi horoszkóp 2022. december 31. - Jó szórakozást!

Szilveszter napja fantasztikusan alakul számodra, hisz újra együtt bulizhatsz barátaiddal vagy akár a családoddal. Ne hajtsd túl magad napközben, különben nem marad elég energiád köszönteni az új évet! Jobban teszed, ha eszel is valami kiadósat, mielőtt elindulsz a buliba, nehogy baj legyen!

Skorpió (10.24. – 11.22.)

napi horoszkop skorpio Napi horoszkóp 2022. december 31. - Jó szórakozást!

A szilveszter a hatalmas bulik és fogadalmak napja. Azonban légy körültekintő, mert tudod jól, hogy régen nem ittál már, így tarts egy kis mértéket is! Amúgy sem kell sokat innod, hogy jól érezd magad. Csak akkor legyen új évi fogadalmad, ha érzel magadban elég kitartást is annak betartására.

- Hirdetés -

Nyilas (11.23. – 12.21.)

napi horoszkop nyilas Napi horoszkóp 2022. december 31. - Jó szórakozást!

Nem feltétlenül akarsz ma bulizni, úgy érzed, sokkal jobb lenne pusztán összebújni a pároddal és bámulni a tévét a szilveszteri műsorral. Azonban, ha kapsz egy meghívást, ne utasítsd el, mert nagyon jól fogod magad érezni! Kikapcsolódni egy kis bulizással is lehet, így hát hajrá, ne fogd vissza magad!

Bak (12.22. – 01.20.)

napi horoszkop bak Napi horoszkóp 2022. december 31. - Jó szórakozást!

Lehet, hogy ma még dolgoznod kell, de az esti buli előtt így is lesz időd egy kis pihenésre. Fantasztikus buli elé nézel, de az alkohollal csak csínján bánj, hiszen már nem nagyon bírod a piát. Anélkül is jól érezheted magad, főleg, ha a legjobb barátaid és a családod is erősítik a társaságot.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

napi horoszkop vizonto Napi horoszkóp 2022. december 31. - Jó szórakozást!

Ma irány a buli! Ne utasítsd vissza legjobb barátod meghívását, mert biztosan sértődés lesz belőle! Lehet, hogy nem akarsz menni, de ilyenkor sikerül leginkább a buli. Az idő nem lesz rossz egy kültéri szilveszteri partihoz sem, ha nincs különösebb terved és nem szeretnél éjszakába nyúlóan bulizni.

Halak (02.20. – 03.20.)

napi horoszkop halak Napi horoszkóp 2022. december 31. - Jó szórakozást!

Ma legszívesebben a pároddal kettesben maradnál otthon. Ha vannak gyermekeitek, a nagyszülők szívesen vigyáznak rájuk, így lehetőségetek lesz romantikázni. Ha pedig buliba vágytok, ne tartson vissza titeket semmi, jó kis estére számíthattok!

- Hirdetés -

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!