Napi horoszkóp 2022. november 12. – Még egyenesbe kerülhetsz

Megosztás

- Hirdetés -

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon és mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, már számodra sem titok, mi történik veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

napi horoszkop kos Napi horoszkóp 2022. november 12. - Még egyenesbe kerülhetsz

Ez a szombat nem lesz egyszerű, kicsit tartasz is tőle. Nem fűlik a fogad a különböző feladatokhoz, amiket mindenképpen el kell végezni. Nem olyan rossz a helyzet, mint gondolod, csak egy kis átszervezést igényel a mai nap és máris egyenesbe kerülsz.

Bika (04.21. – 05.21)

napi horoszkop bika Napi horoszkóp 2022. november 12. - Még egyenesbe kerülhetsz

Ezen a szombaton nem csattansz ki az egészségtől és a boldogságtól. Úgy érzed, egy korszak lezárult, ez pedig nemcsak lelki, hanem fizikai fájdalmat is okoz számodra. Lassan új év kezdődik, de addig még van idő, sok mindent tehetsz, amit eddig nem. Nincs semmi baj, csak a hozzáállásod szorul némi javításra.

- Hirdetés -

Ikrek (05.22. – 06.21.)

napi horoszkop ikrek Napi horoszkóp 2022. november 12. - Még egyenesbe kerülhetsz

Szombaton olyan információk birtokába jutsz, amik hatalmas örömmel töltenek el, ha tehetnéd, kiugranál a bőrödből. Egy üzenet, egy telefonhívás lesz rád ilyen hatással és úgy érzed, azonnal meg kell ezt ünnepelned. Nincs akadálya annak, hogy összehívd a barátaidat vagy a családodat és csapjatok egy jó kis bulit.

Rák (06.22. – 07.22.)

napi horoszkop rak Napi horoszkóp 2022. november 12. - Még egyenesbe kerülhetsz

Szombaton nagy dolgokat szeretnél véghez vinni, de sajnos ezek ma elmaradnak. Apró dolgok miatt alakul ez így, de végül nem fogod bánni. Olyan dolgokra lesz időd, amikre már régóta nem volt, ez pedig felemelő érzés lesz.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

napi horoszkop oroszlan Napi horoszkóp 2022. november 12. - Még egyenesbe kerülhetsz

Szombaton néhány dolog javításra szorul. Viszont nem valamilyen kütyüről van szó, hanem a kapcsolataidról. Ha összevesztél egy barátoddal vagy rég nem beszéltél a szüleiddel, akkor most eljött az idő, hogy ezeken változtass. Könnyen kommunikálsz, megtalálod másokkal a közös hangot, ennél jobb alkalmad mostanában nem lesz.

- Hirdetés -

Szűz (08.24. – 09.22.)

napi horoszkop szuz Napi horoszkóp 2022. november 12. - Még egyenesbe kerülhetsz

A szombat egy kissé kapkodósra sikerül, de ez nem a te hibád lesz. A külső körülmények avatkoznak bele számításaidba, de attól, hogy siettetsz valamit, nem fog gyorsabban bekövetkezni. Ideje lenne lassítanod egy kicsit és átgondolni mindent, ami eddig a terveidben szerepelt.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

napi horoszkop merleg Napi horoszkóp 2022. november 12. - Még egyenesbe kerülhetsz

A szombati nap nem lesz könnyű számodra, úgy éled meg, mint egy csatát. Bárki az utadba kerül, azt felbosszantod még akkor is, ha nincs rá okod. Az okozza mindezt, hogy elégedetlen vagy magaddal, hiszen szembesültél azzal, hogy kitűzött céljaidat nem sikerült megvalósítanod. Azonban még nincs minden veszve, ez az év még nem ért véget.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

napi horoszkop skorpio Napi horoszkóp 2022. november 12. - Még egyenesbe kerülhetsz

Szombaton úgy érezheted, hogy sok rossz történt veled mostanában, de aggodalomra semmi ok, az élet sok jóval kompenzálja majd ez eddigieket. Mára lenyugodnak a kedélyek és mindenkivel rendezheted a félreértéseket. Sokat tanulhatsz a történtekből, ha levonod a konzekvenciát.

- Hirdetés -

Nyilas (11.23. – 12.21.)

napi horoszkop nyilas Napi horoszkóp 2022. november 12. - Még egyenesbe kerülhetsz

Szombaton nem jó oldalról közelíted meg a kapcsolataidat. Semmi szükség arra, hogy a körülötted lévő embereket manipuláld, főleg azokat nem, akik tényleg szeretnek téged. Párod vagy legjobb barátod szeret téged és mindent megtenne azért, hogy boldoggá tegyen. Hagyd neki!

Bak (12.22. – 01.20.)

napi horoszkop bak Napi horoszkóp 2022. november 12. - Még egyenesbe kerülhetsz

A hétvége első napján már kész tervvel állsz elő a napodat illetően, de egy váratlan esemény mindent felrúghat. Most az egyszer ne bosszankodj ezen, hanem hagyd, hogy sodorjon az ár! Sikeres és örömteli napot zárhatsz, ha végre nemcsak ellenkezel.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

napi horoszkop vizonto Napi horoszkóp 2022. november 12. - Még egyenesbe kerülhetsz

Szombaton legszívesseb eltűnnél a Föld felszínéről, ma senkit nem akarsz látni. Ha nem kell dolgoznod, akkor mondd el szeretteidnek, hogy egyedül szeretnél lenni, mert jó néhány dolgot át kell gondolnod. Ugyanakkor nyugtasd meg őket, hogy nem róluk van szó, így megértenek majd és hagynak neked elegendő időt.

Halak (02.20. – 03.20.)

napi horoszkop halak Napi horoszkóp 2022. november 12. - Még egyenesbe kerülhetsz

Merj nagyot álmodni! Ugye ismerős ez a mondat? Viszont, ha a családod nem partner ebben, akkor nehéz dolgod lesz. Most szükség lesz egy olyan kompromisszumra, ami mindenkinek megfelel és amiben mindenkinek jut szerep. Nemcsak a te vágyaid számítanak, hanem szeretteidé is, ezt ne feledd!

- Hirdetés -

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!