Napi horoszkóp 2022. október 1. – Buli, buli, buli…

Megosztás

- Hirdetés -

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon és mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, már számodra sem titok, mi történik veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

napi horoszkop kos Napi horoszkóp 2022. október 1. - Buli, buli, buli...

Nagyon elfáradtál a héten, ma nincs is kedved semmihez. De gondolj arra, hogyha ma mindent megcsinálsz, akkor holnap tényleg semmihez nem kell hozzányúlnod. Ez pedig lelkesedéssel tölthet el. Akár meg is főzhetsz előre, így holnap ezzel sem kell foglalatoskodnod.

Bika (04.21. – 05.21)

napi horoszkop bika Napi horoszkóp 2022. október 1. - Buli, buli, buli...

Szombat van, de neked dolgozni kell menned. Ettől egyáltalán nem vagy boldog, de az esti program lelkesedéssel tölt el. Barátaiddal egy fantasztikus bulit szerveztetek, ahol végre te is kiengedheted a fáradt gőzt. Az alkohollal azonban csínján bánj, mert te sem vagy már a régi!

- Hirdetés -

Ikrek (05.22. – 06.21.)

napi horoszkop ikrek Napi horoszkóp 2022. október 1. - Buli, buli, buli...

Nagyon sűrű nap elé nézel, mert egy kicsit elúsztál a heti teendőiddel. Ma azonban minden barátod dolgozik, még a párodnak is be kell mennie munkahelyére. Ha összeszeded magad, akkor mindennel végezhetsz kora délutánra. Az estét pedig már azokkal töltheted, akiket igazán szeretsz. A közös program nagyon jól fog sikerülni, ez adhat számodra erőt a nap elején.

Rák (06.22. – 07.22.)

napi horoszkop rak Napi horoszkóp 2022. október 1. - Buli, buli, buli...

Szombat van, de te mégis dolgozol. Akár a munkahelyeden, akár otthon, akkor is van mit tenni. Nem feltétlenül szükséges mindent ma megcsinálnod, hisz holnap talán segítséged is lesz. Csak azt a munkát végezd el, ami nem tűr halasztást, a többit majd megoldjátok együtt. Neked is kell egy kis pihenés.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

napi horoszkop oroszlan Napi horoszkóp 2022. október 1. - Buli, buli, buli...

Ez a szombati nap nagyon lassan telik számodra, ha dolgozol. Alig várod, hogy hazaérj a párodhoz és összebújjatok. Ne fáraszd magad a vacsora készítéssel sem, rendelj valamit magatoknak, így tiétek lehet az este! Rátok fér egy kis romantika, hisz sajnos nem sűrűn fordul elő, hogy kettesben legyetek.

- Hirdetés -

Szűz (08.24. – 09.22.)

napi horoszkop szuz Napi horoszkóp 2022. október 1. - Buli, buli, buli...

Izgatottan készülsz az esti programra, de előtte van még bőven elintéznivalód. Ha bevonod ezekbe párodat, akkor időben végezhettek és még szunyókálhattok is egy kicsit az esti buli előtt. Régen találkoztatok már barátaitokkal, kitűnő este vár rátok.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

napi horoszkop merleg Napi horoszkóp 2022. október 1. - Buli, buli, buli...

Ma még van egy kis munkád, de ez nem is zavar annyira, ha a párod is dolgozik. Az estét viszont együtt tölthetitek. Foglalj asztalt egy romantikus étteremben, megérdemlitek, hogy most titeket szolgáljanak ki. Senki és semmi nem zavarhat meg benneteket, úgyis régen voltatok már kettesben.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

napi horoszkop skorpio Napi horoszkóp 2022. október 1. - Buli, buli, buli...

Ugyan ma szombat van, de a reggelt egy kis munkával kell kezdened, tegnap ugyanis nem értél a végére. Energikusabb vagy a szokásosnál, így hamar túleshetsz rajta, utána pedig már te döntheted el, mit szeretnél kezdeni a maradék idővel.

- Hirdetés -

Nyilas (11.23. – 12.21.)

napi horoszkop nyilas Napi horoszkóp 2022. október 1. - Buli, buli, buli...

Szombat van és te hulla fáradt vagy. Miért is kelnél fel korán, a mai nap lehet a lustaságé is, csak rajtad múlik. Ha viszont boltba kell menned, azt intézd el még reggel, míg nem túl nagy a tömeg. Ezután még mindig visszabújhatsz az ágyba.

Bak (12.22. – 01.20.)

napi horoszkop bak Napi horoszkóp 2022. október 1. - Buli, buli, buli...

Ismét egy újabb szombat. Ez pedig nagy lelkesedéssel tölt el, főleg, hogy párod is otthon van. Az idő nem feltétlenül a legjobb, de nektek ez nem jelenthet akadályt abban, hogy jól érezzétek magatokat. Eszeljetek ki egy jó programot, akár egy közös vásárlás is fantasztikusan sikerülhet!

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

napi horoszkop vizonto Napi horoszkóp 2022. október 1. - Buli, buli, buli...

Szombat van, de te képtelen vagy abbahagyni a munkát. Mérlegelj egy kicsit, mi a fontosabb? A munka vagy a család? Pontosan tudod a választ, ha nem akarod elveszíteni szeretteidet. Míg alszanak, akár dolgozhatsz is, de később foglalkozz csak velük, úgy is régen voltatok már mind együtt.

Halak (02.20. – 03.20.)

napi horoszkop halak Napi horoszkóp 2022. október 1. - Buli, buli, buli...

A mai nap és a hétvége most valóban a pihenésre, kikapcsolódásra és szórakozásra való. Ha egyedül akarsz lenni, akkor ne habozz, otthon is eltöltheted jól az időt! Viszont, ha társaságra vágysz, akkor szedd össze a barátaidat, mert ők is nagyon vágynak már a társaságodra.

- Hirdetés -

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!