Napi horoszkóp 2022. március 11. – Nehéz nap a mai

Megosztás

- Hirdetés -

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon és mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, már számodra sem titok, mi történik veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

napi horoszkop kos Napi horoszkóp 2022. március 11. - Nehéz nap a mai

Jobb, ha kimaradsz az összes vitából és feszült helyzetből. Mivel ezek téged nem érintenek, nincs is miért belefolynod. Ma szavak nélkül is többet mondasz, mint gondolnád, kisugárzásoddal pedig javítasz a többiek hangulatán is.

Bika (04.21. – 05.21)

napi horoszkop bika Napi horoszkóp 2022. március 11. - Nehéz nap a mai

Pénteken igyekezz elkerülni a vitákat, a felesleges veszekedéseket. Könnyen előfordulhat, hogy valakit megbántasz egy-egy meggondolatlan kijelentéssel. Amúgy sem szeretsz bocsánatot kérni, így a megelőzéssel sokkal jobban jársz.

- Hirdetés -

Ikrek (05.22. – 06.21.)

napi horoszkop ikrek Napi horoszkóp 2022. március 11. - Nehéz nap a mai

Pénteken minden szavadat ellenállás és sértődés követi. Mivel többen is lesznek ezzel így, lehet, hogy benned van a hiba. Légy ma nagyon kedves, így mindenkitől azt kaphatod, amire valóban vágysz. Máshogy csak magadnak okozol bosszúságot és a hétvége sem kezdődik a legjobban.

Rák (06.22. – 07.22.)

napi horoszkop rak Napi horoszkóp 2022. március 11. - Nehéz nap a mai

Pénteken, ha teheted, hagyd otthon a pénztárcádat, csak egy kevés pénzt vigyél magaddal. Magadnak teszel szívességet, ugyanis többet költenél, mint általában, ráadásul, olyan dolgokra, amikre valójában semmi szükséged nincs. Jobb helye is van a pénzednek, ne verd el felesleges kütyükre vagy ruhákra, amiket sosem vennél fel!

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

napi horoszkop oroszlan Napi horoszkóp 2022. március 11. - Nehéz nap a mai

Pénteken türelmesnek kell lenned a közlekedésben. Inkább indulj el korábban, így nem kell a dugóban ülnöd vagy más lassúságán bosszankodnod. Káosz uralja majd a mai napod, de következik a hétvége, ezért nem is idegesít téged túlságosan.

- Hirdetés -

Szűz (08.24. – 09.22.)

napi horoszkop szuz Napi horoszkóp 2022. március 11. - Nehéz nap a mai

Pénteken a nagyobb baj elkerülése érdekében türelmesebbnek kell lenned, mint valaha. A családodban, sőt, a munkahelyeden is előfordulhat konfliktus. Ne akard érvényesíteni az akaratod, mert most teljesen mindegy, hogy kinek van igaza. Törekedj a békére!

Mérleg (09.23. – 10.23.)

napi horoszkop merleg Napi horoszkóp 2022. március 11. - Nehéz nap a mai

Ha ma megteheted, akkor ne mozdulj ki otthonról, ha nem, akkor légy nagyon körültekintő. Ha autóval jársz, akkor vezess óvatosan, de a tömegközlekedésben is tartsd nyitva a szemed. Nemcsak magadra, de másokra is figyelned kell pénteken.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

napi horoszkop skorpio Napi horoszkóp 2022. március 11. - Nehéz nap a mai

Pénteken egy szót sem kellene szólnod senkihez, már, ha van erre lehetőség. Környezetedet is megkérheted, hogy tartsák tiszteletben döntésedet. A füledet azét tartsd nyitva, így sokkal több információ birtokába juthatsz, mintha egész nap beszélgetnél.

- Hirdetés -

Nyilas (11.23. – 12.21.)

napi horoszkop nyilas Napi horoszkóp 2022. március 11. - Nehéz nap a mai

A hét utolsó munkanapja nehéz lesz számodra, ma többen is érzéketlenek lehetnek veled. A durva megjegyzéseket engedd el a füled mellett, nem éri meg felbosszantanod magad. Ha nem vagy erre képes, akkor ne add meg nekik azt a szívességet, hogy sírni vagy szomorúnak lássanak.

Bak (12.22. – 01.20.)

napi horoszkop bak Napi horoszkóp 2022. március 11. - Nehéz nap a mai

Fárasztó nap elé nézel pénteken. Valahonnan gyűjts egy kis erőt, hogy túléld a napot. Egyáltalán nem lesz könnyű, hiszen alig várod a hétvégét. Jobb színben látod majd a világot, ha kipihened magad, de ehhez meg kell várnod az estét.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

napi horoszkop vizonto Napi horoszkóp 2022. március 11. - Nehéz nap a mai

Ha ma ki akarsz maradni a nehézségekből, csak rajtad múlik, hogyan cselekszel. Ne akard megmondani senkinek, hogy mit és hogyan csináljon, erre a jövő hét alkalmasabb lehet. Jobban jársz, ha csak a saját munkádra koncentrálsz, aztán jöhet a hétvége.

Halak (02.20. – 03.20.)

napi horoszkop halak Napi horoszkóp 2022. március 11. - Nehéz nap a mai

Nem lesz könnyű nap számodra a péntek. Megkönnyítheted magadnak, ha nem veszed személyes sértésnek a többiek megjegyzéseit. Mielőtt megszólalnál, jól gondolj meg mindent. A csupasz tényekbe nem érdemes többet belelátnod, mint amennyi valójában van bennük.

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!