Napi horoszkóp 2022. november 19. – Energikus szombat

Megosztás

- Hirdetés -

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon és mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, már számodra sem titok, mi történik veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

napi horoszkop kos Napi horoszkóp 2022. november 19. - Energikus szombat

Semmi másra nem vágysz, csak arra, hogy békén hagyjanak téged. Nehezen viseled, ha programot csinálnak neked, szívesebben lennél egyedül. Higgadtan elmondhatod ezt a többieknek, akkor biztosan nem lesz harag. Így mindenki jól jár és te is azt csinálhatod, amit szeretnél.

Bika (04.21. – 05.21)

napi horoszkop bika Napi horoszkóp 2022. november 19. - Energikus szombat

Jól tennéd, ha aktív pihenést választanál, hogy minél jobban kifáraszd magad. Túlteng benned az energia és talán egy kicsit a düh is, hiszen a héten sok volt a feszültség. Ezt ki kell engedned magadból, különben további veszekedésekre számíthatsz, csak ezúttal otthon.

- Hirdetés -

Ikrek (05.22. – 06.21.)

napi horoszkop ikrek Napi horoszkóp 2022. november 19. - Energikus szombat

Bár már hétvége van, ennek ellenére sem lesz türelmed az emberekhez, főleg, hogy többen is irritálóan viselkednek. Azonban higgadtnak kellene maradnod, nem érdemes összetűzésbe kerülni senkivel. Fordulj el vagy hagyd ott a kötözködni próbálókat és élvezd a hétvégét úgy, ahogy azt előre eltervezted!

Rák (06.22. – 07.22.)

napi horoszkop rak Napi horoszkóp 2022. november 19. - Energikus szombat

Ki nem állod, ha korlátozni akarnak. Bár jelen helyzetben kénytelen vagy elviselni, ugyanis ígéretet tettél valakinek, azt pedig mindig minden esetben betarod, hiszen az adott szó neked még jelent valamit. Nem kell megbántanod senkit és mindenki megértő lesz veled, ha higgadtan elmagyarázod, mi a helyzet.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

napi horoszkop oroszlan Napi horoszkóp 2022. november 19. - Energikus szombat

Szombaton kifejezetten jó ötleteid támadhatnak, de csak akkor, ha saját magadban merengsz el és nem másokkal beszélgetsz. Persze emellett sok minden mást is csinálhatsz. A hétvége rengeteg lehetőséget kínál a kikapcsolódásra, ezért éppen ideje lenne legalább egyet kihasználnod belőlük.

- Hirdetés -

Szűz (08.24. – 09.22.)

napi horoszkop szuz Napi horoszkóp 2022. november 19. - Energikus szombat

Szombaton tele leszel energiával, amit érdemes lenne levezetned egy kis edzéssel, sétával vagy kirándulással. Az időjárástól függetlenül a friss levegő jót fog tenni. Semmiképp ne ülj otthon a négy fal között, mert ha nem adod ki magadból a feszültséget, akkor hamarosan robbanni fogsz!

Mérleg (09.23. – 10.23.)

napi horoszkop merleg Napi horoszkóp 2022. november 19. - Energikus szombat

Szombaton foglald el magad, de egyedül! Hagyd, hogy a párod is azt tegye, amihez kedve van, a vasárnapot még így is együtt tölthetitek. Mindenkinek szüksége van énidőre, ma eljött ennek a napja. Szellőztesd ki a fejed, hazafelé pedig vegyél vacsorát, ezzel is meglepheted szerelmed!

Skorpió (10.24. – 11.22.)

napi horoszkop skorpio Napi horoszkóp 2022. november 19. - Energikus szombat

Szombaton segítőkész és empatikus leszel, de ez nem jelenti azt, hogy csak másokkal kell foglalkoznod. Ne feledkezz meg magadról, válassz olyan elfoglaltságot, ami téged tesz boldoggá! Egyébként is kevés időd jut magadra, de a mai nap ne ilyen legyen.

- Hirdetés -

Nyilas (11.23. – 12.21.)

napi horoszkop nyilas Napi horoszkóp 2022. november 19. - Energikus szombat

Szombaton sem lankadhat a figyelmed, ha kiteszed a lábad az utcára. Ha nem vagy elég óvatos, történhet valami olyasmi, amit nem tudsz kivédeni. Megelőzheted a bajt, ha nem vagy hanyag és éber leszel.

Bak (12.22. – 01.20.)

napi horoszkop bak Napi horoszkóp 2022. november 19. - Energikus szombat

Szombaton a legapróbb dolgok miatt keletkezhet hatalmas vita. Fogalmad sincs, miért van ez, hiszen semmi értelme az egésznek. Ha ellenállsz a provokációknak, akkor te lehetsz a nap hőse, hiszen csak ezzel fojthatod el csírájában az indulatokat.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

napi horoszkop vizonto Napi horoszkóp 2022. november 19. - Energikus szombat

Még ma sem vagy túlságosan nyugodt, pedig már nincs akkora feszültség, mint amekkora a héten volt. Váratlan kiadásokat hozhat a szombat, de aggodalomra nincs ok, mert nem kell mélyen a pénztárcádba nyúlnod. De azért vásárolni ne indulj el, biztos, ami biztos!

Halak (02.20. – 03.20.)

napi horoszkop halak Napi horoszkóp 2022. november 19. - Energikus szombat

Ha tele vagy energiával, túl sokat beszélsz, ez pedig idegesítheti a többieket. Jobb lenne, ha inkább elmennél futni, edzeni vagy csak sétálni a kutyával. Figyelj arra, amit csinálsz, mert a túl sok beszéd közben könnyen baleset érhet. Lazíts és végre ne agyalj túl sokat!

- Hirdetés -

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!